قرص سرماخوردگی بزرگسالان

قرص سرماخوردگی بزرگسالان (کلد استاپ، کلداکس، کلد آوت فورت، اگزاکلد)

فهرست مطالب

بهترین راه برای تسکین علائم سرماخوردگی بزرگسالان، استفاده از قرص‌های سرماخوردگی برای بزرگسالان است، معمولاً با عنوان قرص Adult Cold شناخته می‌شوند. این قرص‌ها از ترکیباتی از جمله استامینوفن، فنیل‌افرین و کلرفنیرامین تشکیل شده‌اند که به تسکین سرفه، احتقان، بهبود عملکرد مجاری تنفسی، آبریزش بینی و سایر علائم کمک می‌کنند. در این مقاله، با اطلاعات کامل در مورد قرص سرماخوردگی بزرگسالان(Adult cold pills) آشنا می‌شوید و همچنین داروهای دیگری را که مؤثر در تسکین علائم سرماخوردگی هستند، معرفی خواهیم کرد.

 

قرص سرماخوردگی بزرگسالان چیست؟

قرص سرماخوردگی بزرگسالان، یکی از پرمصرف‌ترین داروهای دنیا پس از استامینوفن است. بیشترین استفاده از آن در فصل سرد سال انجام می‌شود، اما گاهی نیز در فصل گرم به کار می‌رود.

میلیون‌ها آمریکایی هر سال سرما می‌خورند و اکثر افراد سالیانه ۲ یا ۳ بار سرما می‌خورند. سرماخوردگی معمولی معمولاً ناشی از یکی از ۲۰۰ سویه راینوویروس است. این بیماری ویروسی است و درمان کامل برای آن وجود ندارد.

اما داروهای بدون نسخه می‌توانند علائم را کاهش دهند و تأثیر سرماخوردگی بر فعالیت‌های روزانه را کاهش دهند. اکثر داروهای سرماخوردگی بیش از یک علامت را درمان می‌کنند؛ بنابراین شناسایی شدیدترین علامت و انتخاب دارو بر اساس کاهش آن می‌تواند مفید باشد. سعی کنید از دو دارویی که حاوی مواد فعال یکسان هستند استفاده نکنید. اگر این مقدار را دو برابر کنید، ممکن است مقدار زیادی از دارو را مصرف کنید که منجر به عوارض جانبی بیشتر یا مشکلات جدی سلامتی شما شود.

داروهای سرفه و سرماخوردگی علائم شما را درمان نمی‌کنند، اما می‌توانند به کاهش آن‌ها کمک کنند.

 

برای مشاوره و درخواست خدمات پزشکی و پرستاری در منزل با کارشناسان آرین طب تماس بگیرید.

رزرو نوبت و هماهنگی: ۰۹۱۲۰۴۴۶۳۰۸
آرین طب ارائه ارائه‌دهنده انواع خدمات پزشکی از جمله پزشک متخصص در منزل (قلب، ریه، داخلی و…) و انواع خدمات پرستاری و تزریقات در منزل

 

خدمات مرتبط

پزشک متخصص داخلی در منزل
پزشک متخصص داخلی در منزل

 

موارد مصرف قرص سرماخوردگی بزرگسالان

قرص سرماخوردگی بزرگسالان معمولاً برای کاهش علائم سرماخوردگی و عفونت‌های تنفسی استفاده می‌شود. این قرص‌ها ترکیبی از مواد مختلف هستند که هر کدام به طور خاص برای کاهش یک یا چند علامت سرماخوردگی مؤثرند. برخی از کاربردهای معمول این قرص‌ها عبارتند از:

  • کاهش تب و درد: اکثر قرص‌های سرماخوردگی حاوی استامینوفن یا ایبوپروفن هستند که برای کاهش تب و تسکین درد بدن مانند درد گلو، سردرد و درد عضلانی مؤثرند.
  • رفع گرفتگی بینی: برای بهبود تنفس و کاهش گرفتگی بینی، در ترکیبات این قرص‌ها معمولاً از ضد احتقان‌هایی مانند فنیل‌افرین یا پسودوافدرین استفاده می‌شود.
  • کاهش آبریزش بینی و اشک: بعضی از قرص‌های سرماخوردگی حاوی آنتی‌هیستامین‌هایی مانند کلرفنیرامین یا دیفن‌هیدرامین هستند که به کاهش علائم آلرژیک سرماخوردگی مانند آبریزش بینی و اشک کمک می‌کنند.
  • رفع سرفه: برخی از این قرص‌ها شامل ترکیباتی مانند دکسترومتورفان هستند که برای سرکوب سرفه مفید است و به بیمار کمک می‌کند در طول شب خواب بهتری داشته باشد.

این قرص‌ها تنها علائم سرماخوردگی را تسکین می‌دهند و تاثیری بر ویروس عامل آن ندارند.

مکانیسم اثر و فارماکوکینتیک سرماخوردگی بزرگسالان

قرص‌های سرماخوردگی بزرگسالان معمولاً ترکیبی از چندین ماده مؤثر هستند که هر کدام مکانیسم اثر خاص خود را دارند. این داروها به طور کلی برای تسکین علائم سرماخوردگی مانند تب، درد، احتقان بینی و آبریزش بینی استفاده می‌شوند.

مکانیسم اثر مواد مؤثر

استامینوفن:

  • مکانیسم دقیق اثر آن کاملاً مشخص نیست، اما تصور می‌شود که با مهار تولید پروستاگلاندین‌ها در سیستم عصبی مرکزی عمل می‌کند.
  • پروستاگلاندین‌ها موادی هستند که در ایجاد درد، تب و التهاب نقش دارند.
  • استامینوفن با کاهش تولید این مواد، درد و تب را کاهش می‌دهد.

فنیل افرین:

  • این ماده با تنگ کردن رگ‌های خونی در بینی، باعث کاهش احتقان بینی می‌شود.
  • با کاهش جریان خون در مخاط بینی، تورم و التهاب کاهش یافته و تنفس راحت‌تر می‌شود.

کلرفنیرامین:

  • این ماده یک آنتی‌هیستامین است که با مسدود کردن گیرنده‌های هیستامین در بدن، از آزاد شدن هیستامین جلوگیری می‌کند.
  • هیستامین ماده‌ای است که در پاسخ به آلرژن‌ها آزاد می‌شود و باعث ایجاد علائمی مانند آبریزش بینی، عطسه و خارش می‌شود.

دکسترومتورفان:

  • این ماده با افزایش آستانه سرفه در مغز، سرفه را مهار می‌کند.
  • با کاهش تحریک مرکز سرفه، سرفه‌های خشک و تحریک‌آمیز کاهش می‌یابد.
فارماکوکینتیک
  • جذب: مواد مؤثر موجود در قرص‌های سرماخوردگی معمولاً به خوبی از دستگاه گوارش جذب می‌شوند.
  • توزیع: این مواد پس از جذب، در سراسر بدن توزیع می‌شوند و به محل‌های هدف خود می‌رسند.
  • متابولیسم: مواد مؤثر در کبد متابولیزه می‌شوند و به متابولیت‌های غیرفعال تبدیل می‌شوند.
  • دفع: متابولیت‌های این داروها عمدتاً از طریق ادرار دفع می‌شوند.

 

نکات مهم در مصرف قرص سرماخوردگی بزرگسالان

در هنگام مصرف این دارو، به نکات زیر توجه کنید:

  • بلافاصله پس از مصرف دارو، یک لیوان آب میل کنید. این کار به نرم کردن موکوس یا خلط موجود در ریه‌ها کمک می‌کند و باعث تسهیل تنفس می‌شود.
  • دقیقاً به دستور مصرف دارو پایبند باشید و از مصرف مقادیر یا دفعات بیشتر از دستور راهنمای دارو خودداری کنید. این کار احتمال وقوع عوارض جانبی ناخواسته را کاهش می‌دهد و اثربخشی درمان را حفظ می‌کند.
  • برای کاهش تحریکات گوارشی، دارو را همراه با غذا یا با نوشیدن یک لیوان آب یا شیر میل کنید. این کار می‌تواند از احتمال ایجاد مشکلات گوارشی مانند تهوع یا استفراغ جلوگیری کند.

بهترین قرص سرماخوردگی بزرگسالان

مقدار و زمان مصرف قرص سرماخوردگی بزرگسالان

مقدار مصرف: به‎طور معمول، هر 6 ساعت یکبار باید یک قرص مصرف شود. اما توصیه می‌شود دقیقاً به دستورات پزشک معالج پایبند باشید، زیرا ممکن است پزشک دستور مصرف دیگری داشته باشد و میزان و فاصله‌ زمانی مصرف را تغییر دهد.

بخوانید  ترک تریاک | علائم، نشانه ها، درمان در منزل

زمان مصرف: طبق دستور پزشک، قرص سرماخوردگی بزرگسالان هر 4 تا 6 ساعت یک‎بار مصرف می‌شود. برای کسانی‏که پزشکی ندارند، توصیه می‌شود دستورات روی بسته‌بندی را رعایت کرده و قرص را به موقع و به میزان توصیه شده مصرف کنند.

 

اطلاعات مهم در مورد مصرف قرص سرماخوردگی بزرگسالان

بیماری قند (دیابت ملیتوس): حاوی فنیل‌افرین، ممکن است خطر بیماری‌های قلبی یا عروقی را در بیماران مبتلا به دیابت افزایش دهد. همچنین، ممکن است باعث بزرگ شدن پروستات، انسداد دستگاه ادراری یا مشکلات ادراری شود.

فشار خون بالا یا بیماری‌های قلبی یا عروقی: حاوی فنیل‌افرین، ممکن است فشارخون و ضربان قلب را افزایش دهد.

بیماریهای کلیه: احتمال اثرات ناخواسته این دارو به دلیل تجمع آن در بدن ممکن است افزایش یابد.

پرکاری غده تیروئید: حاوی فنیل‌افرین، ممکن است باعث بیشتر شدن ضربان قلب در بیماران با پرکاری غده تیروئید شود.

توجه: درصورت عدم بهبودی سرفه پس از 7 روز از شروع مصرف دارو یا مشاهده تب بالا، بثورات جلدی، سردرد مداوم یا گلودرد، با پزشک خود مشورت کنید. همچنین قبل از انجام هرگونه آزمون پوستی یا عمل جراحی، پزشک را از مصرف این دارو مطلع کنید.

هشدار: ممکن است این دارو باعث خواب آلودگی و گیجی شود. لذا از رانندگی و کار با وسایلی که نیاز به هوشیاری کامل دارد، خودداری کنید.

ممکن است این دارو باعث عصبانیت، بی‌قراری یا مشکلات در خواب رفتن شود. در صورت مشکل در خواب رفتن، آخرین نوبت مصرف روزانه این دارو را چند ساعت قبل از زمان خواب مصرف کنید.

مصرف قرص سرماخوردگی بزرگسالان در بارداری

مصرف قرص سرماخوردگی بزرگسالان در بارداری

تحقیقات نشان می‌دهد که قرص سرماخوردگی بزرگسالان (Adult Cold) در دوران بارداری بی‌خطر است، اما بااین‎حال تأیید پزشک در هر صورت ضروری است. ممکن است مراحل بارداری شما تاثیری در توصیه پزشک داشته باشد، بنابراین حتماً باید این موضوع با پزشک مورد بررسی قرار گیرد.

 

مصرف قرص سرماخوردگی بزرگسالان در شیردهی

در دوران شیردهی، هر دارویی که مادر مصرف کند از طریق شیر و خون به کودک انتقال می‌یابد. به نظر می‌رسد که مصرف قرص سرماخوردگی بزرگسالان (Adult Cold) در دوران شیردهی باعث خواب آلودگی کودک شود؛ بنابراین، تنها درصورتی‎که پزشک این دارو را توصیه کند، مصرف آن را در دوران شیردهی در نظر بگیرید.

 

مصرف قرص سرماخوردگی بزرگسالان در باروری

در مورد مصرف قرص سرماخوردگی بزرگسالان (Adult Cold) در دوران باروری، همچنان باید به تأیید پزشک اعتماد کرد. اگر پزشک شما این دارو را مناسب دانسته باشد، می‌توانید طبق دستورات او از آن استفاده کنید.

 

مصرف قرص سرماخوردگی بزرگسالان برای کودکان

استفاده از قرص سرماخوردگی بزرگسالان برای کودکان توصیه نمی‌شود، زیرا سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) توصیه می‌کند که کودکان زیر 4 سال از مصرف داروهای سرماخوردگی بدون نسخه پزشکی خودداری کنند. علاوه‌براین، داروهای سرماخوردگی مانند ادالت کلد برای افراد زیر 18 سال توصیه نمی‌شوند، زیرا ممکن است عوارض جانبی جدی داشته باشند، به‌ویژه برای کودکان خردسال و نوزادان. این داروها ممکن است باعث کندی تنفس شوند که برای کودکان خطرناک است، همچنین ممکن است با داروهای دیگر تداخل داشته باشند. بنابراین، استفاده از این داروها برای کودکان باید با راهنمایی و توصیه پزشک انجام شود.

 

معرفی بهترین قرص سرماخوردگی بزرگسالان

قرص مکیدنی آلتادین دینه

بهترین قرص برای سرماخوردگی، قرص مکیدنی آلتادین دینه است که برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا، برونشیت، بروشیت، سینوزیت و گلودرد توصیه می‌شود. این قرص نرم کننده سینه و خلط آور بوده و به کاهش تحریکات گلو کمک می‌کند. علاوه بر این، قرص آلتادین موجب رفع گرفتگی صدا و درمان بروشیت و سرفه نیز می‌شود. این قرص همچنین دارای خاصیت ضد التهاب گلو است.

این قرص حاوی عصاره گیاه ختمی، عصاره تام شیرین بیان و اسانس نعنا است.

نحوه مصرف: مصرف این قرص به این شکل است که هر 1 یا 2 ساعت یک‌بار یک قرص باید مکیده شود. برای رفع علایم سرماخوردگی، بهتر است از دستور پزشک استفاده شود.

 

قرص روکش‌دار فیتوکلد گل دارو

قرص روکش‌دار فیتوکلد گل دارو برای سرماخوردگی، آنفولانزا، سینوزیت، بروشیت و آبریزش بینی توصیه می‌شود. این قرص نرم کننده سینه و خلط آور بوده و در درمان آبریزش بینی نیز مؤثر است.

این قرص حاوی اکیناسه، اقطی و ریشه ختمی است.

نحوه مصرف: کودکان روزی 3 بار 1 قرص و بزرگسالان روزانه 3 بار 1 تا 2 قرص مصرف می‌کنند. برای رفع علایم سرماخوردگی، بهتر است از دستور پزشک استفاده شود.

 

آبنبات سرد مکیدنی ناتسور

آبنبات سرد مکیدنی ناتسور برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا، سرفه، بروشیت و آبریزش بینی توصیه می‌شود.

این محصول حاوی ویتامین سی و اکالیپتوس است و به‎عنوان یک خنک کننده مجرای تنفسی و خوشبو کننده دهان شناخته می‌شود.

نحوه مصرف: آبنبات سرد مکیدنی ناتسور تحت لیسانس ویتا فارمد سوئیس عرضه می‌شود و می‌تواند در هنگام سرماخوردگی، آنفولانزا، سرفه و برونشیت مورداستفاده قرار گیرد.

 

برای مشاوره و درخواست خدمات پزشکی و پرستاری در منزل با کارشناسان آرین طب تماس بگیرید.

رزرو نوبت و هماهنگی: ۰۹۱۲۰۴۴۶۳۰۸
آرین طب ارائه ارائه‌دهنده انواع خدمات پزشکی از جمله پزشک متخصص در منزل (قلب، ریه، داخلی و…) و انواع خدمات پرستاری و تزریقات در منزل

 

ساشه تیموسیپ نویا ویژن

این محصول برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا، سرفه، بروشیت و التهاب گلو توصیه می‌شود.

ساشه تیموسیپ نویا ویژن خاصیت خلط‎آور و ضد التهاب گلو را دارد. این دارو ضداسپاسم مجاری تنفسی، آنتی باکتریال و فاقد گلوتن است.

این محصول حاوی عصاره خشک آویشن و دارچین است.

نحوه مصرف: بزرگسالان روزانه 1 تا 3 عدد ساشه و کودکان 4 تا 12 سال روزانه 1 تا 2 ساشه را می‌توانند مصرف کنند. محتویات هر ساشه باید به نصف لیوان آب جوشیده شده داغ افزوده شود. برای رفع علایم سرماخوردگی، بهتر است از دستور پزشک استفاده شود.

بخوانید  ویروس سین سیشیال تنفسی،RSV: سرماخوردگی جدید، تشخیص و درمان در منزل

 

قرص پلارژین پارس گیتا دارو

این قرص برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا، سرفه، بروشیت، سینوزیت و آبریزش بینی توصیه می‌شود.

قرص پلارژین پارس گیتا دارو طول دوره بیماری را کاهش داده و علائم سرماخوردن را کاهش می‌دهد. این قرص برای گلو درد، رفع گرفتگی بینی و کاهش آبریزش بینی کمک می‌کند.

نحوه مصرف: از این قرص 3 بار در روز هر بار 1 عدد استفاده می‌شود. این قرص هیچ نوع حالت خواب آلودگی در شما ایجاد نمی‌کند و بهتر است از دستور پزشک استفاده شود.

 

توصیه‌های دارویی برای سرماخوردگی بزرگسالان

مصرف مقدار توصیه شده: بیش از مقدار توصیه شده و طولانی تر از زمان تعیین شده توسط پزشک، مصرف نشود.

پیشگیری از فعالیت‌های نیازمند هوشیاری: از رانندگی و اعمالی که نیاز به هوشیاری دارند، حین مصرف این دارو پرهیز شود.

خودداری از مصرف الکل: از مصرف الکل هم‎زمان با این دارو خودداری شود.

عدم مصرف همزمان با داروهای دیگر: داروهای دیگر که حاوی استامینوفن، دیفن هیدرامین یا فنیل افرین است مصرف نشود.

اطلاع به پزشک درصورت مصرف استامینوفن بیش از حد: دوز بالای 4 گرم استامینوفن در روز می‌تواند آسیب کبدی شدید ایجاد کند.

عدم مصرف بدون مشورت با پزشک در کودکان: مصرف این دارو در کودکان باید با مشورت پزشک باشد. برندهای مختلف این دارو مقادیر متفاوتی از ترکیبات را دارند.

اطلاع رسانی به پزشک درصورت بارداری یا شیردهی: درصورت بارداری یا تصمیم به بارداری یا شیردهی، به پزشک اطلاع داده شود.

 

هشدارهای مصرف قرص سرماخوردگی بزرگسالان

هشدارهای قرص سرماخوردگی بزرگسالان شامل موارد زیر می‌شود:

  • مصرف کلرفنیرامین در سن زیر 2 سال توصیه نمی‌شود.
  • درصورت مصرف داروهای مهار کننده MAO طی 14 روز اخیر، استامینوفن مصرف نشود.
  • سمیت کبدی استامینوفن در افراد مصرف‌کننده الکل ممکن است؛
  • استامینوفن در بسیاری از فرآورده‌های OTC (بدون نیاز به نسخه پزشکی) وجود دارد و مصرف هم‌زمان با داروهای حاوی استامینوفن می‌تواند سمیت ناشی از دوزهای تجمعی بالاتر از حد مجاز ایجاد کند.

 

عوارض جانبی قرص سرماخوردگی بزرگسالان

مصرف قرص سرماخوردگی بزرگسالان ممکن است با عوارض جانبی زیر همراه باشد:

فشار خون بالا یا پایین: مصرف این دارو ممکن است باعث افزایش یا کاهش فشارخون شود.

افزایش ضربان قلب: مصرف این دارو می‌تواند باعث افزایش تعداد ضربان قلب شود.

انقباض شدید عروق محیطی و احشایی: این دارو ممکن است باعث انقباض شدید عروق محیطی و احشایی شود.

سرگیجه و سردرد: مصرف این دارو ممکن است باعث بروز سرگیجه و سردرد شود.

تحریک‌پذیری عصبی و بی‌قراری: برخی از افراد ممکن است پس از مصرف این دارو تحریک‌پذیری عصبی و بی‌قراری احساس کنند.

خواب آلودگی: مصرف این دارو ممکن است باعث خواب آلودگی شود.

افزایش اشتها: برخی از افراد ممکن است پس از مصرف این دارو احساس افزایش اشتها کنند.

راش پوستی: مصرف این دارو ممکن است باعث بروز راش پوستی شود.

برای جلوگیری از عوارض قرص سرماخوردگی بزرگسالان، مصرف این دارو باید با دقت و بر اساس دستور پزشک باشد و درصورت بروز هر یک از این علائم، باید به پزشک مراجعه شود.

قرص اکتوکلد

تداخلات قرص سرماخوردگی بزرگسالان

قرص سرماخوردگی بزرگسالان با داروهای زیر تداخل دارویی شدید دارد:

  • آمی تریپتیلین
  • آموکساپین
  • کابرگولین
  • اکسی بات‌های سدیم، کلسیم، منیزیم و پتاسیم
  • کلومیپرامین
  • دسفلوران
  • دزیپرامین
  • دی هیدروارگوتامین
  • دی هیدروارگوتامین داخل بینی
  • دوکساپرام
  • دوکسپین
  • الکسادولین
  • مزیلات ارگولوئید
  • ارگوتامین
  • اتر
  • ایمی پرامین
  • ایزوکاربوکسازید
  • ایزوفلوران
  • لوفپرامین
  • لونافرنیب
  • ماپروتیلین
  • مفلوکین
  • متوکسی فلوران
  • متیل ارگونوین
  • متوکلوپرامید داخل بینی
  • نورتریپتیلین
  • پکسیدارتینیب
  • پراملینتاید
  • پرتومانید
  • پروپوفول

برای جلوگیری از تداخلات دارویی، حتماً قبل از مصرف هر دارو، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید و از اطلاعات کاملی درباره تداخلات دارویی مطلع شوید.

 

منع مصرف:

بیش حساسیتی (حساسیت به ترکیبات دارو): افرادی که به هریک از ترکیبات دارو حساسیت دارند باید از مصرف آن خودداری کنند.

حملات آسم: افرادی که در گذشته حملات آسم داشته‌اند، باید از مصرف این دارو خودداری کنند، زیرا ممکن است عوارض جدی برای آن‌ها داشته باشد.

گلوکوم زاویه بسته (فشار داخلی چشم): استفاده از این دارو در افرادی که دارای گلوکوم زاویه بسته هستند توصیه نمی‌شود زیرا می‌تواند فشار داخلی چشم را افزایش دهد.

هایپرتروفی علامت دار پروستات (بزرگ شدن پروستات): استفاده از این دارو در افرادی که دارای هایپرتروفی علامت‌دار پروستات هستند توصیه نمی‌شود زیرا می‌تواند عوارض جدی در آن‌ها ایجاد کند.

انسداد مجرای ادراری و زخم معده استنوزینگ (زخم معده با علائم نشخوارکنندگی): این دارو در افرادی که دارای انسداد مجرای ادراری یا زخم معده با علائم نشخوارکنندگی هستند، منع مصرف می‌شود.

نقص G6PD (گلوکز 6 فسفات دهیدروژناز): استفاده از این دارو در افراد دارای نقص G6PD توصیه نمی‌شود زیرا ممکن است عوارض جدی داشته باشد.

نارسایی کبدی شدید: در افراد دارای نارسایی کبدی شدید، استفاده از این دارو منع می‌شود.

 

خرید قرص سرماخوردگی بزرگسالان

برای خرید قرص سرماخوردگی بزرگسالان، بهتر است از داروخانه‌ها و فروشگاه‌های دارویی معتبر خرید کنید. قیمت قرص سرماخوردگی بزرگسالان متناسب با نوع بسته‌بندی و تولیدکننده متفاوت است، اما معمولاً در محدوده قیمت‌های متوسط قرار دارند. قبل از خرید، بهتر است قیمت‌ها را در چند مرکز مختلف مقایسه کرده و توصیه‌های پزشک خود را هم در نظر بگیرید.

 

شرایط نگهداری قرص سرماخوردگی بزرگسالان

برای نگهداری بهینه از قرص سرماخوردگی بزرگسالان، این نکات را رعایت کنید:

  • دارو را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
  • آن را دور از دسترس کودکان قرار دهید.
  • از قرص سرماخوردگی بزرگسالان دور از گرما و تابش مستقیم نور خورشید نگهداری کنید.
بخوانید  آکاربوز (آکاربکس، گلوکوبای، آکارمکس)

 

در آخر…

قبل از استفاده از قرص سرماخوردگی بزرگسالان، بهتر است با پزشک خود مشورت کرده و توصیه‌های او را دنبال کنید. استفاده از این داروها می‌تواند در کاهش علائم سرماخوردگی مؤثر باشد، اما بهتر است از داروهای مؤثرتر و با کمترین عوارض جانبی استفاده کنید. در این مقاله، علاوه بر بهترین قرص‌های سرماخوردگی بزرگسالان، محصولات دیگری را نیز معرفی کردیم که می‌توانند در کاهش علائم بیماری مؤثر باشند و مدت زمان بیماری را کاهش دهند. باتوجه به تنوع این محصولات، بهتر است با پزشک خود درباره استفاده از هر کدام مشورت کنید.

 

سوالات متداول
قرص سرماخوردگی بزرگسالان چه عوارضی دارد؟

پاسخ:

مصرف بیش از حد قرص‌های سرماخوردگی بزرگسالان ممکن است منجر به عوارض جانبی ناخواسته شود. علائم اوردوز یا مصرف بیش از حد شامل فشار خون بالا یا پایین، افزایش ضربان قلب، سرگیجه و سردرد، تحریک‌پذیری عصبی و بی‌قراری، خواب آلودگی، افزایش اشتها و حتی راش پوستی می‌شود؛ بنابراین، بهتر است همواره دستورات پزشک را رعایت کرده و دقت کنیم که هرگونه مصرف بیش از حد قرص‌های سرماخوردگی بدون راهنمایی پزشکی، عوارض جانبی جدی را به همراه دارد.

 

علائم اوردوز قرص سرماخوردگی بزرگسالان چیست؟

پاسخ:

مصرف قرص سرماخوردگی بزرگسالان ممکن است با عوارض جانبی همراه باشد که شامل فشارخون بالا یا پایین، افزایش ضربان قلب، سرگیجه و سردرد، تحریک‌پذیری عصبی و بی‌قراری، خواب آلودگی، افزایش اشتها و راش پوستی می‌شود. برای جلوگیری از عوارض کلد استاپ، مصرف این دارو باید با دقت و بر اساس دستور پزشک باشد و درصورت بروز هر یک از این علائم، باید به پزشک مراجعه شود.

قیمت قرص سرماخوردگی بزرگسالان

اشکال دارویی

  • قرص سرماخوردگی بزرگسالان
  • کپسول سرماخوردگی بزرگسالان
  • سافت ژل سرماخوردگی

 

داروهای هم گروه

  • استرپتوکوکوس سالیواریوس
  • آنتی هموروئید
  • اسی‌آی‌سی (استرپتوکیناز)
  • سرماخوردگی کودکان
  • پدیاتریک گریپ
  • سیناکلست
  • فیبرینولیزین
  • پیراستام
  • آمی‌فامپریدین
  • لانرئوتاید استات
  • اوکتروتاید استات
  • کارنیتین
  • بوتولینوم توکسین
  • سیناریزین
  • فامپریدین
  • بتاهیستین
  • سیتی کولین
  • اینترلوکین-۱
  • میگلوستات
  • ساپروپترین
  • دروترکوجین
  • آبیراترون
  • دوتاستراید + تامسولوزین
  • ایداروسیزومب

 

نام‌های تجاری موجود در ایران

  • قرص سوپرا کلد (داروسازی امین)
  • کپسول نرم جنی کلد(نایت) (داروسازی ژنیان فارمد)
  • قرص سوپراکلد-دی (داروسازی امین)
  • قرص دی کلد (داروسازی مینو)
  • قرص رهامون (داروسازی رها)
  • قرص ناژو کلد (داروسازی ایران ناژو)
  • قرص ادالت کلد-جالینوس (داروسازی جالینوس)
  • کپسول نرم جنی کلد(دی) (داروسازی ژنیان فارمد)
  • کپسول نرم کلد-ژل (داروسازی دانا)
  • قرص میناکلد (داروسازی مینا)
  • قرص ادالت کلد روزدارو (داروسازی روز دارو)
  • قرص ادالت کلد فارماشیمی (داروسازی فارماشیمی)
  • قرص کلد استاپ (داروسازی لقمان)
  • قرص کلد آوت فورت (داروسازی شهر دارو)
  • قرص گریپین تری (داروسازی شفا)
  • قرص رلیکول (داروسازی تولید دارو)
  • قرص اگزاکلد (داروسازی اکسیر)
  • قرص ادالت کلد امین (داروسازی امین)
  • قرص ناپروکلد (داروسازی ایران دارو)
  • قرص کلد استاپ رازک (داروسازی رازک)
  • قرص کلدآوت (داروسازی شهر دارو)
  • قرص دگزتاکلد (داروسازی امین)
  • قرص آوی گریپ (داروسازی آوه سینا)
  • قرص کلداکس روز & شب (داروسازی عبیدی)
  • قرص کوریزان روز و شب (داروسازی عبیدی)
  • قرص فورت گریفن(روز و شب) (داروسازی تهران دارو)
  • قرص زوکاماکس پلاس (داروسازی تسنیم)
  • قرص کلدیفن (داروسازی رازک)
  • قرص رها کلد دی (داروسازی رها)
  • قرص ادالت کلد خوارزمی (داروسازی خوارزمی)
  • قرص نایت کلد (داروسازی مینو)
  • قرص فلو گریفن(روز و شب) (داروسازی تهران دارو)
  • قرص کوریزان (داروسازی عبیدی)
  • قرص پورسیناکلد (داروسازی پور سینا)
  • قرص گریپ استاپ (داروسازی جالینوس)
  • قرص کدیمال شب (داروسازی عبیدی)
  • قرص ادالت کلد اس تی پی (سونا طب پارسه)
  • قرص ادوالژین سرماخوردگی – ادوالژین کلد (داروسازی عبیدی)
  • قرص گریفن ادالت (داروسازی تهران دارو)
  • قرص کاف گریفن(روز و شب) (داروسازی تهران دارو)
  • قرص بایوکلد (داروسازی باختر بیوشیمی)
  • قرص بایوکلد فورت (داروسازی باختر بیوشیمی)

دیگر نام‌های تجاری این دارو:

  • قرص آدیزان (دارو پخش – کارخانه)
  • قرص آنتی کلد (داروسازی سبحان دارو)
  • قرص مگافن فلو (داروسازی کیش مدیفارم)
  • کپسول سافت ژل زاوی کلد (داروسازی زهراوی)
  • قرص فارالکس-فور دی (فاراکلد) (داروسازی فارابی)
  • قرص کلداکس سینوس و آلرژی (داروسازی عبیدی)
  • قرص کلداپلکس (داروسازی روز دارو)
  • قرص گریپین 1 (داروسازی شفا)
  • قرص گریپین 2 (داروسازی شفا)
  • قرص زوکاماکس (داروسازی تسنیم)
  • قرص ادالت کلد داروپخش (دارو پخش – کارخانه)
  • قرص کلدیرام (داروسازی راموفارمین)
  • قرص فلو آف (داروسازی شهر دارو)
  • قرص فارالکس-نایت یوز (داروسازی فارابی)
  • سافت ژل کلداکسین ژل (ایمن طب دارو)
  • پودر برای سوسپانسیون فلونیکا شب (داروسازی طب مفید نیکان)
  • قرص زاگروکلد (دارویی و نهاده های زاگرس دارو پارسیان)
  • قرص سرماخوردگی ماد (داروسازی ماد)
  • پودر برای تهیه سوسپانسیون واریو کلد (داروسازی واریان فارمد)
  • پودر برای تهیه محلول فلوسیپ کلد و کاف روز (نویا ویژن آریان)
  • پودر برای تهیه محلول فلوسیپ کلد و کاف شب (نویا ویژن آریان)
  • پودر برای تهیه محلول فلوسیپ کلد و فلو (نویا ویژن آریان)
  • پودر فلوسیترین روز (ابیان فارمد)
  • قرص تراپ کلد اچ بی پی (شهاب درمان)
  • پودر برای محلول خوراکی اکتوکلد روز (داروسازی اکتوورکو)
  • پودر برای محلول خوراکی اکتوکلد شب (داروسازی اکتوورکو)
  • قرص کافوکلد (داروسازی لقمان)
  • پودر فلوسیترین شب (ابیان فارمد)
  • قرص گریپ کات کلد (داروسازی آنی درمان)
  • قرص مگافن ادالت کلد (داروسازی کیش مدیفارم)
  • قرص مگافن سینوس کلد (داروسازی کیش مدیفارم)
  • قرص آنتی کلدپلاس (داروسازی سبحان دارو)
  • قرص اکتوکلد (داروسازی اکتوورکو)
  • قرص دکستاکلد-سی (داروسازی امین)

 

شما می‌توانید در آرین طب خدمات پزشکی و پرستاری در منزل دریافت کنید.

برخی از خدمات ما شامل ویزیت پزشک متخصص در منزل، سونوگرافی در منزل، رادیولوژی در منزل، طب سوزنی در منزل، مشاوره روانشاسی و تغذیه در منزل است.

برای مشاهده همه سرویس های ما به صفحه خدمات مراجعه کنید.

رزرو نوبت و هماهنگی: ۰۹۱۲۰۴۴۶۳۰۸

 

برای رزرو خدمات پزشکی یا پرستاری در منزل فرم زیر را پر کنید:

Loading...

آخرین مقالات

فیزیوتراپی در منزل جماران

فیزیوتراپی در منزل جماران: راهی مؤثر برای بهبودی و تسریع روند درمان در منزل

فیزیوتراپی در منزل جماران یک راهکار مناسب برای افرادی است که به دلایل مختلف از جمله مشکلات حرکتی، دردهای مزمن یا ناتوانی‌های جسمانی قادر به مراجعه به مراکز درمانی نیستند. این خدمات به افراد کمک می‌کند تا در راحتی و آشنایی محیط خانه خود، تحت درمان‌های حرفه‌ای قرار گیرند و

بیشتر بخوانید »
نکات بهداشتی در گردهمایی ها

نکات بهداشتی در گردهمایی ها

در دوران حاضر که بیماری‌های واگیر مانند ویروس‌ها و باکتری‌ها به سرعت منتشر می‌شوند، رعایت نکات بهداشتی در اجتماعات و گردهمایی‌ها اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است. تجمع افراد در فضاهای بسته یا شلوغ می‌تواند خطر انتقال بیماری‌ها را به‌ویژه در شرایط خاص افزایش دهد. بنابراین، ضروری است که تدابیر بهداشتی

بیشتر بخوانید »
مراقبت از سالمندان در تعطیلات

مراقبت از سالمندان در تعطیلات

تعطیلات زمان مناسبی برای استراحت و تجدید انرژی است، اما برای سالمندان می‌تواند چالش‌هایی به همراه داشته باشد. تغییرات در روال روزانه، شلوغی خانواده و دوری از برنامه‌های معمول ممکن است برای آن‌ها احساس اضطراب یا ناآرامی به وجود آورد. بنابراین، مراقبت از سالمندان در تعطیلات اهمیت ویژه‌ای دارد تا

بیشتر بخوانید »
شروع عادات سالم در سال جدید

شروع عادات سالم در سال جدید

آغاز سال جدید فرصتی فوق‌العاده برای ایجاد تغییرات مثبت و شروع عادات سالم است. بسیاری از ما در ابتدای سال تصمیم می‌گیریم که سبک زندگی بهتری داشته باشیم، اما پایبندی به این تصمیمات نیازمند برنامه‌ریزی و تعهد است. تغییرات کوچک اما مداوم می‌توانند تأثیرات بزرگی بر سلامت جسمی و روحی

بیشتر بخوانید »
آلرژی بهاره و سلامت تنفسی

آلرژی بهاره و سلامت تنفسی

آلرژی بهاره و سلامت تنفسی یکی از مشکلات شایع فصلی است که به ویژه در فصل بهار و با آغاز گرده‌افشانی گیاهان بروز می‌کند. این آلرژی‌ها معمولاً بر سیستم تنفسی تاثیر می‌گذارند و می‌توانند علائمی همچون عطسه، آبریزش بینی، سرفه و تنگی نفس را ایجاد کنند. در این دوران، افزایش

بیشتر بخوانید »
کمک های اولیه در سفر ها و جشن ها

کمک های اولیه در سفر ها و جشن ها

کمک های اولیه در سفر ها و جشن ها نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت افراد دارند. اینگونه مواقع، به دلیل حضور جمعیت زیاد، محیط‌های غیرقابل پیش‌بینی و احتمال بروز حوادث مختلف، ممکن است نیاز به انجام اقدامات فوری برای مقابله با آسیب‌ها و بیماری‌ها پیش آید. آشنایی با اصول

بیشتر بخوانید »

خدمات ما

برای رزرو نوبت خدمات پزشکی و پرستاری در منزل آرین طب با شماره زیر تماس بگیرید.

وبلاگ‌های مشابه

وبلاگ‌های رندوم

سونوگرافی در منزل کامرانیه

سونوگرافی در منزل کامرانیه: توسط متخصص رادیولوژی + تفسیر (هزینه ها)

سونوگرافی در منزل کامرانیه به عنوان یکی از خدمات پزشکی نوین، به بیماران این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به مراجعه به مراکز درمانی، آزمایش‌های تصویربرداری مورد نیاز خود را در راحتی خانه انجام دهند. این خدمت به ویژه برای کسانی که به دلایل مختلف از جمله محدودیت‌های حرکتی،

بیشتر بخوانید »
دلایل سوزش قلب

سوزش قلب | علائم، علت، پیشگیری، تشخیص و درمان منزل

سوزش قلب (heartburn) معمولا از موارد دلهره‌آوری است که مردم ممکن است آن را به خیلی از مریضی‌های جدی مثل حمله قلبی ربط بدهند. دلایل فراوانی در به وجود آمدن سوزش قلب موثر است و همه این موارد جدی و ترسناک نخواهد بود به‌ طوری‌ که تنها پانزده تا بیست

بیشتر بخوانید »
ویزیت پزشک در منزل شهرک آزادی

ویزیت پزشک در منزل شهرک آزادی [تشخیص و درمان] – اعزام فوری پزشکان متخصص

ویزیت پزشک در منزل در شهرک آزادی یکی از خدماتی است که به بیماران این امکان را می‌دهد تا بدون نیاز به مراجعه به مراکز درمانی، از تخصص و تجربه پزشکان در محیط خانه خود بهره‌مند شوند. این خدمات به ویژه برای افرادی که به دلایل مختلفی مانند سن بالا،

بیشتر بخوانید »

دسته‌ها