قرص بیزوپرولول

بیزوپرولول (کنکور، کونکور، بیسوتا، آرتیبت، بیکسوپرول)

فهرست مطالب

قرص بیزوپرولول(Bisoprolol tablets) یکی از داروهای مهم و پرکاربرد در درمان برخی از مشکلات قلبی است که در اینجا قصد داریم به بررسی این دارو و کاربردهای آن در درمان اختلالات قلبی بپردازیم. این دارو از خانواده بتا بلاکرها بوده و به عنوان یک مهارکننده بتا عمل می‌کند. با تأثیر بر روی بتا رسپتورهای قلبی و عروقی، بیزوپرولول توانایی کنترل فشار خون، ضربان قلب و عملکرد قلب را دارد. این دارو درمانی برای مواردی از جمله فشار خون بالا، آریتمی‌های قلبی، نارسایی قلبی و آنژین صدری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قرص بیزوپرولول برای چیست؟

قرص بیزوپرولول، یک داروی مهارکننده گیرنده‌های بتا (بتا بلاکر) است که در درمان مشکلات قلب و عروق استفاده می‌شود. این دارو با مهار گیرنده‌های بتا، ضربان قلب را تنظیم کرده و فشار وارد بر قلب را کاهش می‌دهد. همچنین با کاهش فشار خون در عروق خونی، عملکرد قلب و خونرسانی به سایر نقاط بدن را تسهیل می‌کند. بنابراین، داروی بیزوپرولول برای افرادی که با مشکلات فشار خون بالا و نارسایی قلبی روبه‌رو هستند و باعث کاهش برون‌دهی قلبی می‌شود، تجویز می‌شود تا قلب با مصرف کمتر انرژی، به عملکرد منظم خود ادامه دهد. همچنین، این دارو می‌تواند در کاهش درد قفسه سینه در افراد مبتلا به آنژین موثر باشد.

 برای مشاوره و درخواست خدمات پزشکی و پرستاری در منزل با کارشناسان آرین طب تماس بگیرید.

رزرو نوبت و هماهنگی: ۰۹۱۲۰۴۴۶۳۰۸

آرین طب ارائه ارائه‌دهنده انواع خدمات پزشکی از جمله پزشک متخصص در منزل (قلب، ریه، داخلی و…) و انواع خدمات پرستاری و تزریقات در منزل

خدمات مرتبط

قرص بیزوپرولول۵ برای چیست؟

درمان پرفشاری خون: برای کنترل فشار خون، می‌توان داروی بیزوپکسبیسوتا۵ به تنهایی یا به همراه دیگر داروهای کاهنده فشار خون مورد استفاده قرار داد. این درمان از جمله گزینه‌های ترجیحی برای بیماران مبتلا به نارسایی قلبی، سکته قلبی پس از ایجاد، بیماری ایسکمیک قلبی و دیابت است. در مواردی که نیاز به کنترل فشار خون وجود دارد، معمولاً از دیورتیک‌های تیازیدی استفاده می‌شود بر اساس راهنمای  (JNC7)

نارسایی قلبی: برای مدیریت نارسایی قلبی در حالت متوسط تا شدید با منشأ ایسکمیک یا کاردیومیوپاتی، می‌توان از گلیکوزیدهای قلبی، دیورتیک‌ها و مهارکننده‌های ACE استفاده کرد.

موثریت بیزوپرولول، کارودیلول و متوپرولول سوکسینات در کاهش خطر مرگ بیماران مبتلا به نارسایی قلبی تأیید شده است. با این حال، این مدرک‌ها نباید به عنوان مؤشری برای موثریت دسته داروهای بتا آدرنرژیک بلاکرها در نظر گرفته شوند.

 

مکانیسم اثر بیزوپرولول

بلوک گیرنده‌های بتا-۱ آدرنرژیک منجر به مهار پاسخ به محرک‌های آدرنرژیک در میوکارد می‌شود. در دوزهای بالا، این دارو باعث مهار گیرنده‌های بتا-۲ آدرنرژیک در عضلات صاف ریه و عروق می‌شود. این موارد باعث کاهش خروجی قلبی، کم شدن سرعت ضربان حین استراحت و ورزش، کم شدن تاکی‌کاردی القاشده با قرص بیزوپکس، طولانی شدن زمان بازیابی گره‌های سینوسی و  AVو طولانی شدن هدایت گره‌های AV (با تحریک سریع دهلیزی) می‌شود.

این دارو هیچ فعالیت سمپاتومیمتیک ذاتی یا اثر پایدار کننده بر روی غشاهای قلبی ندارد.

کاهش خروجی قلب، کاهش جریان سمپاتیک از مرکز عصبی مرکزی (CNS) یا سرکوب آزادسازی رنین، منجر به کاهش فشار خون می‌شود.

 

فارماکوکینتیک بیزوپرولول

زیست‌دستیابی: تقریباً 80 درصد

شروع اثر: کاهش تاکی‌کاردی (ایجاد شده با ورزش و ایزوپروترنول) در افراد سالم، طی ۴-۱ ساعت بوجود می‌آید.

طول اثر: کاهش تاکی‌کاردی در افراد سالم معمولاً تا ۲۴ ساعت باقی می‌ماند.

توزیع: رفتن دارو به درون شیر مشخص نیست.

اتصال به پروتئین: تقریباً ۳۰ درصد.

متابولیسم: از طریق CYP2D6 متابولیزه نمی‌شود. تا ۲۰ درصد عبور اول کبدی دارد.

دفع: به صورت داروی تغییر نیافته (۵۰ درصد) و متابولیت‌های غیرفعال در ادرار و کمتر از ۲ درصد در مدفوع یافت می‌شود.

نیمه‌عمر: ۹-۱۲ ساعت.

در افراد مبتلا به سیروز، نیمه‌عمر بسیار متغیر بوده و عموماً طولانی می‌شود (۷٫۸-۲۱/۳ ساعت).

عوارض قرص بیزوپرولول

نحوه صحیح مصرف بیزوپرولول

قرص بیزوپرولول را دقیقاً طبق دستور پزشک خود مصرف کنید. معمولاً، این دارو یک بار در روز تجویز می‌شود، اما مقدار مصرف ممکن است بسته به علت تجویز متفاوت باشد. برای درمان نارسایی قلبی، معمولاً درمان با مقدار کم (۲۵ میلی‌گرم) شروع می‌شود و به تدریج در هفته‌های بعد مقدار مصرف افزایش می‌یابد. بنابراین، پزشک ممکن است مقدار مصرف دارو را به تدریج افزایش دهد. به دقت به دستور مصرف و توصیه‌های پزشک عمل کرده و هر گونه سوالات خود را با پزشک یا داروساز مطرح کنید.

این دارو به صورت قرص خوراکی با دوزهای مختلف (١/٢۵،٢/۵،٣/٧۵،۵،١٠ میلی گرم) تولید می‌شود. بنابراین، هر بار قبل از مصرف داروی جدیدی که خریداری می‌کنید، مطمئن شوید که دوز آن با دوزی که پزشک تجویز کرده مطابقت دارد.

روبتا را می‌توانید همراه یا بدون غذا مصرف کنید، اما تلاش کنید هر روز در یک زمان مشخص آن را بخورید تا اثرات مطلوب درمانی را بهتر ببینید. بهترین زمان مصرف این دارو صبح ها با یک لیوان آب می‌باشد.

در صورت فراموشی یک نوبت مصرف، به محض یادآوری، قرص را مصرف کنید. اگر مصرف داروی یک روز کامل را فراموش کرده‌اید، نوبت فراموش شده را مصرف نکنید و به نوبت‌های بعدی طبق روال قبلی ادامه دهید. از دو برابر کردن مقدار مصرف دارو در یک نوبت پرهیز کنید.

 

عوارض قرص بیزوپرولول

عوارض بیزوپرولول نسبتاً شایع (%1-10):

  • قلبی عروقی: درد قفسه سینه، آنژیوادم
  • سیستم اعصاب مرکزی: خستگی، هیپوستزی (اختلال حس لامسه)
  • گوارشی: اسهال، استفراغ
  • کبدی: زیاد شدن سطح سرمی آلانین آمینوترانسفراز، زیاد شدن سطح سرمی آسپارتات آمینوترانسفراز
  • تنفسی: عفونت مجاری تنفسی فوقانی، تنگی نفس
بخوانید  افتادگی دریچه میترال | علت، علائم، تشخیص، پیشگیری و درمان در منزل

سایر عوارض جانبی قرص بیزوپرولول (درصد نامشخص):

  • قلبی عروقی: آریتمی قلبی، نارسایی قلبی، لنگی، سردی اندام‌های انتهایی، ادم، گرگرفتگی، التهاب عروق ناشی از افزایش حساسیت، افت فشارخون، افت فشارخون وضعیتی، تپش قلب
  • سیستم اعصاب مرکزی: اضطراب، افسردگی، سرگیجه، خواب آلودگی، سردرد، هایپراستزی (افزایش حساسیت در حس لامسه)، بی‌خوابی، فقدان تمرکز، کسالت، اختلال حافظه، خواب رفتگی اندام، بی‌قراری، احساس فشار در چشم، پرش عضلات، خواب واضح و به خاطرآوردنی
  • پوستی: آکنه ولگاریس، ریزش مو، زیاد شدن تعریق، اگزما، خارش، سوزش و تحریک پوستی، راش پوستی
  • غدد درون‌ریز و متابولیسم: کم شدن میل جنسی، نقرس، زیاد شدن قندخون، افزایش فسفات سرم، زیاد شدن پتاسیم سرم، افزایش تری‌گلیسرید سرم، زیاد شدن اوریک اسید، بالا رفتن وزن
  • گوارشی: درد شکمی، یبوست، اختلال چشایی، سوء‌هاضمه، درد اپی‌گاستر (سردل)، درد معده، گاستریت، تهوع، زخم گوارشی، خشکی دهان
  • ادراری و تناسلی: التهاب مثانه، ضعف جنسی
  • هماتولوژی و انکولوژی: کاهش تعداد گلبول‌های سفید، تیتر ANA مثبت، پورپورا، ترومبوسیتوپنی
  • عصبی و عضلانی اسکلتی: کمردرد، کرامپ عضلانی، درد عضلات، گردن‌درد، لرزش
  • چشمی: آمدن غیرطبیعی اشک، چشم درد، اختلال بینایی
  • گوشی: درد گوش، وزوزگوش
  • کلیوی: زیاد شدن BUN، زیاد شدن کراتینین سرم، پرادراری، کولیک کلیوی
  • تنفسی: آسم، برونشیت، برونکواسپاسم، سرفه، تنگی نفس هنگام فعالیت، فارنژیت، رینیت، سینوزیت

 

عوارض ناخواسته دارویی بیزوپرولول

احساس سرگیجه، خواب آلودگی، خستگی و سبکی سر از جمله عوارض شایع مصرف این دارو است. بهتر است هنگام بلند شدن از جای خود آرام و به طور کند عمل کنید و از حرکات ناگهانی پرهیز کنید. اگر هنگام برخاستن از صندلی یا تخت احساس سرگیجه کردید، بهتر است برای چند دقیقه دراز بکشید تا حالت طبیعی خود را بازیابی کنید. سپس چند دقیقه بنشینید و زمانی که احساس کردید سرگیجه کاهش یافته است، به آرامی بلند شوید. این عارضه معمولاً در یک الی دو هفته ی ابتدایی بروز می‌کند و به تدریج کاهش می‌یابد، اما اگر ادامه داشت، با پزشک خود مشورت کنید. همچنین، در صورت احساس سرگیجه و خواب آلودگی، از رانندگی و انجام کارهای خطرناک پرهیز کنید.

در صورت احساس تهوع و استفراغ، اسهال یا یبوست، مصرف غذاهای ساده و مایعات به مقدار کافی می‌تواند این عوارض را کاهش دهد.

در صورت بروز سردرد، مصرف مایعات به مقدار کافی توصیه می‌شود و برای انتخاب داروی ضد درد مناسب با داروساز خود مشورت کنید. اگر سردرد ادامه دارد یا شدید شد، به پزشک خود اطلاع دهید.

در صورت احساس کرختی یا سرما در نوک انگشتان، اختلال در خواب یا افت ضربان قلب، با پزشک خود در این باره مشورت کنید.

 

پیش از شروع مصرف بیزوپرولول

در صورت بارداری یا شیردهی، حتماً باید پزشک خود را در جریان قرار دهید تا نظارت لازم انجام شود.

اگر مبتلا به آسم یا هر گونه مشکل تنفسی هستید، نیاز است که پزشک خود را در جریان قرار دهید.

در صورت سابقه‌ای از اختلالات کبدی یا کلیوی یا افت فشار خون، حتماً باید به پزشک خود اطلاع دهید.

اگر دیابت، اختلالات پوستی مانند پسوریازیس یا اختلال عضلانی میاستنی گراویس دارید، حتماً باید پزشک خود را در جریان قرار دهید.

در صورتی که دچار ضربان قلب نامنظم یا افت ضربان قلب هستید، حتماً باید به پزشک خود اطلاع دهید.

اگر سابقه‌ای از درد قفسه سینه ناشی از اسپاسم عروق قلبی (بیماری آنژین پرینزمتال) دارید، حتماً باید به پزشک خود اطلاع دهید.

لیست دقیقی از داروهای مصرفی خود را (حتی داروهای بدون نسخه و فرآورده‌های مکمل گیاهی) به پزشک یا داروساز ارائه دهید تا در صورت تداخل با قرص بیزوپرولول، اقدامات لازم انجام شود.

اگر سابقه‌ای از حساسیت به این دارو یا داروهای مشابه آن دارید، حتماً باید پزشک خود را در جریان قرار دهید.

بیزوپرولول

هشدارهای مصرف قرص بیزوپرولول

استفاده از قرص بیزوپرولول در بیماران مبتلا به CHF (نارسایی قلبی و عروقی) باید با احتیاط صورت گیرد؛ به ‌خصوص در مواردی که نارسایی قلبی به ‌صورت واضح و آشکار تشخیص داده شده است. در صورت بروز علائم نارسایی قلبی، باید درمان کافی و کنترل دقیق انجام شود و در صورت ادامه‌ علائم، ممکن است نیاز به قطع تدریجی دارو و مشاوره پزشکی باشد.

افراد مبتلا به بیماری عروق کرونری (CAD) باید بیسوتا را با احتیاط مصرف کنند؛ زیرا قطع ناگهانی دارو ممکن است باعث تشدید علائم، ایجاد حمله قلبی (MI) یا بروز آریتمی‌های بطنی شود. در صورت قطع دارو، باید تدریجی عمل شود و علائم بررسی شوند. در صورت تشدید علائم، ممکن است نیاز به افزایش دوز دارو یا شروع دوباره درمان باشد.

استفاده از بیکسوپرول در افراد مبتلا به اسپاسم مجاری ریوی توصیه نمی‌شود، مگر اینکه سایر درمان‌ها نتیجه ندهند؛ در این صورت، باید با احتیاط استفاده شود و دوز کمترین موثر تجویز شود. همچنین باید در دسترس گشادکننده برونش باشد.

استفاده از قرص بیزوپرولول در بیمارانی که به ‌صورت بزرگانه تحت جراحی با بیهوشی کلی هستند باید با احتیاط صورت گیرد.

مصرف آرتیبت می‌تواند علائم افت قند خون (مانند تاکی‌کاردی) را کاهش دهد.

بیزوپرولول ممکن است علائم هایپرتیروئیدی (مانند تاکی‌کاردی) را مخفی کند. در صورت قطع ناگهانی دارو، افزایش علائم هایپرتیروئیدی یا بروز طوفان تیروئیدی احتمالی است؛ بنابراین، بیماران مبتلا به تیروتوکسیکوز باید به دقت مشاوره و کنترل شوند.

بخوانید  سکته قلبی خفیف | علت، علائم، تشخیص، پیشگیری و درمان در منزل

استفاده از بتا بلاکرها ممکن است باعث افزایش واکنش به آلرژن‌ها شود؛ بنابراین، برخی از افراد به دوزهای معمولی اپی‌نفرین پاسخ نمی‌دهند.

ایمنی و اثربخشی بیزوپرولول در کودکان اثبات نشده است.

 برای مشاوره و درخواست خدمات پزشکی و پرستاری در منزل با کارشناسان آرین طب تماس بگیرید.

رزرو نوبت و هماهنگی: ۰۹۱۲۰۴۴۶۳۰۸

آرین طب ارائه ارائه‌دهنده انواع خدمات پزشکی از جمله پزشک متخصص در منزل (قلب، ریه، داخلی و…) و انواع خدمات پرستاری و تزریقات در منزل 

تداخلات قرص بیزوپرولول

مشخصات کلی تداخلات:

اثرات دارویی:

عامل ضدفشارخون است.

تشدید برادی‌کاردی را ممکن می‌سازد.

می‌تواند هایپرگلیسمی را تشدید کند.

تشدید هیپوگلیسمی را ممکن می‌سازد.

افزایش فاصله PR را به‌همراه دارد.

 

تداخلات رده X (پرهیز):

برومپریدول، فکسینیدازول، فلوکتافنین، ریواستیگمین.

 

کاهش اثرات داروها توسط بیزوپرولول:

آگونیست‌های بتا 2، اپی‌نفرین (بینی، استنشاق دهانی، راسمیک، سیستمیک)، مشتقات تئوفیلین.

 

کاهش اثرات بیزوپرولول توسط داروها:

آمفتامین‌ها، باربیتورات‌ها، بریگاتینیب، برومپریدول، القاکننده‌های قوی و متوسط CYP3A4، دابرافنیب، دفراسیروکس، دکس‌متیل‌فنیدات، انزالوتامید، اردافتینیب، گیاهان کاهش‌دهنده‌ فشارخون، ایووسیدنیب، متیل‌فنیدات، میتوتان، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی، مشتقات ریفامایسین، ساریلومب، سیلتوکسیمب، توسیلیزومب، یوهیمبین.

 

افزایش اثرات داروها توسط بیزوپرولول:

آلفا 1 بلاکرها، آگونیست‌های آلفا 2، آمیفوستین، عوامل ضد جنون فنوتیازینی و آتیپیکال (نسل دوم)، داروهای ایجادکننده برادی‌کاردی، برومپریدول، بوپیواکائین، گلیکوزیدهای قلبی، سریتینیب، آگونیست‌های کولینرژیک، دیسوپیرامید، دولوکستین، مشتقات ارگوت، فکسینیدازول، فینگولیمود، عصاره‌ گرده‌گیاهان آلرژی‌زا (عصاره‌ 5 علف)، داروهای کاهش‌دهنده‌ فشارخون، ایوابرادین، لاکوزامید، فراورده‌های حاوی لوودوپا، لیدوکائین (سیستمیک و موضعی)، مپیواکائین، متاکولین، نیتروپروسید، فولکودین، سیپونیمود، سولفونیل‌اوره‌ها.

 

افزایش اثرات بیزوپرولول توسط داروها:

مهارکننده‌های استیل‌کولین‌استراز، آلفوزوسین، آگونیست‌های آلفا 2، آمینوکینولون‌های ضدمالاریا، آمیودارون، عوامل ضدجنون فنوتیازین، باربیتورات‌ها، بنپریدول، بریگاتینیب، بریمونیدین (موضعی)، مسدودکننده‌های کانال‌کلسیم غیردی‌هیدروپیریدینی، دیازوکسید، دی‌پیریدامول، دیزوپیرامید، دروندارون، فلوکتافنین، گیاهان کاهش‌دهنده فشارخون، لورمتازپام، متوکسی فلوران، میدودرین، مولسی‌دومین، نفتوپیدیل، نیکرگولین، نیکوراندیل، نیفدیپین، اوبینوتوزومب، پنتوکسی فیلین، مهارکننده‌های فسفودی استراز 5، پروپافنون، آنالوگ‌های پروستاسیکلین ها، کیناگولید، رگورافنیب، رزرپین، ریواستیگمین، روکسولیتینیب، ترلیپرسین، توفاسیتینیب

 

تداخل با غذا:

مواردی ذکر نشده است.

داروی بیزوپرولول

توصیه ها

در طول درمان با قرص بیزوپرولول، ضروری است که به طور منظم زیر نظر پزشک خود قرار بگیرید تا معاینات و آزمایشات مورد نیاز انجام شده و پیشرفت درمان و بهبودی بررسی شود.

در صورت قصد انجام هر گونه جراحی یا دریافت خدمات دندانپزشکی، حتماً درمانگر خود را در جریان مصرف بیزوپرولول قرار دهید، زیرا این دارو ممکن است بر روی اثر برخی از داروهای بی حس کننده یا بیهوشی تأثیرگذار باشد.

استفاده همزمان بیزوبلاک با فرآورده‌های الکلی می‌تواند منجر به افت فشار خون زیاد و سرگیجه شود، بنابراین در طول درمان با قرص بیزوپرولول، استفاده از فرآورده‌های حاوی الکل مناسب نیست و توصیه نمی‌شود.

پیش از خرید هر گونه دارو یا فرآورده‌ مکمل، از دکتر داروساز داروخانه را در جریان مصرف کلیه ی داروهای مصرفی خود قرار دهید تا از مناسب بودن داروی جدید برای شما اطمینان حاصل کنید. بعضی از داروها مثل داروهای ضد درد و التهاب و سرماخوردگی با داروی بیزوپرولول تداخل دارند.

رعایت توصیه‌های پزشک در زمینه رژیم غذایی و تغییر سبک زندگی، بخشی از درمان شماست.

درمان با بیزوپرولول به طولانی مدت است و بنابراین مصرف دارو را تا زمانی که پزشک تصمیم می‌گیرد ادامه دهید. قطع ناگهانی درمان ممکن است مشکلاتی برای شما ایجاد کند، بنابراین قطع درمان تحت نظر پزشک و با کاهش تدریجی مصرف دارو انجام می‌شود.

در صورت مبتلا به دیابت، مصرف بیزوپرولول ممکن است علائم افت قند خون را مخفی کند، بنابراین توصیه‌های مربوطه را از پزشک خود دریافت کنید.

اگر همزمان با مصرف بیزوپرولول داروی هیدروکلروتیازید نیز مصرف می‌کنید، در صورت بروز لکه یا هرگونه تغییر در سطح پوست، به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید و از کرم‌های ضد آفتاب مناسب استفاده نمایید.

 

مصرف قرص بیزوپرولول در بارداری

در صورتی که باردار هستید یا قصد بارداری دارید، ممکن است بیزوپرولول تأثیری بر روی رشد کودک شما داشته باشد؛ بنابراین، انجام اسکن‌های سونوگرافی بیشتری ممکن است لازم باشد.

مصرف قرص بیزوپرولول در باروری ممکن است برای شما مناسب باشد، اما برای ارزیابی دقیق فواید و عوارض مصرف بیزوپرولول در بارداری، بایستی با پزشک خود مشورت کنید.

 

مصرف قرص بیزوپرولول در شیردهی

اگر پزشک تأیید کند که کودک شما سالم است، مصرف قرص بیزوپرولول در دوران شیردهی به طور کلی بی خطر است، اما می‌تواند تأثیری بر روی شیر مادر و کودک داشته باشد.

اطلاعات محدودی درباره ورود بیزوپرولول به شیر مادر موجود است، اما احتمال ورود آن به شیر مادر وجود دارد، به ویژه در مقادیر کمتر از سایر مسدودکننده‌های بتا، اگر می‌خواهید از عوارض بیزوپرولول در شیردهی پیشگیری کنید با پزشک متخصص از مرکز آرین طب در ارتباط باشید.

 

خرید بیزوپرولول

قیمت قرص بیزوپرولول معمولاً به عوامل مختلفی بستگی دارد. این عوامل شامل نوع بسته‌بندی، تولیدکننده، مکان فروش، پوشش بیمه و نرخ تبادل ارز می‌شود. بسته‌بندی‌های کوچک‌تر معمولاً به قیمت ارزان‌تری عرضه می‌شوند و تولیدکنندگان مختلف ممکن است قیمت‌های متفاوتی برای محصول خود تعیین کنند. همچنین، قیمت در داروخانه‌ها، خرید اینترنتی قرص بیزوپرولول ممکن است متفاوت باشد.

قیمت قرص بیزوپرولول

جمع بندی

بیزوپرولول یک داروی مهم در درمان برخی از اختلالات قلبی و فشار خون است. استفاده از این دارو می‌تواند به کنترل فشار خون، کاهش علائم نارسایی قلبی و پیشگیری از برخی از حملات قلبی کمک کند. با این حال، مصرف این دارو باید با دقت توسط پزشک تجویز شود و باید توصیه‌های پزشک را رعایت کرد. این دارو ممکن است عوارض جانبی مانند سرگیجه، خستگی و اختلالات گوارشی داشته باشد. همچنین، قبل از مصرف قرص بیزوپرولول، باید پزشک خود را مطلع کنید در مورد سابقه بیماری‌ها و داروهای دیگری که ممکن است مصرف کنید تا همه جنبه‌های مرتبط با درمان را مورد بررسی قرار دهند.

بخوانید  ریواروکسابان (زالربان، اکسابین، زالرتو) | موارد مصرف، عوارض، تداخلات, اشکال دارویی

 

سوالات متداول

قرص بیزوپرولول برای چیست؟

قرص بیزوپرولول یک نوع داروی بتا بلاکر است که به عنوان یک داروی مهم در درمان برخی از مشکلات قلبی و عروقی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارو به ویژه برای کنترل فشار خون بالا، کاهش خطر حملات قلبی، کنترل آریتمی قلبی و بهبود عملکرد قلب در بیماران با نارسایی قلبی مفید است. علاوه بر این، بیزوپرولول می‌تواند در کنترل برخی از علائم آنژین نیز مؤثر باشد.

 

قرص بیزوپکس برای چیست؟

بیزوپکس بدون داروهای دیگر برای درمان فشار خون بالا (فشار خون بالا) استفاده می‌شود. کاهش فشار خون بالا به جلوگیری از سکته مغزی، حمله قلبی و مشکلات کلیوی کمک می‌کند.

 

قرص بیزوپرولول۵ برای چیست؟

بیزوپرولول۵ یک داروی کنترل فشار خون است که معمولاً به تنهایی یا همراه با دیگر داروهای کاهنده فشار خون استفاده می‌شود. برای بیمارانی که به نارسایی قلبی، سکته قلبی پس از ایجاد، بیماری ایسکمیک قلبی و دیابت مبتلا هستند، این دارو مورد استفاده قرار می‌گیرد. علاوه بر این، برای کنترل فشار خون نیز از دیورتیک‌های تیازیدی استفاده می‌شود. در مدیریت نارسایی قلبی، گلیکوزیدهای قلبی، دیورتیک‌ها و مهارکننده‌های ACE استفاده می‌شود.

 

اشکال دارویی بیزوپرولول

  • قرص

 

اسامی تجاری موجود در ایران

  • قرص زبتادر 2.5 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول فارماشیمی 10 میلی گرم
  • قرص بی بتا 10 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول جالینوس 5 میلی گرم
  • قرص پرولی زکس 10 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول اوه سینا 10 میلی گرم
  • قرص بیکسوپرول 5 میلی گرم
  • قرص بیزوفار 5 میلی گرم
  • قرص بیزوبلاک 10 میلی گرم
  • قرص پرولی زکس 5 میلی گرم
  • قرص بیزوفار 2.5 میلی گرم
  • قرص زبتادر 10 میلی گرم
  • قرص بیزوپکس 5 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول خوارزمی 2.5 میلی گرم
  • قرص بیزوفار 10 میلی گرم
  • قرص کنکور 2.5 میلی گرم (کونکور)
  • قرص بیزوپرولول مهبان دارو 5 میلی گرم
  • قرص کنکور 5 میلی گرم (کونکور)
  • قرص بیزوپکس 10 میلی گرم
  • قرص کنکور 10 میلی گرم (کونکور)
  • قرص فنبیزول 10 میلی گرم
  • قرص بی بتا 5 میلی گرم
  • قرص فنبیزول 2.5 میلی گرم
  • قرص بیزوپکس 2.5 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول جالینوس 2.5 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول نورمون 10 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول نورمون 2.5 میلی گرم
  • قرص زیبتال 2.5 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول کوثر 5 میلی گرم
  • قرص پرولی زکس 2.5 میلی گرم
  • قرص زیبتال 10 میلی گرم
  • قرص آرتیبت 2.5 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول فارماشیمی 5 میلی گرم
  • قرص کانکرولول 2.5 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول کیمیدارو 2.5 میلی گرم
  • قرص زباکر 2.5 میلی گرم (زباکور)
  • قرص دلکور 10 میلی گرم
  • قرص دلکور 2.5 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول کیمیا 5 میلی گرم
در ادمه…
  • قرص بتالکو 2.5 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول ساندوز 2.5 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول کیمیدارو 5 میلی گرم
  • قرص فنبیزول 5 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول جالینوس 10 میلی گرم
  • قرص پروفام 10 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول اوه سینا 2.5 میلی گرم
  • قرص بتالکو 10 میلی گرم
  • قرص پرولی زکس 10 میلی گرم
  • قرص آرتیبت 5 میلی گرم
  • قرص روبتا 5 میلی گرم
  • قرص کانکرولول 10 میلی گرم
  • قرص زبتادر 2.5 میلی گرم
  • قرص روبتا 2.5 میلی گرم
  • قرص بیکسوپرول 10 میلی گرم
  • قرص بیزوپکس 5 میلی گرم
  • قرص کنکور 5 میلی گرم (کونکور)
  • قرص زبرال 10 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول خوارزمی 2.5 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول اوه سینا 10 میلی گرم
  • قرص کانکرولول 5 میلی گرم
  • قرص بیزوفار 2.5 میلی گرم
  • قرص بیزوفار 5 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول فارماشیمی 2.5 میلی گرم
  • قرص زبتادر 10 میلی گرم
  • قرص بی بتا 2.5 میلی گرم
  • قرص روبتا 10 میلی گرم
  • قرص بیسوتا 2.5 میلی گرم
  • قرص زبرال 2.5 میلی گرم
  • قرص کنکور 10 میلی گرم (کونکور)
  • قرص بیزوپکس 10 میلی گرم
  • قرص دلکور 5 میلی گرم
  • قرص بی بتا 5 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول خوارزمی 5 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول کوثر 2.5 میلی گرم
  • قرص آرتیبت 10 میلی گرم
  • قرص زبرال 5 میلی گرم
  • قرص بتالکو 5 میلی گرم
  • قرص بیسوتا 5 میلی گرم
  • قرص پروفام 2.5 میلی گرم
  • قرص زپرول 10 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول نورمون 5 میلی گرم
  • قرص بیسوتا 10 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول اوه سینا 5 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول کوثر 10 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول خوارزمی 10 میلی گرم
  • قرص بیکسوپرول 2.5 میلی گرم
  • قرص بیزوپرولول سجاد دارو 5 میلی گرم – بیزوبلاک
  • قرص زپرول 2.5 میلی گرم
  • قرص پروفام 5 میلی گرم
  • قرص زباکر 5 میلی گرم (زباکور)
  • قرص بیزوپرولول مهبان دارو 2.5 میلی گرم

 

دارو های هم گروه بیزوپرولول

  • بیزوپرولول+هیدروکلروتیازید
  • نبیولول
  • آسبوتولول
  • کارودیلول
  • اسمولول
  • سوتالول
  • پروپرانولول
  • لابتالول
  • متوپرولول
  • آتنولول
  • نادولول
  • پیندولول
  • بتاکسولول-سیستمیک

 شما می‌توانید در آرین طب خدمات پزشکی و پرستاری در منزل دریافت کنید.

برخی از خدمات ما شامل ویزیت پزشک متخصص در منزل، سونوگرافی در منزل، رادیولوژی در منزل، طب سوزنی در منزل، مشاوره روانشاسی و تغذیه در منزل است.

برای مشاهده همه سرویس های ما به صفحه خدمات مراجعه کنید.

رزرو نوبت و هماهنگی: ۰۹۱۲۰۴۴۶۳۰۸

برای رزرو خدمات پزشکی یا پرستاری در منزل فرم زیر را پر کنید:

Loading...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

خونریزی مغزی به علت فشار خون بالا

خونریزی مغزی به علت فشار خون بالا | علت، علائم، پیشگیری و درمان در منزل

فشار خون بالا، بیماری‌ای خاموش اما بسیار خطرناک است که در صورت نادیده گرفتن می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری برای سلامت مغز به همراه داشته باشد. یکی از جدی‌ترین پیامدهای این بیماری، خونریزی مغزی است؛ عارضه‌ای که در بسیاری از موارد به صورت ناگهانی رخ می‌دهد و جان بیمار را تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید »
چک لیست کمک های اولیه پزشکی در زمان جنگ

چک لیست کمک های اولیه پزشکی در زمان جنگ و بحران

در دنیای پرچالش و ناامنی‌های ناشی از جنگ و بحران‌های ناگهانی، آمادگی و داشتن دانش کافی درباره کمک‌های اولیه می‌تواند جان انسان‌ها را نجات دهد و آسیب‌های جسمی و روانی را به حداقل برساند. فراهم کردن جعبه کمک‌های اولیه استاندارد و شخصی‌سازی شده برای هر عضو خانواده، آموزش مهارت‌های حیاتی

بیشتر بخوانید »
ویزیت متخصص عفونی در منزل فرشته

ویزیت متخصص عفونی در منزل فرشته [تشخیص و درمان]

ویزیت متخصص عفونی در منزل فرشته یکی از خدمات تخصصی پزشکی است که امکان دریافت مراقبت‌های حرفه‌ای در زمینه بیماری‌های عفونی را بدون نیاز به مراجعه حضوری به مراکز درمانی فراهم می‌کند. این خدمت به ویژه برای افرادی که به دلیل سن، شرایط جسمانی یا محدودیت‌های دسترسی نمی‌توانند به راحتی

بیشتر بخوانید »
سکته هموراژیک

سکته هموراژیک (خونریزی مغزی) | علت، علائم، تشخیص، پیشگیری و درمان در منزل

سکته هموراژیک یکی از انواع شدید سکته‌های مغزی است که به دلیل پارگی ناگهانی رگ‌های خونی در مغز و خونریزی داخلی ایجاد می‌شود. این نوع سکته معمولاً پیامدهای جدی‌تر و خطرناک‌تری نسبت به سکته ایسکمیک دارد و نیازمند تشخیص و درمان فوری است. شناخت علل، علائم و راه‌های پیشگیری از

بیشتر بخوانید »
سکته ایسکمیک

سکته ایسکمیک (خونریزی مغزی) | علت، علائم، تشخیص، پیشگیری و درمان در منزل

سکته ایسکمیک یکی از رایج‌ترین انواع سکته مغزی است که به دلیل کاهش یا قطع ناگهانی جریان خون به بخشی از مغز رخ می‌دهد. این اختلال باعث می‌شود سلول‌های مغزی از اکسیژن و مواد مغذی محروم شده و به سرعت آسیب ببینند. شناخت علل، علائم و راهکارهای درمانی سکته ایسکمیک

بیشتر بخوانید »
تزریقات در منزل دزاشیب

تزریقات در منزل دزاشیب: تزریق انواع سرم و آمپول درمانی و تقویتی در خانه

تزریقات در منزل دزاشیب یکی از خدمات حیاتی و پرتقاضا در حوزه مراقبت‌های پزشکی خانگی است که با هدف فراهم آوردن درمان سریع، ایمن و راحت برای بیماران ارائه می‌شود. بسیاری از افراد، به ویژه سالمندان، بیماران مزمن و کسانی که توانایی مراجعه مکرر به مراکز درمانی را ندارند، ترجیح

بیشتر بخوانید »

خدمات ما

برای رزرو نوبت خدمات پزشکی و پرستاری در منزل آرین طب با شماره زیر تماس بگیرید.

وبلاگ‌های مشابه

وبلاگ‌های رندوم

قرص گلایپاور

قرص گلایپاور: لیناگلیپتین + امپاگلیفلوزین | عوارض، نحوه مصرف، تداخلات دارویی

قرص گلایپاور یکی از داروهای نوین مورد استفاده در درمان دیابت نوع ۲ است. این دارو با مکانیسمی خاص به کاهش قند خون کمک می‌کند و به همین دلیل در کنار رژیم غذایی سالم و ورزش، به عنوان یک درمان موثر برای کنترل دیابت شناخته می‌شود. گلایپاور به گروهی از

بیشتر بخوانید »
سونوگرافی کالر داپلر در منزل ازگل

سونوگرافی کالر داپلر (رنگی) در منزل ازگل

سونوگرافی کالر داپلر، یک روش تصویربرداری پزشکی دقیق و بدون درد است که برای بررسی جریان خون در رگ‌ها و اندام‌های مختلف بدن به کار می‌رود. با پیشرفت تکنولوژی، امکان انجام این نوع سونوگرافی در منزل نیز فراهم شده است. انجام سونوگرافی کالر داپلر در منزل، به ویژه برای افرادی

بیشتر بخوانید »
ویزیت پزشک در منزل مینی سیتی

ویزیت پزشک در منزل مینی سیتی [تشخیص و درمان] – اعزام فوری پزشکان متخصص

ویزیت پزشک در منزل مینی سیتی، به عنوان یکی از خدمات بهداشتی و درمانی مدرن، به بیماران این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به مراجعه حضوری به مطب، از خدمات پزشکی ویژه در آرامش خانه‌شان بهره‌مند شوند. این خدمات به دلیل راحتی، سرعت در ارائه خدمات و امکان دسترسی

بیشتر بخوانید »

دسته‌ها