اسپری بینی آزمیکس

اسپری بینی آزمیکس (آزلاستین + فلوتیکازون) | [azemix-f]

فهرست مطالب

با آغاز فصل آلرژی‌ها، نیاز به روش‌های مؤثر در کنترل علائم آن‌ها احساس می‌شود. اسپری ترکیبی ضد حساسیت آزمیکس اف Azemix-F به‌عنوان نخستین محصول تولیدی در کشور، با سرعت و کارآیی بالا، علائم آلرژی را کنترل می‌کند و بهبود می‌بخشد. این اسپری ترکیبی، توانایی کنترل مؤثر همه علائم آلرژی را داراست و باعث بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به رینیت آلرژیک می‌شود. این مقاله به موارد مصرف اسپری بینی آزمیکس(Azmix nasal spray)، نحوه مصرف، عوارض این دارو می‌پردازد.

 

اسپری ترکیبی ضد حساسیت آزمیکس اف

اولین اسپری ترکیبی ضد حساسیت در کشور تولید شد. اسپری بینی آزمیکس-اف، با سریع‌ترین شروع اثربخشی بین تمامی داروهای ضد آلرژی، برای کنترل مؤثر همه علائم آلرژی و بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به رینیت آلرژیک تولید شده است.

عوامل حساسیت‌زا، مانند گرده گیاهان، می‌توانند علائمی مانند آبریزش بینی، عطسه، اشک ریزش، خارش و قرمزی چشم را ایجاد کنند. حدود ۴۰% از بزرگسالان و ۸۰% کودکان و نوجوانان حداقل یک‌بار در زندگی به آلرژی بینی مبتلا می‌شوند. شدت آلرژی بینی در ۶۰% از افراد مبتلا، متوسط تا شدید است و بسیاری به درمان تک دارویی پاسخ نمی‌دهند. اسپری بینی آزمیکس-اف با ترکیبی از آنتی هیستامین و کورتون، علاوه بر سریع‌ترین شروع اثربخشی، کنترل مؤثر همه علائم آلرژی را فراهم می‌کند و کیفیت زندگی بیماران را بهبود می‌بخشد.

این دارو، ترکیبی از یک آنتی هیستامین به نام آزلاستین هیدروکلراید و یک کورتون، فلوتیکازون پروپیونات است و با یک پاف در هر سوراخ بینی و دوبار در روز، در بیماران با بیش از ۶ سال سن مصرف می‌شود.

اسپری بینی آزمیکس مورد تأیید سازمان غذا و داروی ایران بوده و با نسخه پزشک از داروخانه‌های سراسر کشور قابل تهیه است.

اسپری بینی آزمیکس یک اسپری ترکیبی ضد حساسیت که شامل دو ماده فعال، یعنی آزلاستین و فلوتیکازون است، برای بهبود و درمان آلرژی و حساسیت بینی استفاده می‌شود. این اسپری ترکیبی، با سریع‌ترین شروع اثربخشی بین تمامی داروهای ضد آلرژی، برای کنترل سریع و مؤثر علائم آلرژی طراحی شده است.

 

برای مشاوره و درخواست خدمات پزشکی و پرستاری در منزل با کارشناسان آرین طب تماس بگیرید.

رزرو نوبت و هماهنگی: ۰۹۱۲۰۴۴۶۳۰۸
آرین طب ارائه ارائه‌دهنده انواع خدمات پزشکی از جمله پزشک متخصص در منزل (قلب، ریه، داخلی و…) و انواع خدمات پرستاری و تزریقات در منزل

اسپری بینی فلوتیکازون

اسپری بینی آزلاستین و فلوتیکازون

آزلاستین و فلوتیکازون بینی (برای بینی) یک داروی ترکیبی آنتی‌هیستامین و استروئیدی است که برای درمان عطسه، آبریزش یا گرفتگی بینی، خارش و سایر علائم آلرژی بینی استفاده می‌شود. این دارو برای بزرگسالان و کودکان حداقل 6 سال مناسب است.

آزلاستین(Azelastine)، یک آنتی هیستامین است که با کاهش تولید هیستامین در بدن، علائمی مانند خارش، آبریزش بینی و عطسه را کاهش می‌دهد.

فلوتیکازون، یک استروئید است که به‌عنوان یک ضد التهاب کار می‌کند و با کاهش التهاب و تورم در بینی، علائم دیگر آلرژی بینی؛ مانند گرفتگی بینی را بهبود می‌بخشد.

مصرف این دارو برای مدت‌زمان کوتاه معمولاً امن است، اما در صورت استفاده بلند مدت، ممکن است عوارض جانبی نظیر خشکی بینی، خونریزی بینی، سردرد و التهاب دهانی رخ دهد. در صورت وجود هر گونه عوارض جانبی، باید به پزشک مراجعه شود.

 

موارد مصرف آزلاستین

آزلاستین یک آنتی‌هیستامین است که علاوه بر بلوک کردن گیرنده H2 هیستامین، مهار آزادسازی میانجی‌های التهابی از ماست سل‌ها را نیز انجام می‌دهد. این دارو برای درمان علائم آلرژی مانند رینیت، ورم ملتحمه و رینیت غیر آلرژیک (وازوموتور) استفاده می‌شود.

 

مکانیسم اثر و فارماکوکینتیک آزلاستین

آزلاستین یک آنتی هیستامین است که علاوه بر بلوک کردن گیرنده H1 هیستامین، قابلیت مهار آزادسازی میانجی‌های التهابی از ماست سل‌ها را نیز داراست. این دارو برای درمان علائم آلرژی مانند رینیت، ورم ملتحمه و رینیت غیر آلرژیک (وازوموتور) استفاده می‌شود.

در مورد فارماکوکینتیک آزلاستین، شروع اثر آن پس از 15-30 دقیقه اتفاق می‌افتد و اوج اثر آن پس از حدود 3 ساعت رخ می‌دهد. طول اثر این دارو حدود 12 ساعت است و پیک پلاسمایی آن در حدود 2-4 ساعت پس از مصرف اتفاق می‌افتد. آزلاستین با درصدی بالغ بر 88% به پروتئین‌های پلاسمایی متصل می‌شود و متابولیسم آن توسط کبد انجام می‌شود که به متابولیت فعال دز متیل آزلاستین تبدیل می‌شود. نیمه عمر آزلاستین و متابولیت فعال آن به ترتیب حدوداً 22-25 ساعت و 52-57 ساعت است. داروی تغییرنیافته آزلاستین، در حدود 75% از طریق مدفوع دفع می‌شود و کمتر از 10% به‌صورت داروی تغییرنیافتن از دست بدن خارج می‌شود.

 

زمان و نحوه مصرف اسپری بینی آزمیکس اف

قبل از هر بار استفاده از دارو اسپری بینی آزمیکس، دستورالعمل‌های زیر را به‌دقت مطالعه کنید:

پیش از مصرف دارو، اطلاعات مربوط به آن را از بروشور موجود یا از پزشک داروخانه بخوانید و اگر سؤالی دارید، از پزشک معالج یا پزشک داروخانه بپرسید.

در صورت استفاده از پمپ اسپری برای اولین بار یا در صورت عدم استفاده از آن برای 3 روز یا بیشتر، دستورالعمل مربوط به آزمایش اسپری در هوا را مطالعه کنید تا مطمئن شوید که پمپ اسپری صحیح عمل می‌کند.

بخوانید  اسپری بینی دس ویوا desviva | عوارض، کاربرد، موارد مصرف

پیش از مصرف دارو، با آرامی نفس بکشید. اسپری را در هر دو سوراخ بینی، طبق دستور پزشک، یک یا دوبار در روز استفاده کنید. آنتی هیستامین آزلاستین را از اسپری کردن در چشم یا دهان خودداری کنید.

برای جلوگیری از ایجاد طعم تلخ در دهان، به‌آرامی نفس بکشید و پس از استفاده از دارو، سر را به عقب متمایل نکنید. تعیین دوز دارو بر اساس وضعیت پزشکی و واکنش بدن به درمان صورت می‌گیرد.

نکات مهم:
  • بیشترین اثر دارو در صورت استفاده منظم آن حاصل خواهد شد. برای جلوگیری از فراموشی، دارو را هر روز در ساعت مشخص مصرف کنید.
  • از افزایش خودسرانه دوز مصرفی یا مدت زمان مصرف دارو خودداری کنید؛ در این صورت نه تنها عارضه سریع‌تر بهبود نمی‌یابد، بلکه احتمال ابتلا به عوارض جانبی افزایش خواهد یافت.
  • دفعات استفاده از پمپ اسپری را یادداشت کنید و پس از استفاده از پمپ اسپری، آن را دور بیندازید.
  • اثربخشی دارو 3 ساعت پس از مصرف آن آغاز می‌شود.
  • در صورت عدم بهبود یا تشدید عارضه، با پزشک خود مشورت کنید.

 

موارد احتیاط

موارد احتیاط در هنگام استفاده از قطره و اسپری بینی آزلاستین:

قبل از مصرف این دارو، پزشک یا پزشک داروخانه را از سوابق پزشکی خود، به خصوص مشکلات کلیوی، مطلع کنید.

این دارو ممکن است باعث خواب‌آلودگی شود. استفاده از الکل یا ماریجوانا (شاهدانه) می‌تواند سرگیجه را تشدید کند. تا زمانی که از بی‌خطر بودن کارهایی مانند رانندگی، استفاده از ماشین‌آلات و هرکاری که نیاز به هوشیاری دارد، اطمینان حاصل نکرده‌اید، از انجام آن‌ها خودداری کنید. مصرف الکل را محدود کرده و در صورت مصرف ماریجوانا آن را با پزشک خود مطرح کنید. قبل از عمل جراحی، تمام محصولات مورداستفاده خود (از جمله داروهای تجویزی، داروهای بدون نسخه، و محصولات گیاهی) را به پزشک یا دندانپزشک خود اطلاع دهید.

 

مصرف آزلاستین در بارداری

توصیه می‌شود قبل از استفاده از آزلاستین در دوران بارداری، با یک متخصص مشورت کنید. اطلاعات محدودی در مورد ایمنی آن در دوران بارداری موجود است و خطرات و مزایای احتمالی آن باید ارزیابی شوند.

 

مصرف آزلاستین در شیردهی

آزلاستین ممکن است به مقدار کم در شیر مادر انتقال یابد؛ بنابراین، قبل از استفاده از آزلاستین در دوران شیردهی، برای ارزیابی خطرات و مزایای بالقوه، با یک متخصص مشورت کنید.

 

توصیه‌های دارویی برای آزلاستین

توصیه‌‌های دارویی این دارو شامل موارد زیر است:

  • آموزش تکنیک‌های آماده‌سازی و تنظیم اسپری بینی برای بیماران بسیار حیاتی است. همچنین، تأکید شود که کل دوز (4 پاف) در یک سوراخ بینی استفاده نشود.
  • به پزشک در مورد همه داروهای هم‌زمان که بیمار ممکن است استفاده کند، اطلاع داده شود. این اطلاعات می‌تواند برای جلوگیری از تداخلات دارویی مهم باشد.
  • استفاده از اسپری آزلاستین ممکن است منجر به کاهش هوشیاری ذهنی یا هماهنگی جسمی شود؛ بنابراین، در هنگام رانندگی یا کار با تجهیزات پرخطر، باید احتیاط کرد. همچنین، از مصرف نوشیدنی‌های حاوی الکل به صورت هم‌زمان خودداری شود.
  • زنانی که باردار هستند، قصد بارداری دارند یا در دوران شیردهی هستند، باید به پزشک خود اطلاع دهند. این اطلاعات می‌تواند برای ارزیابی ایمنی دارو در این شرایط و اتخاذ تدابیر مناسب مورداستفاده قرار گیرد.

عوارض جانبی آزلاستین

عوارض جانبی آزلاستین

برخی از عوارض آزلاستین عبارت‌اند از:

  • تحریک یا سوزش بینی: ممکن است با استفاده از اسپری بینی ایجاد شود.
  • طعم تلخ در دهان: ممکن است با استفاده از اسپری بینی احساس شود.
  • سردرد
  • خستگی
  • دهان خشک
  • سوزش یا تحریک چشم: ممکن است با استفاده از قطره چشم ایجاد شود.

در صورت تجربه هریک از عوارض بالا سریع به پزشک مراجعه کنید تا از عوارض بیشتر جلوگیری شود.

 

تداخلات آزلاستین

هیچ تداخل دارویی قابل‌توجهی با آزلاستین ثبت نشده است. بااین‌حال، همواره به پزشک خود اطلاع دهید که همه داروهایی که استفاده می‌کنید، شامل داروهای تجویزی، داروهای بدون نسخه، و مکمل‌های گیاهی، را اعلام کنید. این کار باعث می‌شود که پزشک شما از هرگونه تداخل احتمالی آگاه باشد و اطمینان حاصل شود که هیچ تداخل خطرناکی وجود ندارد.

 

اسپری بینی فلوتیکازون: موارد مصرف، دوزدهی و موارد قابل توجه

اسپری بینی فلوتیکازون(Fluticasone) یک داروی کورتیکواستروئیدی است که برای درمان برخی از زائدات در بینی؛ مانند پولیپ بینی استفاده می‌شود. این دارو با کاهش تورم و التهاب در مجاری بینی عمل می‌کند و می‌تواند به کاهش علائمی مانند گرفتگی بینی کمک کند.

 

 موارد مصرف فلوتیکازون:

  • فلوتیکازون به‌عنوان یک اسپری بینی در دسترس است و معمولاً بدون نیاز به نسخه پزشک تجویز می‌شود.
  • برای تسکین تب یونجه و علائم آلرژیک یا غیر آلرژیک، معمولاً یک بار در روز در هر سوراخ بینی اسپری می‌شود.
  • برای درمان پولیپ بینی، معمولاً یک یا دو بار در روز اسپری می‌شود.

 

توجه:
  • دوز اسپری استنشاقی فلوتیکازون باید بر اساس توصیه پزشک باشد.
  • برای بهترین نتیجه، باید دقیقاً به دستورالعمل پزشک پیروی کرد و دوزهای تجویز شده را رعایت کرد.
  • بعد از استفاده از تعداد مشخص شده اسپری، بطری را دور بریزید، حتی اگر هنوز حاوی مقداری مایع باشد.
  • قبل از استفاده از این دارو، بهتر است راهنمایی پزشک خود را دنبال کنید و هرگونه شک و تردیدی را با او مطرح کنید.
بخوانید  وزوز گوش: علت ها، پیشگیری و درمان در منزل

 

برای مشاوره و درخواست خدمات پزشکی و پرستاری در منزل با کارشناسان آرین طب تماس بگیرید.

رزرو نوبت و هماهنگی: ۰۹۱۲۰۴۴۶۳۰۸
آرین طب ارائه ارائه‌دهنده انواع خدمات پزشکی از جمله پزشک متخصص در منزل (قلب، ریه، داخلی و…) و انواع خدمات پرستاری و تزریقات در منزل

 

موارد احتیاط فلوتیکازون

آسیب بینی: استفاده از این دارو ممکن است باعث ایجاد سوراخ یا زخم در غضروف بینی شود و بهبود آن را تأخیر بدهد. قبل از شروع استفاده از این دارو، اطمینان حاصل کنید که در چند ماه گذشته جراحی بینی یا آسیب بینی نداشته‌اید.

مشکلات بینایی: در صورت تاری دید، مشکل در خواندن یا هرگونه تغییر دیگر در بینایی، به پزشک خود مراجعه کنید. پزشک شما ممکن است نیاز به معاینه چشم توسط یک چشم‌پزشک داشته باشد.

واکنش‌های آلرژیک: استفاده از این دارو ممکن است واکنش‌های آلرژیک شدیدی ایجاد کند که نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارد. در صورت بروز بثورات، خارش، گرفتگی صدا، مشکلات در تنفس یا تورم دست، صورت یا دهان، به پزشک خود اطلاع دهید.

عفونت: استفاده از این دارو ممکن است باعث افزایش خطر عفونت شود. در صورت مخالفت با افراد مبتلا به آبله مرغان یا سرخک، به پزشک خود اطلاع دهید. همچنین در صورت ظاهر شدن لکه‌های سفید یا زخم در بینی، این می‌تواند نشانه‌های کاندیدا یا عفونت قارچی باشد، به پزشک خود اطلاع دهید.

 

مصرف فلوتیکازون در بارداری

تأثیر مصرف اسپری فلوتیکازون در بارداری مشخص نیست؛ بنابراین، اگر باردار هستید یا قصد بارداری دارید، حتماً با پزشک خود مشورت کنید. او می‌تواند به شما در مورد مزایا و معایب استفاده از این دارو در دوران بارداری راهنمایی کند و تصمیم مناسبی برای شما بگیرید.

 

مصرف فلوتیکازون در شیردهی

مشخص نیست که آیا استفاده از اسپری استنشاقی فلوتیکازون در شیر مادر تأثیراتی روی نوزاد دارد یا خیر؛ بنابراین، پیش از شیردهی باید با پزشک معالج خود مشورت کنید تا راهنمایی‌های لازم را در مورداستفاده از این دارو در دوران شیردهی دریافت کنید. او می‌تواند به شما کمک کند تا تصمیمی بهترین برای شما و نوزادتان بگیرید.

 

توصیه‌های دارویی فلوتیکازون

توصیه‌های دارویی فلوتیکازون برای استفاده بهینه از این دارو عبارت‌اند از:

تعیین دوز: دوز فلوتیکازون بر اساس شدت علائم آسم تعیین می‌شود. برای آسم پایدار خفیف، دوزهای پایین مصرف می‌شود، درحالی‌که برای آسم پایدار متوسط و شدید، دوزهای کم تا متوسط و بالاتر توصیه می‌شود.

تنظیمات درمانی: در درمان آسم نگهدارنده، درصورتی‌که علائم بهبود نیافت، می‌توان درمان کنترل کننده را به صورت گام‌به‌گام افزایش یا کاهش داد. همچنین، برای بیمارانی که به خوبی با یک رژیم درمانی ثابت کنترل می‌شوند، می‌توان درمان کنترل کننده را به صورت گام‌به‌گام کاهش داد.

جلوگیری از عوارض جانبی: برای جلوگیری از خشن شدن صدا، التهاب گلو و ایجاد کاندیدیاز دهان، بعد از هر بار مصرف، دهان باید با آب شسته شود.

مراقبت در بیماری‌های مزمن: افراد مبتلا به دیابت باید قند خون خود را به طور مرتب چک کنند و در صورت ابتلا به تب، عفونت یا نیاز به جراحی، به پزشک خود اطلاع دهند.

اصول بهداشتی: به دلیل افزایش خطر عفونت‌ها در طول مدت درمان با این دارو، اصول بهداشتی را رعایت کرده و از تماس با افراد بیمار (مخصوصاً آبله مرغان و سرخک) خودداری کنید.

هشدارهای دیگر: قبل از اقدام به هرگونه واکسیناسیون، به پزشک اطلاع دهید و از استفاده صحیح از دارو اطمینان حاصل کنید.

عوارض جانبی اسپری بینی فلوتیکازون

عوارض جانبی اسپری بینی فلوتیکازون

همه داروها ممکن است عوارض جانبی ایجاد کنند، اما بسیاری از افراد هیچ نوع عارضه‌ای تجربه نمی‌کنند. برخی از عوارض نیز پس از گذشت مدت کوتاهی از مصرف دارو، بهبود می‌یابند. در صورت بروز هر یک از عوارض فلوتیکازون با مصرف اسپری بینی فلوتیکازون، حتماً به پزشک خود مراجعه کنید. این عوارض شامل:

  • سرفه غیر عادی
  • سردرد
  • خشکی و سوزش در بینی و گلو
  • خونریزی بینی
  • مزه غیر عادی

 

تداخل دارویی اسپری بینی فلوتیکازون

برخی از داروها می‌توانند با استفاده از اسپری بینی فلوتیکازون تداخل داشته باشند. برای جلوگیری از این تداخلات، لیست تمام داروهایی که مصرف می‌کنید را به پزشک خود ارائه دهید. تداخلات فلوتیکازون ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • آسپرین
  • ضدقارچ‌های “آزول” مانند کتوکونازول، ایتراکونازول، وریکونازول
  • سرتینیب
  • کوبیسیستات
  • دسموپرسین
  • مهارکننده‌های پروتئاز HIV مانند آتازاناویر، داروناویر، لوپیناویر، ریتوناویر، تیپراناویر
  • آنتی‌بیوتیک‌های ماکرولید مانند کلاریترومایسین، اریترومایسین

توجه: برای جلوگیری از تداخلات ذکر شده، فهرست تمام داروهایی که مصرف می‌کنید را به پزشک خود ارائه دهید.

 

مواردی که باید هنگام مصرف آزلاستین و فلوتیکازون بینی اجتناب شود

هنگام استفاده از آزلاستین و فلوتیکازون بینی، باید از موارد زیر خودداری کنید:

رانندگی و فعالیت‌های خطرناک: تا زمانی که تأثیرات دارو روی شما مشخص نشده است، از رانندگی یا انجام فعالیت‌های خطرناک خودداری کنید؛ زیرا واکنش‌های شما ممکن است مختل شود.

مصرف الکل: نوشیدن الکل همراه با این دارو ممکن است عوارض جانبی خاصی را افزایش دهد.

تماس با افراد بیمار یا عفونی: از قرار گرفتن در نزدیکی افرادی که بیمار هستند یا عفونت دارند خودداری کنید. درصورتی‌که در معرض آبله مرغان یا سرخک هستید، برای درمان پیشگیرانه با پزشک خود تماس بگیرید؛ زیرا این شرایط در افرادی که از آزلاستین و فلوتیکازون بینی استفاده می‌کنند، می‌تواند جدی یا حتی کشنده باشد.

بخوانید  شمع گوش چیست | روش استفاده | خطرات

 

شرایط نگهداری اسپری بینی آزمیکس

اسپری بینی آزمیکس باید در شرایط خاصی نگهداری شود تا از کیفیت و اثربخشی آن حفظ شود:

دما: این اسپری باید در دمای اتاق نگهداری شود، بهترین دمای آن بین ۱۵-۳۰ درجه سانتی‌گراد است.

نور: اسپری باید در محلی که از نور مستقیم خورشید و نور UV محافظت شده باشد نگهداری شود، بهتر است در جایی تاریک و خنک قرار گیرد.

رطوبت: از محیط‌های خیلی خشک یا خیلی مرطوب دوری کنید. محلی با رطوبت متوسط مانند اتاق‌های خشک و تهویه‌شده مناسب است.

جاذب بو: برای جلوگیری از جذب بوهای ناخواسته، اسپری را در جایی که از بوهای قوی و شیمیایی دور باشد نگهداری کنید.

پاکیزگی: پیش از استفاده، مطمئن شوید که ناپوشیده نبوده و در شرایط تمیز و سالم است.

تاریخ انقضا: حتماً به تاریخ انقضا اسپری توجه کنید و در صورت پایان انقضا آن، دیگر استفاده نکنید.

به این نکات توجه کنید تا از اسپری بینی آزمیکس بهترین نتیجه را بگیرید.

 

در آخر…

اسپری بینی آزمیکس (Azemix-F) نخستین اسپری ترکیبی ضد حساسیت در ایران است که برای کنترل سریع و مؤثر علائم آلرژی طراحی شده است. با داشتن سریع‌ترین شروع اثربخشی بین تمامی داروهای ضد آلرژی، این اسپری برای کنترل مؤثر همه علائم آلرژی مانند آبریزش بینی، عطسه، اشک ریزش، خارش و قرمزی چشم استفاده می‌شود. آزمیکس-اف (azemix f) شامل دو ماده فعال، یعنی آزلاستین هیدروکلراید و فلوتیکازون پروپیونات است که با یک پاف در هر سوراخ بینی و دوبار در روز، در بیماران با بیش از ۶ سال سن مصرف می‌شود. این دارو، تأیید سازمان غذا و داروی ایران را دارا بوده و با نسخه پزشک از داروخانه‌های سراسر کشور قابل تهیه است. هدف اصلی اسپری آزمیکس-اف (Azemix-F) بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به رینیت آلرژیک است. در صورت مشاهده هر گونه عارضه یا علامت ناخواسته، به پزشک خود مراجعه کنید.

اسپری ترکیبی ضد حساسیت

سؤالات متداول
اسپری بینی آزمیکس برای چی خوبه؟

پاسخ:

اسپری آزمیکس-اف (Azemix-F) برای کنترل مؤثر همه علائم آلرژی مانند آبریزش بینی، عطسه، اشک ریزش، خارش و قرمزی چشم استفاده می‌شود. این اسپری دارای سریع‌ترین شروع اثربخشی بین تمامی داروهای ضد آلرژی است و اثرات آن تنها پس از ۵ دقیقه قابل مشاهده است. با ترکیبی از آنتی هیستامین (آزلاستین هیدروکلراید) و کورتیکوستروئید (فلوتیکازون پروپیونات)، این اسپری به کنترل علائم آلرژی بینی کمک کرده و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به رینیت آلرژیک را بهبود می‌بخشد.

 

آیا اسپری بینی آزمیکس عوارض دارد؟

پاسخ:

بله، همه داروها ممکن است عوارض جانبی داشته باشند. برخی از عوارض جانبی معمول اسپری آزمیکس-اف شامل عوارض موضعی مانند خشکی، تحریک یا سوزش در بینی، خونریزی بینی، درد یا تورم گلو، سردرد، تغییر در طعم و بو، تغییرات در خواب و بی‌خوابی است. درصورتی‌که هر یک از این علائم را تجربه می‌کنید، به پزشک خود اطلاع دهید. همچنین، برخی عوارض جانبی نادرتر مانند عفونت بینی، سردرد شدید، سرگیجه، تب، اشکال در دید، واکنش‌های آلرژیک و ضعف عضلات نیز ممکن است رخ دهند. درهرصورت، مهم است که همه عوارض ممکن را با پزشک خود مطرح کنید.

 

اسامی تجاری آزلاستین

نام‌های تجاری آزلاستین عبارت‌اند از:

  • اسپری بینی زلکس 137میکروگرم/پاف [داروسازی دنیای بهداشت]
  • اسپری بینی آلرگودیل 0.1% 125میکروگرم/ پاف 10 میلی لیتر [درمان یاب دارو]

 

اسامی تجاری فلوتیکازون

نام‌های تجاری فلوتیکازون عبارت‌اند از:

  • اسپری استنشاقی فلوتیزوکس 50میکروگرم/دوز [داروسازی جابربن حیان]
  • اسپری بینی فلونیکس 50میکروگرم/دوز 120دوز [داروسازی جابربن حیان]
  • اسپری بینی آوامیس 27.5 میکروگرم/دوز 120 دوز [جهان بهبود]
  • اسپری بینی نازوفلو 50میکروگرم/دوز [صدف دارو صبا]
  • اسپری بینی فلازون 50میکروگرم/دوز 200دوز [داروسازی رها]
  • اسپری فلوهیل 125 میکروگرم/دوز – فلوهال [داروسازی کوشان فارمد]
  • اسپری فلوتیزوکس 250میکروگرم/دوز 120دوز [داروسازی جابربن حیان]
  • اسپری فلوتیزوکس 125میکروگرم/دوز [داروسازی جابربن حیان]
  • اسپری فلوتیکاپن 250 میکروگرم/دوز 60 دوز [رویان دارو]
  • اسپری بینی فلوسینوز 50میکروگرم/دوز 200دوز [داروسازی سینا دارو]
  • اسپری بینی فلوتیکومکس 50میکروگرم/دوز [داروسازی دنیای بهداشت]
  • اسپری بینی فلوکسی نیز 50 میکروگرم/دوز [جهان بهبود]
  • اسپری فلوکسی تاید 125 میکروگرم/دوز 60 دوز-فلیکسوتاید [جهان بهبود]
  • اسپری فلیکسوتاید 250 میکروگرم/دوز 60 دوز [جهان بهبود]
  • اسپری استنشاقی کاتوسین 250 میکروگرم/دوز 120 پاف [داروسازی سینا دارو]
  • اسپری فلکسوتاید 50 میکروگرم/دوز 120 دوز-فلیکسوتاید [جهان بهبود]
  • اسپری بینی آپو فلوتیکازون 50میکروگرم/دوز [رستا ایمن دارو]
  • اسپری بینی فلومیست 50میکروگرم/دوز [داروسازی کوشان فارمد]
  • اسپری فلوهیل 250 میکروگرم/دوز – فلوهال [داروسازی کوشان فارمد]
  • اسپری استنشاقی کاتوسین 125 میکروگرم/دوز 120 پاف [داروسازی سینا دارو]

 

شما می‌توانید در آرین طب خدمات پزشکی و پرستاری در منزل دریافت کنید.

برخی از خدمات ما شامل ویزیت پزشک متخصص در منزل، سونوگرافی در منزل، رادیولوژی در منزل، طب سوزنی در منزل، مشاوره روانشاسی و تغذیه در منزل است.

برای مشاهده همه سرویس های ما به صفحه خدمات مراجعه کنید.

رزرو نوبت و هماهنگی: ۰۹۱۲۰۴۴۶۳۰۸

 

برای رزرو خدمات پزشکی یا پرستاری در منزل فرم زیر را پر کنید:

Loading...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

پارتیالیسم

پارتیالیسم | علت ها، علائم، تشخیص، پیشگیری و درمان در منزل

پارتیالیسم نوعی اختلال جنسی است که در آن فرد تنها با تمرکز شدید و غیرعادی بر یک عضو خاص از بدن انسان دچار تحریک جنسی می‌شود. این تمرکز می‌تواند به‌حدی باشد که فرد بدون حضور آن ویژگی یا تصور آن، توانایی تجربه تحریک یا رضایت جنسی را از دست بدهد.

بیشتر بخوانید »
انحراف جنسی

اوروفیلیا (انحراف جنسی): علائم، علت، پیشگیری و درمان در منزل

انحراف جنسی (sexual deviation)، به مجموعه‌ای از تمایلات یا رفتارهای جنسی اطلاق می‌شود که از الگوهای رایج، سالم و قابل‌قبول اجتماعی فاصله می‌گیرد و معمولاً باعث رنج روانی برای فرد یا آسیب به دیگران می‌شود. این پدیده می‌تواند ریشه در عوامل تربیتی، روانی، محیطی یا حتی زیستی داشته باشد و

بیشتر بخوانید »
عورت نمایی

آلت نمایی (عورت نمایی): علائم، علت، پیشگیری و درمان در منزل

اختلال عورت نمایی یکی از اختلالات جنسی است که در آن فرد به طور غیرقانونی یا غیرمجاز بدن خود را به دیگران نمایش می‌دهد. این رفتار اغلب به دلیل تمایل به جلب توجه جنسی یا تحریک جنسی از دیگران انجام می‌شود. افراد مبتلا به این اختلال ممکن است کنترل کمی

بیشتر بخوانید »
زوفیلیا

زوفیلیا (حیوان خواهی): علائم، علت، پیشگیری و درمان در منزل

زوفیلیا (Zophilia) یکی از اختلالات جنسی نادر است که در آن فرد به حیوانات جذب جنسی پیدا می‌کند. این اختلال معمولاً با احساس گناه، اضطراب و انزوا همراه است و می‌تواند تأثیرات منفی زیادی بر زندگی فردی، اجتماعی و قانونی فرد مبتلا بگذارد. در بسیاری از جوامع، این رفتار نه

بیشتر بخوانید »
تاثیر تریاک بر رابطه زناشویی

بررسی جامع تأثیر تریاک بر روابط زناشویی و عاطفی

مصرف تریاک یکی از چالش‌های جدی و پیچیده‌ای است که می‌تواند سلامت جسمانی و روانی فرد را به شدت تحت تاثیر قرار دهد. اما آنچه کمتر به آن توجه می‌شود، تاثیر تریاک بر رابطه زناشویی و روابط عاطفی میان زوجین است. تریاک نه تنها باعث تغییرات فیزیکی می‌شود بلکه باعث

بیشتر بخوانید »
حساسیت به کاندوم

حساسیت به کاندوم | علت، علائم و روش های تشخیص

حساسیت به کاندوم یکی از مشکلات رایج و در عین حال نادیده گرفته شده‌ای است که می‌تواند تاثیر قابل‌توجهی بر سلامت جنسی و روانی افراد داشته باشد. این حساسیت معمولاً به دلیل واکنش سیستم ایمنی نسبت به پروتئین‌های لاتکس یا ترکیبات شیمیایی موجود در کاندوم ایجاد می‌شود و باعث بروز

بیشتر بخوانید »

خدمات ما

برای رزرو نوبت خدمات پزشکی و پرستاری در منزل آرین طب با شماره زیر تماس بگیرید.

وبلاگ‌های مشابه

وبلاگ‌های رندوم

اکو قلب و نوار قلب در منزل الهیه

اکو قلب و نوار قلب در منزل الهیه: توسط متخصص قلب + تفسیر (هزینه‌ها)

در دنیای امروزی، بسیاری از افراد به دلیل مشغله‌های فراوان فرصت کافی برای مراجعه به مراکز درمانی ندارند؛ به همین دلیل، خدمات نوار قلب در منزل الهیه به یک ضرورت تبدیل شده است. این خدمات به‌ویژه برای سالمندان، بیماران قلبی، و حتی افرادی که نیاز به پایش وضعیت قلبی دارند،

بیشتر بخوانید »
پرستار در منزل سوهانک

پرستار در منزل سوهانک: مراقبت‌ های بهداشتی حرفه‌ای در راحتی خانه شما

در دنیای پرمشغله امروزی، بسیاری از خانواده‌ها به دنبال راهی هستند تا از عزیزان بیمار یا سالمند خود در محیطی آرام و بدون استرس مراقبت کنند. پرستار در خانه سوهانک یکی از بهترین راهکارها برای افرادی است که نیاز به مراقبت‌های پزشکی و حمایتی دارند اما تمایل دارند این خدمات را

بیشتر بخوانید »
بتامتازون

پماد بتامتازون (کرم، ژل) موارد مصرف، کاربرد، نحوه استفاده، عوارض

بتامتازون، (betamethasone) یک داروی کورتیکواستروئید است که جهت کاهش التهابات و تسکین علائم مرتبط با مشکلات پوستی به کار می‌رود. این دارو در فرم‌های مختلف مانند کرم، ژل، لوسیون، پماد موضعی، آمپول و قرص در دسترس قرار دارد و تنها با تجویز پزشک مصرف می‌شود. معمولاً در مواردی از جمله

بیشتر بخوانید »

دسته‌ها