آمی تریپتیلین

آمی تریپتیلین (آمیترین، آمیتون، آمیلایت، الاویل) ۱۰، ۲۵ و ۷۵ میلی گرم

فهرست مطالب

آمی تریپتیلین (Amitriptyline)، یک داروی ضدافسردگی سه حلقه‌ای، در تأثیرگذاری بر مواد شیمیایی مغز که در افراد مبتلا به افسردگی تغییر می‌کنند، نقش مهمی دارد. این دارو به‌عنوان درمانی برای افسردگی، اختلالات خوردن ناشی از افسردگی، شب‌ادراری، دردهای عصبی، بیماری‌های بیش‌فعالی و پیشگیری از میگرن مورداستفاده قرار می‌گیرد. با ما همراه باشید تا به اثرات این دارو پرداخته و شناخت بیشتری از آمیتریپتیلین به دست آوریم.

قرص آمی تریپتیلین برای چیست؟

قرص آمیتریپتیلین، یک داروی چندمنظوره است که برای درمان افسردگی و اختلالات خلق‌وخو مورداستفاده قرار می‌گیرد. موارد استفاده این دارو شامل درمان افسردگی، دردهای عصبی، پیشگیری از میگرن، نورالژی (انواع دردهای عصبی)، دندان‌درد، کمردرد، اضطراب و اختلالات جنسی است. این دارو به‌عنوان یک گزینه متنوع و مؤثر در مواجهه با این مشکلات، توسط پزشکان تجویز می‌شود.

برای مشاوره و درخواست خدمات پزشکی و پرستاری در منزل با کارشناسان آرین طب تماس بگیرید.

رزرو نوبت و هماهنگی: ۰۹۱۲۰۴۴۶۳۰۸

آرین طب ارائه ارائه‌دهنده انواع خدمات پزشکی از جمله پزشک متخصص در منزل (قلب، ریه، داخلی و…) و انواع خدمات پرستاری و تزریقات در منزل

خدمات مرتبط

پزشک متخصص داخلی در منزل
پزشک متخصص داخلی در منزل

کاربرد آمی تریپتیلین

آمی تریپتیلین، که با نام تجاری الاویل نیز شناخته می شود، یک داروی ضد افسردگی سه حلقه ای (TCA) است که برای درمان طیف وسیعی از بیماری ها از جمله موارد زیر استفاده می شود:

اختلالات افسردگی اساسی

  • افسردگی ماژور: این شایع ترین نوع افسردگی است که با علائمی مانند احساس غم و ناامیدی مداوم، از دست دادن علاقه به فعالیت ها، تغییرات در اشتها و خواب، مشکل در تمرکز، خستگی و افکار مرگ و خودکشی مشخص می شود.
  • افسردگی دیس تایمی: این نوع افسردگی خفیف تر از افسردگی ماژور است، اما می تواند به طور قابل توجهی بر عملکرد روزمره شما تأثیر بگذارد. علائم افسردگی دیس تایمی مشابه افسردگی ماژور است، اما به طور معمول شدت کمتری دارند و برای دو سال یا بیشتر ادامه دارند.

درد های نوروپاتیک

  • درد نوروپاتیک ناشی از آسیب به اعصاب است. این می تواند باعث درد تیز، سوزان یا دردناک، سوزن سوزن شدن، بی حسی یا ضعف شود. این دارو می تواند به تسکین دردهای نوروپاتیک ناشی از بیماری هایی مانند دیابت، زونا، نوروپاتی محیطی و آسیب نخاعی کمک کند.

پیشگیری از میگرن

  • میگرن نوعی سردرد شدید است که معمولاً با درد در یک طرف سر، حالت تهوع و استفراغ و حساسیت به نور و صدا همراه است. این دارو می تواند به کاهش تعداد و شدت حملات میگرن کمک کند.

سایر کاربرد ها

  • آمی تریپتیلین گاهی اوقات برای درمان سایر بیماری ها مانند اضطراب، اختلال هراس، اختلال وسواس فکری-اجباری (OCD)، اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)، اختلال خوردن و درد مزمن استفاده می شود. با این حال، این کاربردها توسط FDA تأیید نشده اند و تحقیقات بیشتری برای تعیین اثربخشی و ایمنی این دارو برای این شرایط مورد نیاز است.

آمی تریپتیلین

نکاتی درباره آمی تریپتیلین

آمیتریپتیلین، به‌عنوان یک داروی ضدافسردگی سه حلقه‌ای، برای درمان افسردگی و اختلالات خلقی متنوع مورداستفاده قرار می‌گیرد. این دارو مواردی از جمله احساسات غم و اندوه، کاهش علاقه، بی‌توجهی، بی‌اشتهائی، اختلالات خواب و حتی احساس خودکشی را تسکین می‌دهد.

در استفاده از آمیتریپتیلین، مواردی چون احتیاط در مصرف کودکان، خطرات بر بینایی و عوارض ناگهانی پس از قطع دارو مدنظر قرار می‌گیرد. ازآنجاکه آمی‌تریپتیلین به تعادل سروتونین کمک می‌کند، مکانیسم عملی که بر مبنای آن این دارو عمل می‌کند، در تنظیم و بهبود حالت روحی افراد تأکید می‌شود.

در کل، آمی‌تریپتیلین به‌عنوان یک گزینه تنظیم‌کننده مزاج با اثرات چندمنظوره، توسط پزشکان در درمان افسردگی و مشکلات روانی دیگر تجویز می‌شود، اما حتماً مصرف و اثرات جانبی آن باید بادقت موردمطالعه و نظارت پزشک قرار گیرد.

نحوه مصرف قرص آمی تریپتیلین

قرص تریپتیلین به‌عنوان یک داروی ضدافسردگی با کاربردهای گسترده مورداستفاده قرار می‌گیرد. قبل از شروع مصرف، راهنمای دارویی ارائه شده توسط پزشک باید به‌دقت مطالعه شود و در صورت وجود سؤالات یا ابهامات، مشورت با پزشک متخصص مغز و اعصاب در منزل انجام شود.

مصرف این دارو باید به طور منظم و بر اساس دستور پزشک انجام شود. دوز مصرفی بر اساس وضعیت پزشکی فرد و پاسخ به درمان تعیین می‌شود. از اهمیت ویژه دارویی است که برای کاهش عوارض جانبی، پزشک ممکن است دوز را با مقادیر کم شروع و سپس تدریجاً افزایش دهد.

مصرف منظم و در زمان مشخص شده، هماهنگ با توصیه‌های پزشک و پایبندی به دستورات، می‌تواند به بیشترین بهره‌وری از دارو منجر شود. همچنین، هرگونه تغییر یا بدتر شدن وضعیت در طول مصرف باید به پزشک گزارش شود تا اقدامات لازم انجام گیرد.

مکانیسم اثر آمی تریپتیلین

آمی تریپتیلین با افزایش سطح انتقال دهنده های عصبی سروتونین و نوراپی نفرین در مغز عمل می کند. این انتقال دهنده های عصبی نقش مهمی در تنظیم خلق و خو، درد و خواب دارند.

آمی تریپتیلین به چند روش سطح این انتقال دهنده های عصبی را افزایش می دهد:

  • مهار بازجذب: این دارو به بازجذب سروتونین و نوراپی نفرین از سیناپس ها به سلول های عصبی که آن‌ها را آزاد می کنند، متصل می شود. این امر به این معنی است که این انتقال دهنده های عصبی برای مدت طولانی تری در دسترس هستند و می توانند اثر خود را بر سلول های دیگر مغز افزایش دهند.
  • افزایش آزادسازی: آمی تریپتیلین همچنین می تواند آزادسازی سروتونین و نوراپی نفرین را از سلول های عصبی افزایش دهد.
  • مسدود کردن گیرنده ها: این دارو می تواند به گیرنده های خاصی در مغز متصل شود و از اتصال سایر مواد شیمیایی که می توانند اثرات سروتونین و نوراپی نفرین را مهار کنند، جلوگیری کند.
بخوانید  فنوباربیتال (آمپول، قرص، شربت) ۱۵، ۶۰، ۱۰۰، ۲۰۰ میلی گرم

علاوه بر این، این دارو می تواند اثرات سایر مواد شیمیایی در مغز را نیز تحت تاثیر قرار دهد، مانند دوپامین و استیل کولین. این اثرات ممکن است به برخی از خواص ضد افسردگی و ضد درد آمی تریپتیلین کمک کند.

فارماکوکینتیک آمی تریپتیلین

در اینجا خلاصه ای از فارماکوکینتیک آمی تریپتیلین آورده شده است:

جذب

  • آمی تریپتیلین به طور کامل از دستگاه گوارش جذب می شود.
  • پیک غلظت پلاسما در عرض 4-6 ساعت پس از مصرف خوراکی به دست می آید.

پخش

  • این دارو به طور گسترده در سراسر بدن توزیع می شود و به پروتئین های پلاسما به میزان 90٪ متصل می شود.
  • آمی تریپتیلین می تواند از سد خونی مغزی عبور کند و وارد مایع مغزی نخاعی شود.

متابولیسم

  • این دارو در کبد توسط آنزیم های سیتوکروم P450 (CYP) به طور گسترده متابولیزه می شود.
  • متابولیت های اصلی nortriptyline و 10-hydroxylation هستند.

دفع

  • آمی تریپتیلین و متابولیت های آن عمدتاً از طریق ادرار دفع می شوند.
  • نیمه عمر حذف آمی تریپتیلین 24-48 ساعت است.

مقدار مصرف مناسب آمیتریپتیلین

مقدار مصرف آمیتریپتیلین بر اساس عواملی چون سن، وزن و وضعیت پزشکی فرد توسط پزشک مشخص می‌شود. به طور عمومی، مصرف این دارو با یک دوز کم شروع می‌شود. در بیمارانی که مشکلات کبدی، قلبی یا کلیوی دارند، پزشک ممکن است باتوجه‌به میزان نبض، سطح کراتینین و نتایج تست‌های عملکرد کبد، دوز دارو را تنظیم کند.

همواره توصیه می‌شود که مصرف آمیتریپتیلین تحت‌نظر و توصیه پزشک صورت گیرد تا از مقدار مناسب و احتمال عوارض جانبی بهینه‌ای اطمینان حاصل شود.

آمی تریپتیلین چگونه اثر می‌کند؟

آمیتریپتیلین با مکانیسم خاصی در سیستم عصبی مرکزی عمل می‌کند. این دارو پس از جذب در سیستم گوارش به پروتئین‌های پلاسما پیوند می‌یابد و به افراد جذب شده در تمام بافت‌های بدن، از جمله سیستم عصبی مرکزی، توزیع می‌شود.

هنگامی که آمیتریپتیلین به مدت‌زمان کافی مصرف می‌شود، در کبد متابولیسم می‌شود و برخی متابولیت‌ها تولید می‌شوند. این متابولیت‌ها ممکن است از فعالیت به فعالیت کاهش یابند. پس از اتمام مدت‌زمان عمل، متابولیت‌های فعال به متابولیت‌های غیرفعال تبدیل می‌شوند. برای درک بهتر اثرات و عوارض، همواره با پزشک متخصص در منزل مشورت کنید و دستورات و راهنمای دارویی ارائه شده توسط او را دنبال کنید.

آمی تریپتیلین و اضطراب

آمیتریپتیلین یک داروی آنتی‌دپرسانت است که معمولاً برای درمان افرادی با اختلالات افسردگی و بعضی اختلالات عصبی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارو با افزایش میزان نوروترانسمیتر سروتونین و نورواپی‌نفرین در مغز اثر مثبت دارد. همچنین، آمیتریپتیلین به عنوان داروی کمکی در کاهش درد در برخی حالات مانند درد عصبی یا میگرن نیز استفاده می‌شود.

در مورد اضطراب، مصرف آمیتریپتیلین ممکن است در برخی موارد تاثیر مثبت داشته باشد، اما توصیه است که هر گونه تصمیم مربوط به درمان اضطراب با پزشک خود مشاوره شود، زیرا داروهای مختلف با توجه به شرایط فردی متفاوت عمل می‌کنند.

قبل از هر تغییر در درمان یا مصرف دارو، مشاوره با پزشک و اطلاعات کامل در مورد وضعیت شخصیتان ضروری است.همچنین قرص آمی تریپتیلین برای ترک اعتیاد هم تجویز می‌شود.

توصیه می‌شود همواره با پزشک مشورت و هماهنگی داشته باشید تا از نتایج و اثرات دارویی بهینه و بدون عوارض ناخواسته بهره‌مند شوید.

تداخلات دارویی با آمی تریپتیلین

آمی تریپتیلین می تواند با داروهای دیگر، از جمله:

مهارکننده های مونوآمین اکسیداز (MAOI)

مصرف آمی تریپتیلین با MAOI ها می تواند خطر یک وضعیت جدی به نام سندرم سروتونین را به شدت افزایش دهد. علائم سندرم سروتونین می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • تب
  • لرز
  • سفتی عضلات
  • گیجی
  • اضطراب
  • ضربان قلب سریع
  • اسهال
  • استفراغ
  • تعریق
  • تغییرات در فشار خون
  • از دست دادن هوشیاری

مصرف این دارو با MAOI ها حداقل 14 روز قبل از شروع یا قطع مصرف آمی تریپتیلین باید متوقف شود.

دارو های ضد افسردگی دیگر

مصرف آمی تریپتیلین با سایر داروهای ضد افسردگی می تواند خطر عوارض جانبی را افزایش دهد. این عوارض جانبی می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • خواب آلودگی
  • خشکی دهان
  • تاری دید
  • یبوست
  • سرگیجه
  • افزایش وزن

پزشک شما ممکن است دوز داروهای ضد افسردگی شما را تنظیم کند یا داروی ضد افسردگی متفاوتی را تجویز کند تا خطر عوارض جانبی را کاهش دهد.

دارو های ضد تشنج

مصرف آمی تریپتیلین با داروهای ضد تشنج می تواند سطح این داروها را در خون افزایش دهد و خطر عوارض جانبی را افزایش دهد. این عوارض جانبی می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • خواب آلودگی
  • سرگیجه
  • عدم تعادل
  • لرزش
  • تشنج
بخوانید  ریسپریدون | ریسپریدول، ریسیدون، ریسپران | قرص، آمپول و شربت

پزشک شما ممکن است دوز داروهای ضد تشنج شما را تنظیم کند تا سطح این داروها در خون را رصد کند.

دارو های ضد فشار خون

آمی تریپتیلین می تواند اثر داروهای ضد فشار خون را کاهش دهد. این می تواند منجر به افزایش فشار خون شود.

پزشک شما ممکن است دوز داروهای ضد فشار خون شما را تنظیم کند یا داروی ضد فشار خون متفاوتی را تجویز کند.

شل کننده های عضلانی

این دارو می تواند اثر شل کننده های عضلانی را افزایش دهد. این می تواند منجر به خواب آلودگی، ضعف عضلانی و مشکلات تنفسی شود.

پزشک شما ممکن است دوز شل کننده های عضلانی شما را تنظیم کند یا داروی شل کننده عضلانی متفاوتی را تجویز کند.

الکل

مصرف آمی تریپتیلین با الکل می تواند خطر خواب آلودگی، سرگیجه، ضعف عضلانی و مشکلات قضاوت را به شدت افزایش دهد.

مصرف الکل در هنگام مصرف این دارو اکیداً ممنوع است.

مواد مخدر

مصرف آمی تریپتیلین با مواد مخدر می تواند خطر عوارض جانبی را به شدت افزایش دهد. این عوارض جانبی می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • خواب آلودگی
  • سرگیجه
  • تهوع
  • استفراغ
  • یبوست
  • لرزش
  • تشنج

مصرف مواد مخدر در هنگام مصرف آمی تریپتیلین اکیداً ممنوع است.

مشاوره با روان‌شناس در منزل

هشدار های آمی تریپتیلین

قبل از شروع مصرف آمی تریپتیلین، حتماً با پزشک خود مشورت کنید. این دارو در موارد زیر باید بااحتیاط مصرف شود:

  • بارداری: در دوران بارداری توصیه نمی‌شود. مصرف قبل از مشورت با پزشک اجتناب‌ناپذیر است.
  • شیردهی: مصرف تازه مادران در دوران شیردهی توصیه نمی‌شود. لازم است پیش از هر تصمیمی با پزشک مشاوره کنید.
  • دیابت: ممکن است سطح قند خون را در بیماران دیابتی افزایش دهد. نیاز به کنترل دقیق و مداوم تحت‌نظر پزشک دارد.
  • گلوکوم: بااحتیاط در بیماران مبتلا به گلوکوم مصرف شود. نیاز به نظر پزشک در مورد ادامه درمان است.
  • مشکلات قلبی: در بیماران مبتلا به مشکلات قلبی، بااحتیاط مصرف شود. دقیقاً به توصیه‌های پزشک پایبند شود.
  • اختلال شنوایی: وجود وزوز گوش شدید در برخی از افراد نیاز به اطلاع پزشک دارد.
  • رانندگی و کار با ماشین‌آلات سنگین: در صورت سرگیجه یا اختلالات بینایی، اجتناب شود. پس از تطبیق با وضعیت سلامت، فعالیت‌های خطرناک انجام شود.
  • ضعف عضلانی: با بروز مشکلات اسکلتی، تحت‌نظر پزشک مصرف شود. هر نشانه نا عادی به پزشک اطلاع داده شود.
  • مشکلات کلیوی و کبدی: در صورت وجود مشکلات، مشاوره پزشکی الزامی است. مصرف بدون نظر پزشک می‌تواند وضعیت شما را بدتر کند.

آمی تریپتیلین

مصرف آمی تریپتیلین در بارداری

مصرف آمی تریپتیلین در دوران بارداری باید با احتیاط و تحت نظارت دقیق پزشک انجام شود. قبل از شروع مصرف، حتماً با پزشک مشورت کنید تا مزایا و معایب آن بررسی شود. در برخی موارد، مصرف این دارو برای درمان افسردگی شدید یا اختلالات عصبی ضروری است و پزشک ممکن است توصیه به ادامه مصرف دهد، به شرطی که مزایای آن بیشتر از خطرات احتمالی باشد.

مطالعات نشان داده‌اند که مصرف آمی تریپتیلین در بارداری می‌تواند با خطراتی برای جنین همراه باشد، مانند نقایص مادرزادی و مشکلات رشد و توسعه. بنابراین، مصرف این دارو باید با دقت و فقط در موارد ضروری صورت گیرد. در صورتی که مصرف این دارو ضرورت نداشته باشد، پزشک ممکن است داروهای دیگری با خطرات کمتر برای جنین تجویز کند.

مصرف آمی تریپتیلین در شیردهی

مصرف آمی تریپتیلین در دوران شیردهی نیازمند احتیاط و مشورت با پزشک است، زیرا این دارو به شیر مادر منتقل می‌شود و می‌تواند بر نوزاد تاثیر بگذارد. نوزادانی که از طریق شیر مادر در معرض آمی تریپتیلین قرار می‌گیرند، ممکن است دچار عوارض جانبی مانند خواب‌آلودگی، تحریک‌پذیری، کاهش وزن یا مشکلات تغذیه شوند. بنابراین، نظارت بر وضعیت نوزاد ضروری است.

پیش از شروع یا ادامه مصرف این دارو، باید با پزشک مشورت کنید تا بر اساس شرایط شما و نوزادتان، مزایا و معایب مصرف دارو ارزیابی شده و تصمیم مناسبی گرفته شود. در صورتی که مصرف آمی تریپتیلین ضروری باشد، پزشک ممکن است توصیه کند که دارو در کمترین دوز موثر و در زمان‌های خاصی مصرف شود تا میزان دارو در شیر مادر به حداقل برسد. مثلا، مصرف دارو بلافاصله پس از شیردهی ممکن است میزان دارو در شیر را کاهش دهد.

برای مشاوره و درخواست خدمات پزشکی و پرستاری در منزل با کارشناسان آرین طب تماس بگیرید.

رزرو نوبت و هماهنگی: ۰۹۱۲۰۴۴۶۳۰۸

آرین طب ارائه ارائه‌دهنده انواع خدمات پزشکی از جمله پزشک متخصص در منزل (قلب، ریه، داخلی و…) و انواع خدمات پرستاری و تزریقات در منزل

عوارض آمی تریپتیلین

آمی تریپتیلین، که با نام تجاری الاویل نیز شناخته می شود، یک داروی ضد افسردگی سه حلقه ای (TCA) است که برای درمان اختلالات افسردگی اساسی، درد نوروپاتیک و پیشگیری از میگرن استفاده می شود. این دارو با افزایش سطح انتقال دهنده های عصبی سروتونین و نوراپی نفرین در مغز عمل می کند.

بخوانید  والپروات سدیم (دپاکین، رهاکین، دی والپروئکس سدیم، دیوالبایوکس، اپی وال، سیمی وال)

این دارو به صورت قرص خوراکی مصرف می شود و معمولاً یک بار در روز، قبل از خواب تجویز می شود.

عوارض‌جانبی این دارو را می توان به دو دسته کلی تقسیم کرد: عوارض جانبی شایع و عوارض جانبی جدی.

عوارض جانبی شایع

  • خواب آلودگی: این شایع ترین عارضه جانبی این دارو است و می تواند باعث خواب آلودگی در طول روز شود.
  • خشکی دهان: این عارضه جانبی می تواند باعث خشکی دهان، احساس سوزش در دهان و مشکل در بلعیدن شود.
  • تاری دید: این عارضه جانبی می تواند باعث تاری دید یا دوبینی شود.
  • یبوست: این عارضه جانبی می تواند باعث یبوست، نفخ و درد شکم شود.
  • سرگیجه: این عارضه جانبی می تواند باعث سرگیجه، سبکی سر و احساس سبکی سر شود.
  • افزایش وزن: این عارضه جانبی می تواند باعث افزایش وزن شود.

عوارض جانبی جدی

  • گیجی: این عارضه جانبی می تواند باعث گیجی، مشکل در تمرکز و حافظه ضعیف شود.
  • مشکل در ادرار کردن: این عارضه جانبی می تواند باعث مشکل در شروع یا توقف ادرار، جریان ضعیف ادرار و نیاز به ادرار کردن مکرر شود.
  • تغییرات در ضربان قلب: این عارضه جانبی می تواند باعث تپش قلب، ضربان قلب سریع یا نامنظم و درد قفسه سینه شود.
  • بثورات پوستی: این عارضه جانبی می تواند باعث خارش، قرمزی و بثورات پوستی شود.
  • زرد شدن پوست یا چشم: این عارضه جانبی می تواند نشان دهنده مشکلات کبدی باشد.
  • تشنج: این عارضه جانبی نادر است، اما می تواند جدی باشد.
  • افکار یا اقدامات خودکشی: این دارو می تواند خطر افکار یا اقدامات خودکشی را در برخی افراد، به ویژه افراد جوان، افزایش دهد.

توجه: همواره در مورد علائم جانبی با پزشک متخصص داخلی در منزل مشورت کنید و هر تغییر ناخواسته در وضعیت خود را به او اطلاع دهید.

قیمت قرص امي تريپتيلين ١٠

قیمت این دارو نسبت به تأثیرات مثبت در درمان بسیاری از بیماری‌ها بسیار مقرون‌به‌صرفه است. بر اساس گزارشات مهرماه ۱۴۰۰، قیمت قرص آمی تریپتیلین ۱۰ mg به تعداد ۱۰۰ عدد، ۱۷۴۰۰۰ ریال اعلام شده است.

توجه: لطفاً جهت دریافت قیمت بروز این دارو، از طریق سایت‌های معتبر فروش دارو یا مراجعه به داروخانه‌های معتبر در منطقه خود اقدام فرمایید.

موارد احتیاط در مصرف آمی تریپتیلین

برخی از موارد احتیاط در مصرف آمی تریپتیلین عبارتند از:

  • در صورت تجربه هرگونه علائم جانبی غیرمعمول، فوراً به پزشک خود اطلاع دهید.
  • خطر آفتاب‌سوختگی ممکن است افزایش یابد، بنابراین در فضاهای باز از خود محافظت کنید.
  • در صورت بروز افکار خودکشی یا بدتر شدن افسردگی، به‌ویژه در دو ماه اول درمان، حتماً پزشک خود را مطلع کنید.
  • مصرف هم‌زمان داروهای دیگر با این دارو توصیه نمی‌شود مگر اینکه پزشک یا داروساز تأیید کند که این داروها سازگار هستند.
  • در صورت افت ناگهانی در مصرف دارو، ممکن است علائم ترک ایجاد شود. بهتر است دوز دارو را به‌آهستگی و تحت‌نظر پزشک، به‌مرور هفته‌ها و ماه‌ها کاهش دهید.

جمع بندی

در صورت داشتن علائم افسردگی، میگرن یا سندروم روده تحریک‌پذیر، آمی تریپتیلین می‌تواند به شما کمک کند. برای انتخاب بهترین راه‌حل در درمان هر یک از این مشکلات، توصیه می‌شود به دکتر روانپزشک در منزل یا دکتر روان‌شناس مراجعه کرده و از نصیحت های آنان بهره‌مند شوید.

اشکال دارویی امی تریپتیلین

آمی تریپتیلین به صورت قرص خوراکی موجود است.

  • قرص ها در دوزهای مختلف، از جمله 10 میلی گرم، 25 میلی گرم، 50 میلی گرم و 75 میلی گرم موجود هستند.
  • آمی تریپتیلین نیز به صورت مایع خوراکی موجود است. مایع در دوز 10 میلی گرم در هر قاشق چایخوری موجود است.

اسامی تجاری موجود در ایران

  • قرص آمی تریپتیلین ایران دارو 25 میلی گرم
  • قرص آمی تریپتیلین دی پی 25 میلی گرم
  • قرص آمی تریپتیلین جالینوس 50 میلی گرم
  • قرص تریپلین 100 میلی گرم
  • قرص آمی تریپتیلین پارس دارو 10 میلی گرم
  • قرص آمی تریپتیلین جالینوس 10 میلی گرم
  • قرص ساروتن 75 میلی گرم
  • قرص آمی تریپتیلین دی پی 10 میلی گرم
  • قرص آمی تریپتیلین پارس دارو 25 میلی گرم
  • قرص آمی تریپتیلین جالینوس 100 میلی گرم
  • قرص آمی تریپتیلین ایران دارو 10 میلی گرم
  • قرص آمی تریپتیلین جالینوس 25 میلی گرم
  • قرص آمی تریپتیلین ایران دارو 50 میلی گرم
  • قرص آمی تریپتیلین راموفارمین 25 میلی گرم
  • قرص آمی تریپتیلین راموفارمین 10 میلی گرم

دارو های هم گروه آمی تریپتیلین

  • ماپروتیلین
  • پروتریپتیلین
  • دسیپرامین
  • آموکساپین
  • ایمی پرامین
  • کلومیپرامین
  • دوکسپین
  • تریمیپرامین
  • نورتریپتیلن

شما می‌توانید در آرین طب خدمات پزشکی و پرستاری در منزل دریافت کنید.

برخی از خدمات ما شامل ویزیت پزشک متخصص در منزل، سونوگرافی در منزل، رادیولوژی در منزل، طب سوزنی در منزل، مشاوره روانشاسی و تغذیه در منزل است.

برای مشاهده همه سرویس های ما به صفحه خدمات مراجعه کنید.

رزرو نوبت و هماهنگی: ۰۹۱۲۰۴۴۶۳۰۸

برای رزرو خدمات پزشکی یا پرستاری در منزل فرم زیر را پر کنید:

Loading...

آخرین مقالات

شکستگی آلت

شکستگی آلت | علائم، نشانه ها، تشخیص و درمان در منزل

شکستگی آلت تناسلی یک آسیب فیزیکی شدید اما نسبتاً نادر است که اغلب در حین فعالیت‌های جنسی پرتحرک یا وارد شدن ضربه ناگهانی به آلت در حالت نعوظ اتفاق می‌افتد. در این حالت، لایه‌ی محکمی به نام تنک آلبوجینئا که بافت‌های نعوظی را احاطه کرده، دچار پارگی می‌شود. این آسیب

بیشتر بخوانید »
پارگی مقعد و روده

پارگی مقعد و روده | علائم، نشانه ها، تشخیص و درمان در منزل

پارگی مقعد، که در پزشکی به عنوان شقاق مقعدی شناخته می‌شود، یکی از مشکلات دردناک و شایعی است که در اثر کشیدگی یا آسیب به پوست یا مخاط ناحیه‌ی مقعد به وجود می‌آید. این وضعیت می‌تواند به دلایل مختلفی مانند یبوست شدید، زور زدن هنگام دفع، اسهال مکرر یا حتی

بیشتر بخوانید »
بزرگ کردن سینه

بزرگ کردن سینه

بزرگ کردن سینه یکی از رایج‌ترین اقدامات زیبایی در میان بانوان است که با هدف افزایش اعتمادبه‌نفس، بهبود تناسب اندام و دستیابی به فرم دلخواه بدن انجام می‌شود. این فرآیند می‌تواند به روش‌های مختلفی صورت گیرد، از جمله جراحی پروتز، تزریق چربی یا حتی روش‌های غیرجراحی مانند تمرینات ورزشی و

بیشتر بخوانید »
زایمان زودرس

زایمان زودرس | دلایل، علائم و راه های پیشگیری

زایمان زودرس به تولد نوزادی گفته می‌شود که قبل از هفته ۳۷ بارداری اتفاق می‌افتد و یکی از چالش‌های مهم در حوزه بهداشت و درمان مادر و کودک است. این وضعیت می‌تواند پیامدهای جدی برای سلامت نوزاد به همراه داشته باشد، از جمله مشکلات تنفسی، نارسایی سیستم ایمنی و اختلالات

بیشتر بخوانید »
تاثیر چاقی روی سلامت استخوان کودکان

تاثیر چاقی روی سلامت استخوان ها و مفاصل کودکان و نوجوانان

چاقی در کودکان یکی از چالش‌های مهم بهداشتی در دنیای امروز است که فراتر از مسائل ظاهری، تأثیرات عمیقی بر سلامت کل بدن به‌ویژه سیستم اسکلتی-عضلانی دارد. وزن اضافی، فشار زیادی روی استخوان‌ها و مفاصل وارد می‌کند و می‌تواند روند طبیعی رشد و تقویت استخوان‌ها را مختل سازد. این وضعیت

بیشتر بخوانید »
ژنیکوماستی

ژنیکوماستی (بزرگی سینه مردان)

ژنیکوماستی (Gynecomastia) یکی از شایع‌ترین تغییرات هورمونی در بدن مردان است که منجر به بزرگ شدن غیرطبیعی بافت سینه می‌شود. این وضعیت می‌تواند در هر سنی، از نوزادی تا سالمندی، رخ دهد و معمولاً ناشی از عدم تعادل بین هورمون‌های استروژن و تستوسترون است. هرچند که ژنیکوماستی به خودی خود

بیشتر بخوانید »

خدمات ما

برای رزرو نوبت خدمات پزشکی و پرستاری در منزل آرین طب با شماره زیر تماس بگیرید.

وبلاگ‌های مشابه

وبلاگ‌های رندوم

ژنیکوماستی

ژنیکوماستی (بزرگی سینه مردان)

ژنیکوماستی (Gynecomastia) یکی از شایع‌ترین تغییرات هورمونی در بدن مردان است که منجر به بزرگ شدن غیرطبیعی بافت سینه می‌شود. این وضعیت می‌تواند در هر سنی، از نوزادی تا سالمندی، رخ دهد و معمولاً ناشی از عدم تعادل بین هورمون‌های استروژن و تستوسترون است. هرچند که ژنیکوماستی به خودی خود

بیشتر بخوانید »
فتق

فتق: هرنی | علت ها، علائم، تشخیص، پیشگیری و درمان در منزل

فتق (hernia) یکی از مشکلات شایع در سیستم بدنی انسان است که زمانی اتفاق می‌افتد که قسمتی از یک اندام یا بافت از محل طبیعی خود بیرون زده و از طریق یک نقطه ضعیف یا باز در دیواره عضلانی یا بافتی عبور می‌کند. این مشکل معمولاً در نواحی شکم، کشاله

بیشتر بخوانید »
درمان کشیدگی کشاله ران

کشیدگی کشاله ران | علائم، علت، پیشگیری، تشخیص و درمان در منزل

کشیدگی کشاله ران یک مشکل متداول است که می‌تواند بر افرادی از هر سن و فعالیتی تأثیر بگذارد. درمان این موضوع، باتوجه‌به شدت آسیب، می‌تواند متنوع باشد. از روش‌های خانگی ساده تا روش‌های پیشرفته جراحی، هر کدام می‌توانند برای بهبودی مؤثر باشند. در این مقاله، به بررسی و معرفی راهکارهای

بیشتر بخوانید »

دسته‌ها