لوپرامید (آمی لوپرا، لوپوتیل، لومیدکس، آپولوپرامید)

لوپرامید

قرص لوپرامید(Loperamide tablets) یک داروی ضداسهال است که به عنوان یکی از ابزارهای مهم در درمان اسهال مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارو از طریق کاهش حرکت روده‌ها و جذب آب در روده‌ها، اثر خود را اعمال می‌کند. اسهال ممکن است ناشی از عوامل مختلفی مانند عفونت‌های ویروسی یا باکتریایی، مصرف داروها یا شرایط دیگری مثل سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) باشد. لوپرامید به‌عنوان یک گزینه درمانی برای افرادی که با اسهال مواجه هستند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. در اینجا، ما به بررسی عملکرد، دوزهای معمول، عوارض جانبی و نکات مهم مصرف این دارو خواهیم پرداخت.

 

لوپرامید چیست؟

کپسول لوپرامید با کاهش حرکات دستگاه گوارش، علائم اسهال را کاهش می‌دهد. اسهال یک فرآیند طبیعی در بدن است که برای دفع مواد سمی از دستگاه گوارش لازم است. عواملی مانند عفونت‌های میکروبی یا ویروسی، عوارض دارویی و غذایی یا استرس می‌توانند باعث بروز اسهال شوند. حرکات سریع روده، دلیل اصلی اسهال است و بنابراین برای رفع این عارضه، عامل موجب آن باید شناسایی و برطرف شود یا حرکات گوارشی کاهش یابد. کاهش حرکات گوارشی ممکن است خطرناک باشد زیرا بدن ممکن است نتواند سموم را دفع کرده و مواد سمی وارد جریان خون شود. بنابراین، تشخیص علت اسهال بسیار حیاتی است و نیاز به معاینه دقیق توسط پزشک دارد. درمان با قرص لوپرامید باید توسط پزشک صورت گیرد و بدون رفع علت اصلی اسهال، فقط با کاهش حرکات دستگاه گوارش، دفع مایعات بدن کاهش می‌یابد.

 

شربت لوپرامید

شربت لوپرامید، عاملی است که تحریکات روده را مهار می‌کند و همچنین باعث کاهش ترشحات معده و روده می‌شود. این دارو به صورت خوراکی در درمان کمکی اسهال حاد و مزمن مورد استفاده قرار می‌گیرد، همچنین جهت کاهش حجم دفعی در کلوستومی و یا ایلئوستومی نیز کاربرد دارد. در اسهال حاد، دوز آغازین برای بالغین 4 میلی‌گرم هیدروکلرید لوپرامید است که با بعد از هر نوبت مدفوع شل، 2 میلی‌گرم دیگر تا حداکثر 16 میلی‌گرم در روز مصرف می‌شود. دوز معمول روزانه این دارو 6 تا 8 میلی‌گرم است.

 

imodium چیست؟

قرص ایمودیم یک داروی OTC برای درمان اسهال است که مدفوع شما شل یا آبکی است. به دلیل OTC بودن، برای خرید آن نیازی به نسخه پزشک ندارید. قرص imodium می‌تواند برای درمان هر دو نوع اسهال، اسهال حاد و اسهال مزمن، استفاده شود. اسهال حاد که معمولاً از طریق حشره معده یا مسمومیت غذایی ایجاد می‌شود، تا چند روز ادامه دارد، در حالی که اسهال مزمن که معمولاً به بیماری‌های طولانی‌مدت روده مرتبط است، ممکن است بیش از چهار هفته طول بکشد. استفاده از ایمودیوم برای اسهال مزمن تنها در صورت توصیه پزشک توصیه می‌شود.

شربت لوپرامید

اشکال دارویی لوپرامید

لوپرامید در اشکال دارویی مختلف عرضه می‌شود، از جمله:

  • مایع ۱ میلی گرم / ۵ میلی لیتر و ۱ میلی گرم / ۷.۵ میلی لیتر
  • تعلیق ۱ میلی گرم / ۷.۵ میلی لیتر
  • قرص ۲ میلی گرم
  • کپسول ۲ میلی گرم
  • قرص جویدنی ۲ میلی گرم

 

مکانیسم اثر لوپرامید

قرص لوپرامید دارویی است که برای درمان اسهال، اسهال کوتاه مدت یا درمان سندروم روده تحریک پذیر (IBS) استفاده می‌شود. این دارو همچنین برای اسهال‌های مکرر یا طولانی مدت مورد استفاده قرار می‌گیرد. با تأثیر خود در کاهش سرعت حرکت روده، قرص اسهال لوپرامید باعث کاهش جریان مایعات و الکترولیت‌ها به روده می‌شود، در نتیجه، تخلیه مدفوع نیز کاهش می‌یابد.

 

فارماکوکینتیک لوپرامید

حدود ۴۰٪ از دوز تجویزی لوپرامید از مسیر گوارشی جذب می‌شود، سپس تحت مسیر اول متابولیسم کبدی قرار می‌گیرد و از طریق صفرا در مدفوع دفع می‌شود. مقدار کمی از آن نیز از طریق ادرار دفع می‌شود و نیمه عمر حذف آن تقریباً ۱۰ ساعت است.Top of Form

 

موارد مصرف لوپرامید

لوپرامید هیدروکلراید یک داروی بدون نسخه است که برای درمان اسهال حاد و علائم اسهال ویروسی استفاده می‌شود. اسهال حاد معمولاً با مدفوع آبکی همراه است و در کمتر از دو هفته به طور ناگهانی ظاهر می‌شود، همچنین گاهی از این دارو برای درمان اسهال مزمن در بیماری‌های التهابی روده نیز استفاده می‌شود.

مهم‌ترین کاربرد قرص لوپرامید، کاهش میزان مایعات در بیمارانی است که تحت جراحی ایلئوستومی قرار گرفته‌اند، جراحی‌ای که در آن برای خروج مواد زائد در شکم، دهانه‌ای باز می‌شود. اسهال در این شرایط ممکن است ناشی از عفونت باشد که با رفع عفونت، این عارضه هم برطرف می‌شود. با این حال، پزشک ممکن است به ‌همراه تجویز داروهای آنتی‌بیوتیک، داروی ضد اسهال نیز تجویز کند. قرص لومیدکس با تنظیم سرعت عبور غذا از روده می‌تواند برای بیماران مبتلا به سندروم روده تحریک‌پذیر نیز موثر باشد.

 

برای مشاوره و درخواست خدمات پزشکی، پرستاری و زیبایی در منزل با کارشناسان آرین طب تماس بگیرید.

رزرو نوبت و هماهنگی: ۰۹۱۲۰۴۴۶۳۰۸

 

عوارض لوپرامید

معمولاً عوارض جانبی لوپرامید کم و نادر هستند، اما امکان دارد شامل موارده زیر باشند:

  • یبوست
  • خستگی
  • نفخ
  • حالت تهوع و استفراغ مکرر
  • ازدست‌دادن اشتها
  • دل‌درد

عوارض قرص لوپرامید نادر این دارو عبارتند از:

  • ایجاد تاول، لایه‌برداری و شل شدن پوست
  • درد یا ناراحتی قفسه سینه
  • لرز
  • سرفه کردن
  • کاهش حجم ادرار
  • کاهش دفعات ادرار
  • مشکل در دفع ادرار
  • غش کردن
  • تند شدن یا نامنظم شدن ضربان قلب
  • درد مفاصل یا ماهیچه
  • تورم روی صورت، پلک، لب، زبان، گلو و دست‌وپا
  • پایین آمدن فشارخون یا نبض
  • ادرار دردناک
  • تپش قلب
  • قرمزی و تحریک چشم
  • قرمزی پوست
  • ضایعات پوستی قرمز
  • زخم یا لکه‌های سفید در دهان
  • گلودرد
  • خستگی یا ضعف غیرمعمول

اگر عوارض کپسول لوپرامید برای شما ناراحت‌کننده است، بهتر است به دکتر گوارش مراجعه کنید تا این دارو را با داروی دیگری جایگزین کنید.

تداخلات لوپرامید

تداخلات لوپرامید

تداخلات دارویی لوپرامید شامل موارد زیر است:

  • سوبسترای CYP2C8
  • سوبسترای CYP3A4
  • سوبسترای P-gp
  • اثرات شبه آنتی کولینرژیک
  • افزایش فاصله QT (بسته به شرایط)

باید از مصرف همزمان با لازمیدیتان (ردهX ) پرهیز شود.

اثرات داروها که توسط لوپرامید کاهش می‌یابد شامل سینکالید است.

در مقابل، داروهایی همچون لوماکافتور و ایواکافتور، القاکننده‌های P-gp/ABCB1 که باعث کاهش اثرات لوپرامید می‌شوند. همچنین دسموپرسین، الوکسادولین، هالوپریدول، داروهای طولانی‌کننده فاصله QT (بیشترین خطر)، کینیدین و راموسترون اثرات لوپرامید را افزایش می‌دهند.

داروهایی مانند اردافتینیب، لاسمیدیتان، لوماکافتور و ایواکافتور، کینیدین و رانولازین نیز باعث افزایش اثرات لوپرامید می‌شوند.

تداخل با غذا در این مورد ذکر نشده است.

 

هشدارهای لوپرامید

از تجاوز به دوزهای توصیه شده لوپرامید پرهیز کنید، زیرا این اقدام ممکن است منجر به عوارض شربت لوپرامید جدی مانند اختلالات ریتم قلب شود.

استفاده از قرص لوپرامید برای درمان اسهال ناشی از عفونت‌های باکتریایی توصیه نمی‌شود، زیرا این اقدام ممکن است منجر به تأخیر در دفع باکتری‌های مضر از بدن شود.

در صورتی که اسهال بیش از ۴۸ ساعت ادامه یابد یا همراه با تب بالا، خون در مدفوع یا درد شدید شکم باشد، به پزشک مراجعه کنید.

 

برای مشاوره و درخواست خدمات پزشکی، پرستاری و زیبایی در منزل با کارشناسان آرین طب تماس بگیرید.

رزرو نوبت و هماهنگی: ۰۹۱۲۰۴۴۶۳۰۸

 

مصرف لوپرامید در بارداری

مصرف لوپرامید در باروری باید با یک پزشک مشورت شود و خطرات و مزایای احتمالی باید ارزیابی شوند.

گزینه‌های درمانی جایگزین نیز ممکن است در نظر گرفته شده و عوارض لوپرامید در بارداری و مزایای بالقوه باید به دقت مورد بررسی قرار گیرند.

 

مصرف لوپرامید در شیردهی

در دوران شیردهی، استفاده از لوپرامید ممکن است وارد شیر مادر شود؛ بنابراین، استفاده از آن باید با یک پزشک مشورت شود.

در این مواقع، عوارض مصرف لوپرامید در شیردهی و مزایای بالقوه باید مورد ارزیابی قرار گیرند و گزینه‌های درمانی جایگزین ممکن است در نظر گرفته شوند.

 

موارد احتیاط

مصرف لوپرامید (Loperamide) ممکن است باعث خواب‌آلودگی یا سرگیجه شود که توانایی‌های فیزیکی را برای کار با ماشین‌های سنگین یا کارهایی که نیاز به هوشیاری ذهنی دارند را مختل می‌کند.

واکنش‌های حساسیت از جمله آنافیلاکسی، بثورات پوستی، کهیر و موارد نادر سندرم جانسون استیون یا نکرولیز اپیدرمی سمی در برخی بیماران گزارش شده است.

اگر در بیماران مبتلا به اسهال حاد بهبودی در طی ۴۸ ساعت مشاهده نشد یا علائم بدتر، تورم یا برآمدگی شکم ایجاد شد مصرف دارو را قطع کرده و به پزشک مراجعه کنید.

در صورت بروز یبوست، درد یا اتساع شکم، وجود خون در مدفوع یا ایلئوس فوراً مصرف را قطع کنید. مواقعی که باید از مهار پریستالسیس اجتناب شود، (به دلیل احتمال وجود ایلئوس، مگاکولون یا مگاکولون سمی) استفاده نکنید.

در صورت بروز علائم اتساع شکم در بیماران مبتلا به ایدز، درمان را قطع کنید. موارد مگاکولون سمی با کولیت عفونی، ناشی از پاتوژن‌های ویروسی یا باکتریایی گزارش شده است.

در بیماران مبتلا به نارسایی کبدی به دلیل کاهش متابولیسم عبور اول با احتیاط مصرف شود. برای علائم سمیت CNS نظارت کنید.

استفاده از دوزهای بالاتر از توصیه شده یا سوء استفاده از قرص لوپرامید می‌تواند منجر به عوارض جانبی جدی قلبی از جمله طولانی شدن فاصله QT، تورساد د پوینتس یا سایر آریتمی‌های بطنی، سنکوپ و ایست قلبی شود.

افراد اغلب از داروهای دیگر همراه با لوپرامید در تلاش برای افزایش جذب و نفوذ آن در سد خونی مغزی، مهار متابولیسم لوپرامید و افزایش اثرات سرخوشی آن استفاده می‌کنند در موارد سوء مصرف.

بیمارانی که سابقه ضربان قلب غیرطبیعی یا بیماری کبدی دارند، باید قبل از استفاده دارو با پزشک خود مشورت کنند. مصرف بیش از حد می‌تواند باعث مشکلات جدی قلبی یا مرگ شود.

 

زمان مصرف قرص لوپرامید

اگر از قرص‌هایی استفاده می‌کنید که به سرعت حل می‌شوند، قبل از باز کردن بسته تاول دست‌های خود را خشک کنید تا قرص را با دقت خارج کنید و قرص را از داخل بسته تاول فشار ندهید.

قرص را روی زبان بگذارید، اجازه دهید کاملا حل شود، سپس آن را با بزاق ببلعید.

اسهال سبب کم آبی در بدن شما خواهد شد، به همین دلیل مایعات زیاد و مواد معدنی (الکترولیت) بنوشید تا جایگزین مواد از دست رفته شود.

در صورت بروز علائم کم آبی بدن مانند تشنگی شدید، کاهش ادرار، گرفتگی عضلات، ضعف، غش، فوراً به پزشک خود اطلاع دهید.

 

مقدار مصرف لوپرامید

قبل از مصرف داروی لوپرامید، اطلاعات موجود بر روی بسته‌بندی دارو را بررسی کنید. معمولاً این دارو پس از هر بار مدفوع شل یا بر طبق دستور پزشک از طریق خوراکی مصرف می‌شود. دوز در کودکان بر اساس سن و وزن تعیین می‌شود. همچنین بزرگسالان باید در صورت خوددرمانی حداکثر ۸ میلی گرم در ۲۴ ساعت و در صورت تجویز پزشک حداکثر ۱۶ میلی گرم در ۲۴ ساعت مصرف نمایند. اگر از قرص جویدنی استفاده می‌کنید، باید این دارو را با معده خالی مصرف کنید و قبل از بلع، قرص‌های جویدنی را کاملاً جویده و آماده برای بلع کنید.

 

مقدار مصرف لوپرامید در سالمندان

برای درمان اسهال حاد، در ابتدا ۴ میلی گرم و سپس ۲ میلی گرم بعد از هر اسهال مصرف شود. توجه داشته باشید که مقدار مصرف کلی نباید از ۱۶ میلی گرم در روز (۸ میلی گرم در روز برای خوددرمانی) در روز بیشتر شود.

در جهت اسهال مزمن، ۴ میلی گرم پس از اولین اسهال و سپس ۲ میلی گرم پس از هر مدفوع استفاده کنید. توجه داشته باشید که مقدار مصرف کلی نباید از ۸ میلی گرم در روز تجاوز کند.

برای اسهال مسافرتی، ۴ میلی گرم پس از اولین مدفوع شل، سپس ۲ میلی گرم پس از هر مدفوع مصرف کنید. مقدار مصرف کلی نباید از ۸ میلی گرم در روز تجاوز کند.

قرص imodium

مقدار مصرف لوپرامید در کودکان

برای درمان اسهال حاد در روز اول درمان، در کودکان ۲ تا ۶ سال (۱۳ الی ۲۰ کیلوگرم) ۱ میلی گرم به صورت خوراکی هر ۸ ساعت، برای کودکان ۶ تا ۸ سال (۲۰ الی ۳۰ کیلوگرم) ۲ میلی گرم در هر ۱۲ ساعت به صورت خوراکی، کودکان ۸ تا ۱۲ سال (بیش از ۳۰ کیلوگرم) ۲ میلی گرم به صورت خوراکی هر ۸ ساعت مصرف می‌شود.

همچنین در جهت اسهال حاد برای دوز دوم و بعد از آن، ۱ میلی گرم بر کیلوگرم بعد از هر مدفوع شل که از دوز توصیه شده برای ۲۴ ساعت اول نباید تجاوز کرد.

اسهال مزمن در کودکان، ۰۸-۰.۲۴ میلی گرم بر کیلوگرم به صورت خوراکی در دوزهای ۱۲ ساعته مصرف می‌شود.

اسهال مسافرتی در کودکان ۶ تا ۸ سال، ۲ میلی گرم پس از اولین مدفوع شل، سپس ۱ میلی گرم پس از هر مدفوع مصرف کنید. توجه داشته باشید که دوز مصرفی نباید از ۴ میلی گرم در روز تجاوز کند.

اسهال مسافرتی در کودکان ۸ تا ۱۲ سال، ۲ میلی گرم پس از اولین مدفوع شل، سپس ۱ میلی گرم پس از هر مدفوع استفاده کنید. مقدار مصرف کلی از ۶ میلی گرم در روز نباید تجاوز کند.

اسهال مسافرتی در کودکان ۱۲ سال بیشتر، ۴ میلی گرم پس از اولین مدفوع شل، سپس ۲ میلی گرم پس از هر مدفوع استفاده می‌شود. دقت کنید که مقدار مصرف کلی از ۸ میلی گرم در روز نباید تجاوز کند.

 

قیمت قرص لوپرامید

خرید قرص لوپرامید امکان دارد به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد، از جمله:

تولید کننده: شرکت‌های مختلف ممکن است قیمت‌های متفاوتی برای محصولات خود تعیین کنند.

نوع و شکل دارو: اشکال مختلف دارو مثل قرص، کپسول یا شربت ممکن است قیمت‌های متفاوتی داشته باشند.

میزان تقاضا و عرضه: میزان تقاضا و عرضه بر روی قیمت تأثیر می‌گذارد. اگر تقاضا بالا باشد و عرضه کمتر، قیمت معمولاً افزایش می‌یابد و برعکس.

محل توزیع: در برخی مناطق، هزینه‌های حمل و نقل و توزیع ممکن است بیشتر یا کمتر باشد که می‌تواند قیمت نهایی را تحت تأثیر قرار دهد.

هزینه تولید: هزینه‌های مرتبط با فرآیند تولید، بسته‌بندی و کنترل کیفیت نیز می‌تواند به قیمت تأثیر بگذارد.

به طور کلی، عوامل مختلفی می‌توانند بر قیمت قرص لوپرامید تأثیر بگذارند و باعث اختلاف در قیمت‌های موجود در بازار شوند.

 

دوز فراموش شده

لوپرامید باید به طور دقیق طبق دستور پزشک و در زمان‌های مشخص شده مصرف گردد. اگر مصرف این دارو به یاد آورده شد، باید بلافاصله مصرف آن را انجام دهید. اما در صورتی که به زمان مصرف بعدی نزدیک شده باشید، نباید دوز فراموش شده را جبران کرده و دوز نوبت بعد را مصرف نمایید. هرگز نباید مقدار مصرفی را دو برابر نمایید.

 

موارد منع مصرف قرص لوپرامید

هنگام مصرف لوپرامید هیدروکلراید، برخی افراد باید به موارد زیر توجه کنند و در موارد زیر از این دارو استفاده نکنند:

  • اگر بعد از مصرف آنتی‌بیوتیک اسهال شدید دارید
  • در صورت عود بیماری التهابی روده مانند کولیت اولسراتیو
  • در صورت داشتن یبوست یا متورم شدن معده

همچنین، مصرف این دارو برای برخی افراد ممکن است با عوارضی همراه باشد، بنابراین در صورت وجود یکی از موارد زیر به پزشک خود اطلاع دهید:

  • واکنش غیرعادی یا آلرژیک به لوپرامید یا هر داروی دیگر
  • واکنش آلرژیک به انواع غذا، رنگ، مواد نگه‌دارنده یا حیوانات
  • وجود مشکلات ریتم قلب، به ‌خصوص در افراد مسن
  • بارداری یا شیردهی
  • مشکلات کبدی
  • داشتن بیماری روده مانند کولیت اولسراتیو
  • در صورت داشتن اسهال بیش از ۴۸ ساعت

 

نحوه نگهداری از لوپرامید

مطابق دستورالعمل‌های روی محصول یا مطابق دستورات پزشک، لوپرامید را نگهداری کنید.

  • دارو را در دمای اتاق نگهداری کنید.
  • این دارو باید از رطوبت و نور دور نگهداری شود.
  • آن را به دور از دسترس کودکان و حیوانات نگهداری کنید.
  • در هیچ شرایطی دارو را در حمام نگهداری نکنید.

 

چه موقع باید لوپرامید استفاده کرد؟

قرص لوپرامید اکثراً برای اسهال مسافرتی استفاده می‌شود و مطمئن باشید که علت اسهال شما میکروبی یا ویروسی نیست. همچنین، این دارو درمانی برای کرامپ‌های شکمی و روده تحریک پذیر است.

در صورت وجود اسهال خونی یا اسهال همراه با تب، استفاده از لوپرامید مناسب نیست.

اگر اسهال شما ۴۸ ساعت پس از مصرف لوپرامید برطرف نشده باشد، حتما به پزشک خود اطلاع دهید.

 

مصرف زیاد لوپرامید چه خطری دارد؟

استفاده از این دارو، به ویژه در مقادیر زیاد، می‌تواند خطرناک باشد، زیرا بر روی گیرنده‌های مختلف در بدن اثر می‌گذارد. مصرف معمول این دارو معمولاً مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما در صورت استفاده از مقادیر بیشتر، ممکن است بر روی ریتم قلب تاثیر گذارد و باعث تغییرات در بالانس الکترولیت‌های بدن شود که ممکن است منجر به مرگ باشد.

 

توصیه های لوپرامید

مصرف قرص لوپرامید برای درمان اسهال میکروبی و یا آمیبی ممنوع است. در کودکان زیر ۶ سال، استفاده از لوپرامید حتماً باید تحت نظر پزشک متخصص اطفال باشد. همچنین، لوپرامید نسبت به دیفنوکسیلات، عوارض کمتری دارد و اثربخشی بیشتری از خود نشان می‌دهد.

کپسول لوپرامید

دارو های هم گروه لوپرامید

  • بیسموت سیترات
  • آلومینیوم هیدروکساید
  • دیفنوکسیلات
  • گونه های مختلف لاکتوباسیلوس 1
  • گونه های مختلف لاکتوباسیلوس گاسری و لاکتوباسیلوس رامنوسوس
  • گونه های مختلف لاکتوباسیلوس کازئی و رامنسوس
  • بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لونگوم
  • ترکیب گونه های مختلف لاکتوباسیل 1
  • ترکیب گونه های مختلف لاکتوباسیل 2
  • ترکیب گونه های مختلف لاکتوباسیل 3
  • ترکیب گونه های مختلف لاکتوباسیل 4
  • ترکیب گونه های مختلف لاکتوباسیل 5
  • ترکیب گونه های مختلف لاکتوباسیل 6
  • ترکیب گونه های مختلف لاکتوباسیل 7
  • ترکیب گونه های مختلف لاکتوباسیل 8

 

اسامی تجاری موجود در ایران

  • قرص لوپوتیل 2 میلی گرم
  • قرص آمی لوپرا 2 میلی گرم
  • قرص لومیدکس 2 میلی گرم
  • کپسول لومیدکس 2 میلی گرم
  • قرص لوپراماید-حکیم 2 میلی گرم
  • قرص آپو لوپرامید 2 میلی گرم
  • شربت لوپرامید پاک دارو 1 میلی گرم/5 میلی لیتر
  • شربت لوپرامید دنیای بهداشت 1 میلی گرم/5 میلی لیتر
  • شربت آمی لوپرا 1 میلی گرم/5 میلی لیتر – آمیلوپرا
  • شربت لوپرامید نیکسادا 1 میلی گرم/5 میلی لیتر
  • شربت لوپرامید-پاک دارو 1 میلی گرم/5 میلی لیتر 60 میلی لیتر
  • ویالوپرا 2 میلی گرم

 

در آخر…

استفاده منظم و موثر از قرص لوپرامید می‌تواند تاثیر مثبتی در کنترل و مدیریت اسهال داشته باشد، به ویژه برای افرادی که با این مشکل مزمن یا مکرر روبرو هستند. با رعایت دستورات پزشک و مصرف منظم این دارو، می‌توان بهبودی سریع‌تر و راحت‌تری را در شرایط اسهالی تجربه کرد و به طور کلی کیفیت زندگی را بهبود بخشید. اما باید توجه داشت که هرگونه تغییر در درمان یا شروع مصرف این دارو باید با مشورت پزشک متخصص انجام شود و دستورات و نکات مربوطه را به دقت رعایت کرد.

 

سوالات متداول
لوپرامید برای چی خوبه؟

قرص لوپرامید یک داروی ضد اسهال است که با کاهش فعالیت روده و افزایش جذب آب و الکترولیت‌ها در روده‌ها، به کنترل و مدیریت اسهال کمک می‌کند. این دارو معمولاً برای کنترل اسهال ناشی از مسافرت یا تغییرات در رژیم غذایی، اسهال مزمن یا مرتبط با سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS)، اسهال پس از مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها و همچنین در بیمارانی که عمل جراحی روده یا معده داشته‌اند و از اسهال رنج می‌برند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

لوپرامید چه عوارضی داره؟

لوپرامید ممکن است با عوارض جانبی از جمله خواب آلودگی، سرگیجه، یبوست، نفخ و اتساع شکم، واکنش‌های الرژیک، عوارض گوارشی، تحریک‌های روده‌ای و حتی عوارض قلبی همراه باشد. اگر هر یک از این عوارض را تجربه می‌کنید، بهتر است به پزشک خود مراجعه کنید.

 

imodium چیست؟

Imodium یک داروی ضد اسهال است که به نام ژنریک loperamide نیز شناخته می‌شود. این دارو از انواع اسهال‌های مختلف، از جمله اسهال حاد، اسهال مسافرتی و اسهال ناشی از برخی عوامل دیگر، به عنوان یک درمان موثر استفاده می‌شود. این دارو با کاهش فعالیت ماهیچه‌های روده و افزایش جذب مواد مغذی در روده کار می‌کند، که منجر به کاهش تعداد مدفوع‌ها و افزایش ضخامت مدفوع می‌شود. Imodium معمولاً به عنوان درمان موقت برای کنترل اسهال استفاده می‌شود و برای مصارف طولانی مدت توصیه نمی‌شود.

 

برای رزرو خدمات پزشکی یا پرستاری در منزل فرم زیر را پر کنید:

Loading...

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *