خونریزی گوش

برای رزرو نوبت خدمات پزشکی و پرستاری در منزل آرین طب با شماره زیر تماس بگیرید.

فهرست مطالب

خونریزی گوش(ear bleeding) ممکن است ناشی از دلایل مختلفی باشد که برخی از آن‌ها جدی و ترسناک هستند. اگر شما یا کسی که مراقبت می‌کنید، با خونریزی گوش مواجه شده‌اید، بهتر است به سرعت به متخصص گوش، حلق و بینی مراجعه کنید تا دلیل اصلی خونریزی مشخص شود و درمان مناسب انجام شود. در این مقاله، به علل مختلف خونریزی از گوش پرداخته و راه‌های مقابله با این مشکل را بررسی خواهیم کرد.

 

خونریزی گوش چیست؟

خونریزی گوش عبارت است از خون‌آمدن از گوش یا دیدن خون در گوش که ممکن است از بخش‌های بیرونی یا داخلی گوش به بیرون تراوش کند. این مشکل معمولاً نشانه‌ای از وجود مشکلات داخلی یا خارجی است و نیاز به بررسی پزشکی دارد.

علائم همراه با خونریزی از گوش می‌تواند شامل درد گوش، تب، کاهش شنوایی، فلج عضلات صورت، سرگیجه و وزوز گوش باشد. درصورتی‌که خونریزی گوش به‎دنبال ضربه به سر اتفاق افتاده باشد، باید فوراً به پزشک مراجعه کرده و درمان لازم را انجام داد.

اکثر دلایل خونریزی گوش قابل درمان هستند، اما بی‌توجهی به این مشکل می‌تواند عوارض جدی‌تری را به همراه داشته باشد؛ بنابراین، درصورت خونریزی از گوش، بهتر است بدون تأخیر به پزشک مراجعه کرده و مشکل را بررسی و درمان کنید.

 

برای مشاوره و درخواست خدمات پزشکی و پرستاری در منزل با کارشناسان آرین طب تماس بگیرید.

رزرو نوبت و هماهنگی: ۰۹۱۲۰۴۴۶۳۰۸
آرین طب ارائه ارائه‌دهنده انواع خدمات پزشکی از جمله پزشک متخصص در منزل (قلب، ریه، داخلی و…) و انواع خدمات پرستاری و تزریقات در منزل

 

خدمات مرتبط

پزشک متخصص گوش، حلق و بینی
پزشک متخصص گوش، حلق و بینی

 

آناتومی گوش

گوش، عضوی است که مسئول شنوایی و تعادل است. آناتومی گوش به سه بخش، گوش خارجی، میانی و داخلی تقسیم می‌شود.

گوش خارجی: این بخش شامل پینا یا گوش، قسمت بیرونی قابل مشاهده گوش، است. مجرای شنوایی خارجی این بخش را به گوش میانی متصل می‌کند و پرده گوش گوش خارجی را از گوش میانی جدا می‌کند.

گوش میانی: این بخش شامل حفره تمپان است که از سه استخوان به نام استخوانچه و کانالی به پشت بینی به نام شیپور استاش تشکیل شده است. استخوانچه‌ها امواج صوتی را به گوش داخلی منتقل می‌کنند و شیپور استاش فشار را در گوش میانی تنظیم می‌کند.

گوش داخلی: این بخش شامل سه قسمت مجزا است. دو قسمت از سه قسمت، دهلیز و کانال‌های نیم دایره‌ای به تعادل کمک می‌کنند و قسمت باقی‌مانده، حلزون است که حاوی انتهای عصبی است که به شنوایی کمک می‌کند.

 

علائم خونریزی گوش

خونریزی از گوش می‌تواند نشانه‌ای از یک مشکل ساده مانند جراحت جزئی یا یک بیماری جدی‌تر باشد. به همین دلیل، بسیار مهم است که علت خونریزی را به درستی تشخیص داده و درمان مناسب را دریافت کنید.

علائم همراه با خونریزی گوش

علاوه بر خونریزی آشکار از گوش، ممکن است علائم دیگری نیز وجود داشته باشد که به تشخیص علت کمک می‌کند:

  • درد گوش: این درد می‌تواند از خفیف تا شدید متغیر باشد و ممکن است با عفونت، پارگی پرده گوش یا سایر مشکلات مرتبط باشد.
  • کاهش شنوایی: کاهش شنوایی در گوش آسیب‌دیده می‌تواند به دلیل انسداد کانال گوش با خون لخته شده یا آسیب به پرده گوش رخ دهد.
  • سرگیجه و وزوز گوش: این علائم ممکن است به دلیل آسیب به گوش داخلی یا اختلالات تعادلی ایجاد شوند.
  • ترشحات از گوش: علاوه بر خون، ممکن است ترشحات چرکی یا آبکی از گوش خارج شود که نشان‌دهنده عفونت یا سایر مشکلات است.
  • تب: در صورت وجود عفونت، تب ممکن است رخ دهد.
  • کاهش حس بویایی: در برخی موارد، آسیب به عصب بویایی که از نزدیکی گوش عبور می‌کند، می‌تواند باعث کاهش حس بویایی شود.

اگر خونریزی از گوش به‌صورت ناگهانی پس از یک حمله، افتادن، شیرجه زدن در آب، تصادف، آسیب های ورزشی یا هر نوع آسیب به سر رخ دهد، باید فوراً بررسی شود. از هیچ وسیله‌ای برای پاک‌کردن گوش یا متوقف کردن خونریزی گوش استفاده نکنید مگر اینکه از طرف پزشک توصیه شده باشد یا خود پزشک این کار را برای شما انجام دهد. شستن گوش با آب یا هر نوع مایع دیگر نیز توصیه نمی‌شود زیرا ممکن است شرایط را سخت تر کند.

خونریزی گوش

علت خونریزی گوش

خونریزی از گوش یک علامت است که معمولاً به دلایل مختلفی از جمله آسیب، عفونت یا بیماری‌های گوش اتفاق می‌افتد. این مشکل می‌تواند به‌صورت خروج خون از گوش یا دیدن خون در گوش تجلی پیدا کند و معمولاً نیاز به بررسی پزشکی دارد.

علل خونریزی گوش می‌توانند شامل موارد زیر باشند:

  • جراحت یا بریدگی کوچک: این موارد معمولاً از طریق استفاده از ناخن یا گوش پاک‌کن با فشار زیاد به کانال گوش ایجاد می‌شوند که می‌تواند منجر به خراشیدگی یا زخم در این ناحیه شود و خونریزی ایجاد کند.
  • پارگی پرده گوش: پرده گوش لایه‌ای است که گوش میانی را از ورود باکتری‌ها و سایر آلودگی‌ها محافظت می‌کند. اگر این پرده پارگی یا سوراخ شود، می‌تواند منجر به خروج خون از گوش شود. علل پارگی پرده گوش می‌تواند شامل ضربه به سر، تغییرات ناگهانی فشار هوا (مانند هنگام اوج گیری یا فرود هواپیما) و یا عفونت باشد.
  • ضربه: ضربه به سر می‌تواند باعث خونریزی داخلی و آسیب به گوش شود.
  • عفونت گوش: عفونت گوش می‌تواند باعث ترشحات چرکی در گوش میانی شده و فشار آن‌ها باعث پارگی پرده گوش و خونریزی گوش شود.
  • وجود جسم خارجی در گوش: اگر یک جسم خارجی مثل قطعه‌ای از اسباب‌بازی یا مواد غریبه دیگر وارد گوش شود، می‌تواند به خونریزی و آسیب زدن به دیگر بخش‌های گوش منجر شود.
  • سرطان گوش: سرطان گوش، اگرچه نادر است، می‌تواند به خونریزی از گوش، کاهش حس در پوست این ناحیه و کاهش شنوایی منجر شود.

همواره بهتر است درصورت وجود خونریزی گوش، به پزشک مراجعه کرده و علت آن را بررسی کنید تا درمان مناسب صورت بگیرد.

 

تشخیص خونریزی گوش

هنگام مراجعه به پزشک برای خونریزی گوش، ابتدا معاینه فیزیکی انجام می‌شود و سپس از شما سوابق پزشکی کامل و جزئیاتی درباره زمان و علت خونریزی پرسیده می‌شود. درصورتی‌که علت خونریزی مشخص نباشد، معاینه کامل‌تری شامل استفاده از اتوسکوپ برای مشاهده داخل گوش و آزمایش‌های تصویربرداری و آزمایشگاهی انجام می‌شود. در موارد شدید، خونریزی از گوش به‌عنوان مورد اورژانسی در نظر گرفته می‌شود و پزشک ممکن است شما را به بیمارستان یا مرکز مراقبت‌های ویژه منتقل کند.

بخوانید  اسپری بینی آزانیز asanase | عوارض، کاربرد، موارد مصرف

 

 

درمان خونریزی گوش

هنگامی‌که پزشک تشخیص میدهد که چه‌چیزی موجب خونریزی از گوش شما شده است، هر دو شما می‌توانید با هم همکاری کنید تا یک درمان مناسب برای شما یافت شود. درمان‌های خونریزی گوش، علت زمینه‌ای ایجاد کننده آن را برطرف می‌کنند. هنگامی‌که علت درمان می‌شود، خونریزی متوقف می‌گردد. این درمان‌ها عبارت‌اند از:

آنتی‌بیوتیک‌ها:

آنتی‌بیوتیک‌ها می‌توانند برخی از عفونت‌ها را درمان و برطرف کنند. با این‌ وجود، تمام عفونت‌های گوش به آنتی‌بیوتیک‌ها پاسخ نمی‌دهند. عفونت‌های ویروسی با درمان آنتی‌بیوتیکی درمان نمی‌شوند.

 

منتظر بودن:

بسیاری از علل زمینه‌ای خونریزی از گوش با گذشت زمان، به خودی خود برطرف می‌شوند. این درمان روشی رایج برای درمان پارگی پرده گوش، ضربه مغزی و یا انواع دیگری از ضربات سر قابل مشاهده است. در طول روزها و ساعات پس از آغاز خونریزی، پزشک از شما می‌خواهد که هرگونه تغییری را گزارش دهید.

 

داروهای درمان درد:

داروهای مسکن بدون نسخه ممکن است ناراحتی و احساس تحریک درد ناشی از عفونت گوش، آسیب و یا مشکلات فشاری را برطرف کنند.

 

کمپرس گرم:

یک دستمال پارچه را با آب داغ یا گرم خیس کنید و روی گوشی که درد می‌کند قرار دهید. استفاده از کمپرس گرم به آرامی می‌تواند درد و ناراحتی را کاهش دهد.

 

محافظت از گوش:

تا زمانی‌که پزشک شما تکمیل درمان را تأیید نکرده، از پوشش برای گوش استفاده کنید تا از ورود آب و آشغال به داخل گوش‎هایتان جلوگیری نمایید.

 

درمان عفونت‌های گوش:

وقتی پزشک به طور قطع به تشخیص عفونت گوش می‌رسد، درمان مربوط به آن را آغاز می‌کند. قطره آنتی‌بیوتیک گوش یا آنتی‌بیوتیک خوراکی برای درمان آن دسته از عفونت‌های گوش که به سبب باکتری رخ داده اند، کاربرد دارد.

 

کارگذاری لوله‌های گوش:

اگر فرد به طور متناوب و مکرر به عفونت گوش مبتلا شود، پزشک ممکن است کارگذاری لوله‌های گوش را تجویز و توصیه نماید. این کار از راه یک عمل جراحی سرپایی صورت می‌پذیرد. در طول عمل جراحی کارگذاری لوله گوش، جراح متخصص گوش و حلق و بینی، لوله‌های مصنوعی و ظریفی را در گوش کار می‌گذارد. این لوله‌ها تقریبا به اندازه دانه برنج هستند و باعث تخلیه مایعات گوش شده، از استقرار عفونت گوش پیشگیری می‌نمایند.

درصورت بروز خونریزی از گوش، می‌توانید از مشاوره و راهنمایی تخصصی متخصصان آرین طب استفاده کنید. با تماس با ما، پزشکان متخصص آرین طب می‌توانند به شما راهنمایی کنند و درصورت نیاز، پزشک متخصص را برای بررسی و درمان خونریزی از گوش به خانه شما اعزام کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت خدمات ما، می‌توانید با ما تماس بگیرید و یا به وب‌سایت ما مراجعه کنید

 

برای مشاوره و درخواست خدمات پزشکی و پرستاری در منزل با کارشناسان آرین طب تماس بگیرید.

رزرو نوبت و هماهنگی: ۰۹۱۲۰۴۴۶۳۰۸
آرین طب ارائه ارائه‌دهنده انواع خدمات پزشکی از جمله پزشک متخصص در منزل (قلب، ریه، داخلی و…) و انواع خدمات پرستاری و تزریقات در منزل

 

درمان خانگی خونریزی گوش

درمان خونریزی گوش در منزل تهران می‌تواند شامل مراقبت‌های ساده و استفاده از تکنیک‌های خاصی باشد که به کاهش خونریزی و تسکین درد کمک می‌کنند. در ادامه چند روش مؤثر برای درمان خونریزی گوش در خانه آورده شده است:

فشار ملایم: با استفاده از یک دستمال نرم و تمیز، به‌آرامی فشار دهید تا خونریزی متوقف شود. این کار به کاهش خونریزی کمک می‌کند.

استفاده از یخ یا کمپرس سرد: قراردادن یک کیسه یخ یا دستمالی که با آب یخ یا کمپرس سرد خیس شده است، روی گوش متأثره می‌تواند به کاهش خونریزی و تسکین درد کمک کند. این کار باعث تنگ شدن عروق می‌شود و خونریزی را کاهش می‌دهد.

استفاده از داروهای ضد درد: مصرف داروهای ضد درد مانند استامینوفن یا ایبوپروفن می‌تواند به تسکین درد کمک کند.

استراحت: استراحت کافی و جلوگیری از فعالیت‌هایی که ممکن است خونریزی را بیشتر کنند، مانند خراشیدن یا پاک‌کردن داخل گوش با قطنی یا دیگر اشیاء، مهم است.

استفاده از قطره‌های گوش ضدعفونی‌کننده: قطره‌های گوش ضدعفونی کننده می‌توانند درمانی مؤثر برای خونریزی گوش باشند، به‎ خصوص اگر علت آن عفونت باشد. اما قبل از استفاده از هرگونه دارویی، بهتر است با پزشک مشورت کنید.

محافظت از گوش متضرر: جلوگیری از ورود آب یا آشغال به داخل گوش متضرر، می‌تواند به بهبودی سریع‌تر کمک کند. برای این کار می‌توانید از پوشش یا گوش‌گیری استفاده کنید.

توجه:

اگر خونریزی پس از انجام این تکنیک‌ها ادامه دارد یا به نظر شما خطرناک است، باید به پزشک مراجعه کنید تا مشکل را تشخیص دهد و درمان مناسب را تجویز کند.

خونریزی از گوش می‌تواند یک مشکل ناراحت‌کننده و آزاردهنده باشد که نیاز به درمان دارد. در آرین طب، ما با تیمی از پزشکان متخصص آماده‌ایم تا به شما در این موقعیت دشوار کمک کنیم. اگر شما یا کسی در خانواده خود دچار خونریزی گوش شده است، می‌توانید با تماس با ما، پزشکان متخصص ما به طور فوری برای بررسی و درمان به محل خونریزی اعزام شوند.

خونریزی گوش

خونریزی گوش در طب سنتی

خونریزی گوش در طب سنتی به‌عنوان یکی از بیماری‌های شایع، از تغییراتی‌ست که در بدن بیمار رخ می‌دهد، مانند خون دماغ شدن، شکافته شدن عروق، ضربه‌ای به گوش یا گزیدن انواع حشراتی که باعث خروج خون از موارد مختلف بدن می‌شوند.

درمان خونریزی گوش در طب سنتی براساس مشاهدات تجربی و استفاده از مواد طبیعی صورت می‌گیرد. به طور کلی، درمان خونریزی از گوش در طب سنتی شامل موارد زیر می‌شود:

چکاندن سرکه: سرکه‌ای که با مازو و اندکی کافور جوشانده شده است، به دلیل خاصیت خنک کنندگی و جمع کنندگی کافور، می‌تواند به کاهش خونریزی و تسکین درد کمک کند.

استفاده از انار ملس: انار ملس که به سرکه اضافه شده و جوشانده شده است، می‌تواند باعث تقویت اثرات سرکه شود و با استفاده از این مخلوط، خونریزی گوش را کاهش دهد.

استفاده از آب تره: آب تره که از کاویات استخراج می‌شود، به دلیل ویژگی‌های جمع کنندگی خون خود می‌تواند خونریزی از گوش را کاهش دهد.

با این وجود، قبل از استفاده از هر گونه درمان خانگی، بهتر است با پزشک مشورت کرده و مطمئن شوید که درمان مناسبی برای شما استفاده می‌کنید.

بخوانید  ساکشن گوش در منزل توسط متخصص + هزینه ها

 

درمان خونریزی گوش در منزل با تیم متخصصان آرین طب

درصورت بروز خونریزی از گوش، درمان مناسب و به موقع از اهمیت بالایی برخوردار است تا از وخامت و تبعات جدی‌تر جلوگیری شود. تیم متخصصان آرین طب با تجربه و دارای تخصص در زمینه‌ی پزشکی سنتی، آماده است که با ارائه مشاوره و راهنمایی، به شما کمک کند تا بتوانید خونریزی گوش خود را در منزل کنترل کنید. درصورت نیاز، ما می‌توانیم پزشک متخصص را برای بررسی و درمان خونریزی گوش در تهران به خانه‌تان اعزام کنیم. برای اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره، با تیم متخصصان آرین طب تماس بگیرید.

 

بیماری منیر و فشار خون

بیماری منیر یک اختلال در گوش داخلی است که علایمی از جمله سرگیجه شدید، تشنج‌های ناگهانی، کاهش شنوایی و صداهای طنین‌آور در گوش همراه دارد. در تحقیقات اخیر، مشخص شده است که بیماران منیر علاوه بر مشکلات گوشی، ممکن است با مشکلات فشار خون نیز مواجه شوند.

مطالعات نشان داده‌اند که بیماران منیر دارای اختلالات در تنظیم فشار خون هستند که می‌تواند حتی در زمان استرس بیشتر از حد افزایش یابد. این اختلالات می‌توانند اثرات منفی بر کیفیت زندگی و عملکرد روزمره بیماران منیر داشته باشند؛ بنابراین، مطالعات بیشتری در زمینه تنظیم فشار خون در بیماران منیر و راهکارهای مناسب برای مدیریت این اختلال مورد نیاز است تا بتوان بهبودی در کیفیت زندگی این بیماران را ارتقا داد.

 

خون در جرم گوش

حضور خون در جرم گوش باید موضوعی با اهمیت برای شما باشد، زیرا معمولاً نشان‌دهنده آسیبی است که به گوش وارد شده است. این آسیب ممکن است از علل ساده‌ای مانند خراشیدگی مجرای گوش یا بریدگی داخل گوش خارجی باشد، اما همچنین می‌تواند ناشی از آسیب‌های جدی‌تری نظیر شکستگی استخوان‌های گوش، زخم‌های داخلی یا حتی ترشحات غیرطبیعی باشد. در بسیاری از موارد، اگر علت خون در جرم گوش خراش یا بریدگی باشد، پس از مدتی بهبود می‌یابد. اما اگر خونریزی به دلیل عوامل دیگری نظیر شکستگی استخوان‌های گوش، زخم‌های داخلی یا عفونت باشد، ممکن است نیاز به درمان و مراقبت‌های پزشکی داشته باشد؛ بنابراین، هرگز نباید از اهمیت مراجعه به پزشک برای ارزیابی دقیق و تشخیص صحیح غافل شوید.

 

آیا داغ شدن گوش و فشار خون ربطی به یکدیگر دارند؟

گوش داغ شده یا حس وز وز در گوش نادراً به‌عنوان علائمی از فشار خون بالا شناخته می‌شوند. علائم فشار خون بالا عموماً شامل سردرد، سرگیجه، احساس خفیفیت، تاری دید و خستگی است، درحالی‌که داغ شدن گوش معمولاً به عوامل دیگر نظیر عفونت‌های گوش، تغییرات در فشار جوی یا عوامل خارجی نظیر استفاده از هدفون یا ارگونومی نامناسب گوش یا گوشی‌های شنوایی مربوط می‌شود. در برخی موارد، ممکن است فشار خون بالا با داغ شدن گوش همراه باشد، اما این اتفاق به‌طور معمول نیست. باتوجه‌به این تفاوت‌ها، درصورتی‌که علائم شما شامل داغ شدن گوش و وز وز کردن هستند، احتمالاً دلیل آن علائم دیگری است و نیاز به ارزیابی پزشکی دارید تا علت دقیق واضح شود و درصورت لزوم، درمان مناسب صورت گیرد.

 

علت خونریزی بعد از ساکشن گوش

پس از ساکشن گوش، اگر با درد شدید، خونریزی یا خروج چرک از کانال گوش مواجه شدید، این ممکن است نشانگر عفونت باشد. از علائم دیگری که ممکن است نشانه عارضه باشند عبارت‌اند از تب، حالت تهوع، تورم یا بدترشدن علائم شدید، اگر با ازدست‌دادن شنوایی، زنگ زدن، سرگیجه یا علائم دیگری که بیش از 48 ساعت پس از عمل ظاهر شده‌اند یا ادامه دارند، مواجه شدید، بهتر است بلافاصله به پزشک مراجعه کنید تا علت دقیق بررسی شود و درمان مناسب صورت گیرد.

 

وزوز گوش، فشار خون بالا و گرفتگی گوش

فشار خون بالا و غلظت خون ممکن است باعث سوت کشیدن گوش شود، زیرا این وضعیت‌ها باعث افزایش جریان خون در سیاهرگ‌ها، شریان‌های اطراف سر، سینوس‌ها و گوش‌ها می‌شود. این می‌تواند وزوز گوش را ایجاد کرده و اولین نشانه از فشار خون بالا و غلظت خون باشد. پس از حمله، فشار خون، غلظت خون و وزوز گوش، کم‌شنوایی ممکن است ظاهر شود که نشان‌دهنده تأثیر آن بر سیستم شنوایی است. درصورت تجربه وزوز گوش و کم‌شنوایی پس از حمله فشار خون، بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا ارزیابی دقیقی از وضعیت گوش و شنوایی شما انجام شود و به موقع درمان شود.

 

چربی خون و وزوز گوش

وزوز گوش ممکن است ناشی از مشکلات مختلفی اعم از فشار خون بالا، غلظت خون یا حتی سطح کلسترول بالا در بدن باشد. ازآنجایی‌که چربی خون بالا می‌تواند منجر به آسیب به رگ‌ها و عروق خونی شود، این وضعیت ممکن است باعث افزایش جریان خون در سیاهرگ‌ها، شریان‌های اطراف سر، سینوس‌ها و گوش‌ها شود که به‌عنوان وزوز گوش شناخته می‌شود. کاهش سطح کلسترول می‌تواند باعث بهبود جریان خون در سیستم عروقی شود و از این طریق وزوز گوش را کاهش دهد.

برای افرادی که با وزوز گوش مواجه هستند و شاید دچار مشکلات چربی خونی هم باشند، ممکن است کاهش سطح کلسترول باعث بهبود علائم آنان شود. به‌هرحال، اگر با وزوز گوش یا مشکلات دیگر شنوایی مواجه هستید، بهتر است با پزشک خود مشاوره کنید تا علت دقیق و درمان مناسب برای شما تعیین شود.

 

خطرات خونریزی گوش

خونریزی گوش به خودی خود می‌تواند نشانه‌ای از یک مشکل جدی باشد و اگر به درستی درمان نشود، عوارض جدی‌تری را به همراه خواهد داشت. در ادامه، به برخی از خطرات جدی که ممکن است در نتیجه خونریزی گوش رخ دهند، می‌پردازیم:

عفونت‌های شدید گوش
  • عفونت گوش میانی: خون لخته شده در گوش می‌تواند محیط مناسبی برای رشد باکتری‌ها باشد. این امر منجر به عفونت گوش میانی شده و در صورت عدم درمان، می‌تواند به استخوان‌های کوچک گوش آسیب رسانده و باعث کاهش شنوایی دائمی شود.
  • ماستوئیدیت: عفونت گوش میانی می‌تواند به سلول‌های هوائی ماستوئید (استخوانی پشت گوش) گسترش یافته و باعث التهاب و تورم شدید شود. این بیماری بسیار دردناک بوده و می‌تواند عوارض جدی مانند مننژیت را به همراه داشته باشد.
کاهش شنوایی دائمی
  • پارگی پرده گوش: خونریزی گوش اغلب به دلیل پارگی پرده گوش رخ می‌دهد. اگر این پارگی ترمیم نشود، می‌تواند باعث کاهش شنوایی دائمی شود.
  • آسیب به سلول‌های مویی گوش داخلی: سلول‌های مویی گوش داخلی مسئول تبدیل امواج صوتی به سیگنال‌های عصبی هستند. خونریزی و عفونت می‌توانند به این سلول‌ها آسیب رسانده و باعث کاهش شنوایی دائمی شوند.
بخوانید  اسپری بینی کلدانیز پلاس | کاربرد، نحوه مصرف، عوارض
مشکلات تعادلی
  • لابیرنتیت: این بیماری التهاب بخش داخلی گوش است که مسئول حفظ تعادل است. خونریزی و عفونت می‌توانند باعث لابیرنتیت شده و منجر به سرگیجه، عدم تعادل و مشکلات حرکتی شوند.
عوارض ناشی از علت اصلی
  • تومورهای مغزی: در برخی موارد، خونریزی گوش می‌تواند نشانه‌ای از تومور مغزی باشد. اگر تومور درمان نشود، می‌تواند به قسمت‌های دیگر مغز گسترش یافته و عوارض جدی‌تری مانند فلج، تشنج و حتی مرگ را به همراه داشته باشد.
  • آسیب‌های مغزی: ضربه به سر که باعث خونریزی گوش می‌شود، ممکن است همراه با آسیب مغزی باشد. آسیب مغزی می‌تواند عوارض طولانی مدت مانند مشکلات حافظه، تمرکز و تغییرات شخصیتی را ایجاد کند.
  • اختلالات انعقادی خون: اگر خونریزی گوش به دلیل اختلالات انعقادی خون باشد، خطر خونریزی در قسمت‌های دیگر بدن نیز افزایش می‌یابد.

 

پیشگیری از خونریزی گوش

خونریزی گوش می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و برخی از آن‌ها را نمی‌توان پیش‌بینی کرد. اما با رعایت برخی نکات، می‌توان از بسیاری از موارد خونریزی گوش پیشگیری کرد.

نکات مهم برای پیشگیری از خونریزی گوش:
  • اجتناب از وارد کردن اشیاء تیز به داخل گوش: استفاده از گوش پاک کن، سنجاق مو، کلید و هر جسم تیز دیگری برای تمیز کردن گوش می‌تواند به پرده گوش آسیب رسانده و باعث خونریزی شود.
  • محافظت از گوش در فعالیت‌های پر خطر: در هنگام ورزش‌های پر برخورد، شنا و فعالیت‌هایی که احتمال ضربه به سر و گوش وجود دارد، از محافظ گوش استفاده کنید.
  • توجه به بهداشت گوش: گوش‌های خود را به طور مرتب با آب گرم و صابون بشویید. از ورود آب به داخل گوش هنگام استحمام یا شنا کردن جلوگیری کنید.
  • درمان به موقع عفونت‌های گوش: عفونت‌های گوش اگر درمان نشوند، می‌توانند به پرده گوش آسیب رسانده و باعث خونریزی شوند.
  • کنترل فشار خون: فشار خون بالا می‌تواند باعث پارگی رگ‌های خونی کوچک در گوش شود. با کنترل فشار خون، می‌توان از این خطر جلوگیری کرد.
  • مراقبت در هنگام پرواز و غواصی: تغییرات ناگهانی فشار در هنگام پرواز یا غواصی می‌تواند باعث پارگی پرده گوش شود. از روش‌های تنظیم فشار استفاده کنید.
  • مراجعه به پزشک در صورت وجود هر گونه مشکل در گوش: اگر احساس درد، کاهش شنوایی یا هر گونه مشکل دیگری در گوش دارید، به پزشک مراجعه کنید تا علت آن مشخص شود و درمان لازم انجام شود.
دلایل رایج خونریزی گوش که قابل پیشگیری هستند:
  • جراحت‌های ناشی از وارد کردن اشیاء به داخل گوش: با رعایت بهداشت گوش و اجتناب از وارد کردن اشیاء تیز به داخل گوش می‌توان از این نوع جراحت‌ها پیشگیری کرد.
  • عفونت‌های گوش: با درمان به موقع عفونت‌های گوش می‌توان از پیشرفت عفونت و آسیب به پرده گوش جلوگیری کرد.
  • تغییرات ناگهانی فشار: با استفاده از روش‌های تنظیم فشار در هنگام پرواز یا غواصی می‌توان از پارگی پرده گوش جلوگیری کرد.

 

در آخر…

اگر خونریزی گوش را مشاهده کنید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا دلیل وقوع آن مشخص شود. در صورتی که خونریزی از گوش پس از یک تصادف یا ضربه به سر رخ دهد، به‌شدت توصیه می‌شود فوراً به اورژانس مراجعه کنید، به‌ویژه اگر همراه با سرگیجه، خونریزی از بینی، استفراغ، مشکلات در بینایی، گیجی، کاهش سطح هوشیاری یا افت شنوایی باشد. اگر نیاز به مشاوره دارید، می‌توانید از خدمات متخصصان آرین طب استفاده کنید. از طریق تماس یا مراجعه به وب‌سایت آن‌ها، می‌توانید اطلاعات بیشتری کسب کنید و درصورت لزوم، پزشک متخصص را برای بررسی و درمان خونریزی گوش به خانه‌تان اعزام کنند.

 

سؤالات متداول
علت خونریزی از گوش چیست؟

پاسخ:

خونریزی گوش معمولاً ناشی از آسیب، عفونت یا بیماری‌های گوش است. علل متداول شامل جراحت یا بریدگی کوچک (نظیر استفاده از ناخن یا گوش پاک کن با فشار زیاد)، پارگی پرده گوش (با عللی مانند ضربه به سر یا عفونت)، ضربه مستقیم به گوش، عفونت گوش، وجود جسم خارجی در گوش و در موارد نادر، سرطان گوش می‌باشد. همواره درصورت وجود خونریزی گوش، بهتر است به پزشک مراجعه کرده و علت آن را بررسی کرده و درمان مناسب را انجام دهید.

 

خون ریزی از گوش چه خطراتی دارد؟

پاسخ:

خونریزی گوش می‌تواند منجر به عوارض جدی برای سلامتی شود. اگر خونریزی به موقع درمان نشود، ممکن است عارضه‌هایی نظیر کم‌شنوایی پایدار، تغییرات در پردازش زبان، زنگ دائمی در گوش، سردرد، مشکلات تعادل، سرگیجه پایدار و حتی سوراخ دائمی در پرده گوش را تجربه کنید. به همین دلیل، اهمیت مشاوره و درمان به موقع از جانب پزشک بسیار حیاتی است تا عوارض طولانی‌مدت جلوگیری شود و سلامتی شما حفظ شود.

 

آیا می توان مانند خون دماغ جلوی خونریزی گوش را گرفت و آن را متوقف کرد؟

پاسخ:

برای پیشگیری خونریزی گوش، درصورت وجود پارگی پرده گوش به دلایلی نظیر عفونت، بهتر است به پزشک مراجعه کرده و درمان مناسب را دریافت کنید. پزشک ممکن است آنتی‌بیوتیک تجویز کند تا از تکثیر دوباره باکتری‌های عفونتی جلوگیری شود و در موارد لازم، با استفاده از ابزار مناسب، خونریزی را متوقف کند. به علاوه، تجویز قطره‌های گوشی نیز می‌تواند به کاهش خطر عفونت کمک کند. در برخی موارد، برای درمان قطعی، ممکن است نیاز به عمل جراحی برای ترمیم پارگی پرده گوش باشد.

 

چگونه نوبت ویزیت پزشک متخصص آرین طب برای درمان این بیماری را رزرو کنیم؟

پاسخ:

برای رزرو ویزیت با پزشک متخصص آرین طب و دریافت درمان موردنیاز برای خونریزی گوش، می‌توانید با شماره تماس 09120446308 تماس بگیرید تا ما برای شما ویزیت با متخصص برگزار کنیم و بهترین خدمات پزشکی را برای شما فراهم کنیم.

 

شما می‌توانید در آرین طب خدمات پزشکی و پرستاری در منزل دریافت کنید.

برخی از خدمات ما شامل ویزیت پزشک متخصص در منزل، سونوگرافی در منزل، رادیولوژی در منزل، طب سوزنی در منزل، مشاوره روانشاسی و تغذیه در منزل است.

برای مشاهده همه سرویس های ما به صفحه خدمات مراجعه کنید.

رزرو نوبت و هماهنگی: ۰۹۱۲۰۴۴۶۳۰۸

 

برای رزرو خدمات پزشکی یا پرستاری در منزل فرم زیر را پر کنید:

Loading...

آخرین مقالات

قرص ایربسال

قرص ایربسال: ایربسارتان | کاربرد، موارد مصرف، عوارض، تداخلات

ایربسارتان یا همان قرص ایربسال IRBESAL، یک داروی موثر در درمان فشار خون بالا است. این دارو با مکانیزمی خاص در بدن عمل می‌کند و باعث گشاد شدن رگ‌های خونی و کاهش فشار خون می‌شود. ایربسال علاوه بر کنترل فشار خون، در محافظت از کلیه‌ها در بیماران دیابتی نیز نقش

بیشتر بخوانید »
سونوگرافی در منزل جردن

سونوگرافی در منزل جردن: توسط متخصص رادیولوژی + تفسیر (هزینه ها)

سونوگرافی در منزل، به ویژه در منطقه جردن، به عنوان یک خدمت کاربردی، به سرعت در حال گسترش است. با توجه به مشغله زندگی شهری و نیاز افراد به دریافت خدمات پزشکی در محیطی راحت و بدون دغدغه، این روش تصویربرداری توانسته است جایگاه ویژه‌ای در بین مردم پیدا کند.

بیشتر بخوانید »
قرص امپاور پلاس

قرص امپاور پلاس | کاربرد، موارد مصرف، عوارض، تداخلات

امپاور پلاس EMPAVER PLUS یک داروی ترکیبی است که برای کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ استفاده می‌شود. این دارو با مکانیسم‌های مختلفی به کاهش قند خون کمک می‌کند. یکی از اجزای اصلی امپاور پلاس، امپاگلیفلوزین است که باعث افزایش دفع گلوکز از طریق ادرار می‌شود.

بیشتر بخوانید »
اکو قلب و نوار قلب در منزل ازگل

اکو قلب و نوار قلب در منزل ازگل: توسط متخصص قلب + تفسیر (هزینه‌ها)

با پیشرفت تکنولوژی و افزایش نیاز به خدمات پزشکی در منزل، انجام آزمایش‌های حیاتی مانند اکو قلب و نوار قلب نیز در منزل امکان‌پذیر شده است. این خدمات به ویژه برای افرادی که دارای محدودیت‌های حرکتی، بیماری‌های زمینه‌ای یا ترجیح می‌دهند در محیطی آرام و آشنا آزمایش دهند، بسیار مناسب

بیشتر بخوانید »
قرص اكتولوكاست

قرص اكتولوكاست: مونته لوکاست ۵، ۱۰ | کاربرد، موارد مصرف، عوارض، تداخلات

قرص اکتولوکاست actolukast، دارویی است که برای درمان و پیشگیری از بیماری‌های آلرژیک مانند آسم و رینیت آلرژیک (تب یونجه) استفاده می‌شود. این دارو با مسدود کردن اثر برخی مواد شیمیایی در بدن که باعث التهاب و انقباض راه‌های هوایی می‌شوند، عمل می‌کند. به عبارت ساده‌تر، اکتولوکاست به بدن کمک

بیشتر بخوانید »
تزریقات در منزل جردن

تزریقات در منزل جردن توسط پرستار مجرب: تزریق انواع آمپول و سرم درمانی و تقویتی

تزریقات در منزل، به ویژه در منطقه جردن، به عنوان یک خدمت پزشکی پرطرفدار و کاربردی شناخته شده است. این خدمات به بیماران این امکان را می‌دهد تا در محیطی آرام و آشنا، بدون نیاز به مراجعه به مراکز درمانی، تزریقات مورد نیاز خود را دریافت کنند. با توجه به

بیشتر بخوانید »

خدمات ما

برای رزرو نوبت خدمات پزشکی و پرستاری در منزل آرین طب با شماره زیر تماس بگیرید.

وبلاگ‌های مشابه

وبلاگ‌های رندوم

مسمومیت غذایی

مسمومیت غذایی | انواع، علت، علائم، پیشگیری، تشخیص و درمان در منزل

مسمومیت غذایی(food poisoning) از بین بیماری‌های شایع به شمار می‌آید که معمولاً ناشی از سهل‌انگاری در بهداشت و نادیده‌گرفتن آلودگی مواد غذایی رخ می‌دهد. علائم مسمومیت غذایی متنوع بوده و به نوع میکروب وارد شده به بدن فرد بستگی دارد، از علائم خفیف تا شدید. این علائم معمولاً پس از

بیشتر بخوانید »
اکو قلب و نوار قلب در منزل کامرانیه

اکو قلب و نوار قلب در منزل کامرانیه: توسط متخصص قلب + تفسیر (هزینه‌ها)

در دنیای پرسرعت و پرتلاطم امروزی، وقت و آرامش خاطر دو عامل بسیار مهم در حفظ سلامت فردی به‌شمار می‌روند. انجام آزمایش‌های قلبی، به‌ویژه نوار قلب یا الکتروکاردیوگرام (ECG)، یکی از خدمات ضروری برای مراقبت از سلامت قلب است. در این میان، خدمات نوار قلب در منزل کامرانیه گزینه‌ای ایده‌آل

بیشتر بخوانید »
آمپول پامیدرونات

آمپول پامیدرونات (پامیدیا، پامیدیت) کاربرد، نحوه تزریق، عوارض، تزریق در منزل

آمپول پامیدرونات Pamidronate یک داروی بسیار مهم در درمان بیماری‌های استخوانی به شمار می‌رود. این دارو به گروهی از داروها به نام بیس فسفونات‌ها تعلق دارد که با تأثیر بر سلول‌های استخوانی، از تجزیه و تحلیل استخوان جلوگیری کرده و به تقویت آن‌ها کمک می‌کند. پزشکان معمولاً پامیدرونات را برای

بیشتر بخوانید »

دسته‌ها